Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

ya kızlar ben 27 yaşındayım emzirmeden sonra memelerde doku kaybı oluştu.beni innılmaz rahatsız ediyo .bi kaç yere muayene oldum fiyatlar çok yüksek burda devlet hastanesinde implant takıldığını öğrendim 1700 e maal edenler var .ancak ben vakıf guraba eğitim araştırma hastanesinde sordum bana 3000 tl ye maal olacağını söylediler amaliyata profesor ve asistanlar giriyomuş.neden konya yada antalyadaki bi hasatanede imlant 800 ameliyat parası da 800 oluyoda burda 3000 e maal oluyo istanbulda uygun fiyata olan var mı olanlardan yardım istiyorum lütfeennnnn ...

ya kızlar ben 27 yaşındayım emzirmeden sonra memelerde doku kaybı oluştu.beni innılmaz rahatsız ediyo .bi kaç yere muayene oldum fiyatlar çok yüksek burda devlet hastanesinde implant takıldığını öğrendim 1700 e maal edenler var .ancak ben vakıf guraba eğitim araştırma hastanesinde sordum bana 3000 tl ye maal olacağını söylediler amaliyata profesor ve asistanlar giriyomuş.neden konya yada antalyadaki bi hasatanede imlant 800 ameliyat parası da 800 oluyoda burda 3000 e maal oluyo istanbulda uygun fiyata olan var mı olanlardan yardım istiyorum lütfeennnnn ...

bence işin ozü, ordaki proflar senin vücudunla asistanlarına ilk deney ve deneyimlerini yaşatıyolar maalesef cnm:KK43:

hissizlik geçicidir. protez bağ dokusuyla kaplanacak zamanla. vücut protezi bir parçasıymış gibi hissedecek hale gelir. çekilen her sıkıntı geçicidir. yeter ki emin ellerde geçirilsin ameliyat.
"silikonun patlaması" durumu diye bir şey yok. argo deyimle söylenmiş, insanları korkutma ve bu ameliyatı olanlarla dalga geçme amacıyla uydurulmuş söz işte. tuz içeren protezler zamanla sıvı kaybına uğradığı için hacmi küçülürmüş. jel protezlerde böyle bir risk yok. ayrıca kişinin göğsü bıçak vb araçlarla kesilmediği sürece protezi zarar görmez. eee, bu kadar zarar gören kişi için protezi geçin, ciddi bir kaza geçirmiş demektir zaten. (herkesten uzak olsun :nazar: )
ağırlık hissetmezsin merak etme. sadece mutluluktan hafiflersin :KK16::KK16:
75 dediğin göğüs ölçüsü değil. ben de bir sene öncesine kadar öyle sanıyordum. göğüs alt ölçün 75 mi? göğüs üst ölçünü al bir de. aradaki fark cup bilgini verir. "sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar" konu başlığını incele.
benim göğüs altım 72. üst kısım 89- 90 çıkıyor. ödemler geçince ve göğüs tam şeklini alınca -bu en erken 6 ay olacakmış- bir kaç cm (muhtemelen 1, 2 cm) inecek. aradaki fark 14 ve üzeri olacağı için, ben c cup kullanacağım örneğin.
istediğini sorabilirsin. bizler de aynı süreçlerden geçtik. ne hissettiğini anlarız, çekinme sor.

yaprakcım gogus altı olcumuz aynıymıs bende ocak 4 de amelıyat olacagımda merak ettım acaba sana nasıl bı protez takıldı kac cc secıldı nasıl bı uygulama yapıldı bılgı verebılır mısın bana damla kasaltı 25o-275 arası bırsey yaparız deneme sonucunda bunlardan bırısı olur demıstı doktorum.. bana ufak geldı bır haylı..

yaprakcım gogus altı olcumuz aynıymıs bende ocak 4 de amelıyat olacagımda merak ettım acaba sana nasıl bı protez takıldı kac cc secıldı nasıl bı uygulama yapıldı bılgı verebılır mısın bana damla kasaltı 25o-275 arası bırsey yaparız deneme sonucunda bunlardan bırısı olur demıstı doktorum.. bana ufak geldı bır haylı..

canım bende ocak 8 de olacağım yuvarlak 280 istedim doktorum 250 yeter diyo ama ben yinede 280 cc diye tutturdum.ayrıca göğüs altı kesi ile kas zarı altı.Devlet hastyanesi ve 3000 TL mal olacak.Ayrıcaa çok heyecanlıyım.:KK52:

benim doktor baya fazla söylemiş o zaman. 4500 tl ve devlet hastanesi. ama daha olmadım 25inde olcam ve kararımı verdim artık.

