Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

Devlet hastanesinde burun ve göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum istanbulda kimi önerirsiniz kızlar kafayı yicem doktor bulamıyorum yardım edin

bağcılar eğitim ve araştırma dr.özgür pilancı canım ben ve arkadaşım göğüs ameliyatını orda olduk arkadaşımın 2 ay falan oldu benim 2 hafta şu an işime dçndüm çok şükür sonuçtan memnunum ayrıca özgür bey in burunda da iyi olduğunu duymuştum.

kıız hani fotolar
merakla bekliyorum ben yaaa

bekliyorum canııım

canım taktırcaksan git en iyi hastaneyi en iyi doktoru seç silikon öyle göründüğü kadar masum değil. doktorlar zaten ticaret de yapıyor artık maşallah.tabiki iyi zararsız diyecektir. fakat bazı doktorlar silikon taktığı halde gerçeği pat diye diyiveriyor.ozaman meslek taşlarımla gurur duyuyorum.bende düşünüyorum ama şimdi değil çekincelerim var ikna olursam düşünüyorum

az kaldı canım komple albüm olarak ekleyeceğim ilk baştan itibaren.

canım seni merak ettim nasıl oldu ağrılar şişlikler ne durumdasın biliyorsun senden 1 hafta sonra ameliyat oldum ben geceleri yatmakta halen zorlanıyorum. ödem pey azaldı tamamen gitmesi için erken elbet masajada başladım aşağı inmeye başladılar benim doktorum siteden takip ettiğim kadarıyla diğer doktorlara göre çok daha hızlı süreci ilerletiyor mesela masaj 10-15 gün sonra başlanırken ben 4. günümde başladım 2. günümde duş aldım görüntü çok güzel şu haliyle çocuktan dolayı hafta sonuda epey yorucu geçti bugünde işteyim çok yorulmamamya çalışıyorum geceleri dinlenebilsem 2 saat oturarak 2 saat sırt üstü yatarak uyuyorum.umarım senin problemin kalmamıştır sevgiler.

ben taktıralı 55 gün oldu bebeem 275cc var bende

Bugün devlet hastanesine gittim doktorla görüştüm silikon taktırmak istediğimi söyledim ameliyatı devlet karşılar dedi silikonlara da 2.700 dedi. çok değil mi ya devlette silikon taktıranlar yardımcı olur muuuuu lüüüütttffeeeeeennnnnn

ekleyin beni ya göğüs ameliyatında çok iyiymiş herhalde kararsızlıktan ölücem acaba burun ameliyatı olan birilerini de bulabilir miyim. Senin adına da çok sevindimm darısı başıma:26:

ya ben istanbul kartalda oturuyorum uzun zamandır araştırıyorum hakiakaten devlet hastanelerindede yapıyolarmı arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olurum

arkdşlar uzun süre zarfndan sonra siteye girebildim. ben ameliyat günümü aldım. gün sayıyorum. yuvarlak protez e karar verdik bakalım nasl olacak..

ya ben istanbul kartalda oturuyorum uzun zamandır araştırıyorum hakiakaten devlet hastanelerindede yapıyolarmı arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olurum

tabii ki de yapıyorlar, kaç kişi anlattı hatta burda.. devlet hastanesinde olanlardan biri de benim mesela.. 2700 gibi bir fiyata sakarya devlet hastanesinde oldum bu ameliyatı..

Arzum77 bana da verir misin telefonları?

nasıl eskisinden kötü olabilir ki

bana da gönderebilir misiniz acaba? ben bi de yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum öyle bişey yapılabiliryorsa tabi, ordaki fiyatlarını da araştırtıcam gelecek olan arkadaşlarıma..
bi de sizi ekledim listeme, kabul eder misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…