arkadaşlar her devlet hastanesindede üniversite hastanesindede ayrı fiyat özelde oluyorsun sanki ne biçin bir durumdur bu doktorun parayı kendine almak gibi bir şansı yok zaten performansa yansıdığı için ücretini döner sermayeden alıyorlar implant fiyatları belli çoğu mentor marka kullanıyor ücretide en fazla 1500-1600 tl.civarında büyütme ameliyatı yatış masrafları dahil maksimum 1000 tl yi buluyor (dikleştirme yoksa) bu nasıl fiyat vermektir anlamıyorum. medikal firmayla anlaşmaları var da implant fiyatınımı yüksek söylüyorlar çünkü hastane çıkışı tüm masrafları vezneye ödeme yapıyorsun.

bende devlet hastahanesinde meme büyütme ameliyatı olan biri olarak söylorum protezimi kendim aldım doktorumun önerdiği firmadan, mentor marka 1200 dolar ödedim 2260 tl unutmayın her markanın farklı kalitede protezleri mevcut mentorda 800 dolarada silikon vardı ama kriter özellikleri farklıydı..
1240 tl de hastahane masrafım tuttu 3500 tl ye çıktım hastahaneden :KK56:

tüm masrafları hastaneye mi ödüyoruz, ben daha konıuşmadım doktorla ama doktorun kendisine veriliyorherhalde diye düşünmüştüm. E doktorların nasıl kalite protez aldıgını biz nereden bileceğiz?

kalite farkı değil. atıyorum 300 cc yüksek profilin fiyatı ile 300 cc düşük prrofil farklı. 400 cc farklı 200cc farklı her birinin düşük orta yüksek ultra yükbeği olduğuna göre her birinin fiyatı farklı.

kalite farkı değil. atıyorum 300 cc yüksek profilin fiyatı ile 300 cc düşük prrofil farklı. 400 cc farklı 200cc farklı her birinin düşük orta yüksek ultra yükbeği olduğuna göre her birinin fiyatı farklı.

ben doktorumun dediğini iletiyorum, öyle olsaydı benim ameliyatıma 225, 250 , 275 , 300 cc protez girdi ama ben operasyon öncesi ücreti 1200 dolar olarak ödedim ameliyatımda hangisi koyulacağı belli değildi zaten biri 250, diğeri 275 cc oldu fiyatın değişmesi gerekirdi bu durumda..
sizin dediğiniz mantığı çürütmüş oluyor bu..
ve her markanın farklı özellikte protez fiyatıda farklıdır :KK55:

ben doktorumun dediğini iletiyorum, öyle olsaydı benim ameliyatıma 225, 250 , 275 , 300 cc protez girdi ama ben operasyon öncesi ücreti 1200 dolar olarak ödedim ameliyatımda hangisi koyulacağı belli değildi zaten biri 250, diğeri 275 cc oldu fiyatın değişmesi gerekirdi bu durumda..

canım oda aynısını söylemiş zaten bi anlaşmazlık olmuş aranızda yalnız şey soracağım sana damla daha pahalı değilmiydi yuvarlağa göre 1200 dolara yaptırmışsın sen bana damla takılacak 1900 tl dendi takriben net olarak yarın belli olacak gerçi ama.. cidden anlamak zor bu implant fiyatındaki dalgalanmaları...

canım oda aynısını söylemiş zaten bi anlaşmazlık olmuş aranızda yalnız şey soracağım sana damla daha pahalı değilmiydi yuvarlağa göre 1200 dolara yaptırmışsın sen bana damla takılacak 1900 tl dendi takriben net olarak yarın belli olacak gerçi ama.. cidden anlamak zor bu implant fiyatındaki dalgalanmaları...

valla ben ilk defa duydum damlanın yuvarlaktan fiyatça yüksek olduğunu canım, her markanın farklı fiyat skalası olabilir.. model farkıda olabilir bilemedim :26: mesela ben malatyada bilge türk bilen le konuşmuştum silikon markası mentor dedi fiyatıda 800 $ civarı dedi ama benim doktorum 1200 $ olanını önerdi..

valla ben ilk defa duydum damlanın yuvarlaktan fiyatça yüksek olduğunu canım, her markanın farklı fiyat skalası olabilir.. model farkıda olabilir bilemedim :26: mesela ben malatyada bilge türk bilen le konuşmuştum silikon markası mentor dedi fiyatıda 800 $ civarı dedi ama benim doktorum 1200 $ olanını önerdi..
konulardada gözüme çarptı bir iki yuvarlak 45oo damla olsaydı 5ooo diye yazmıştı daha bugun gördüm hangi konudaydı kim soylemıstı hatırlamıyorum hos :))
Pamukkale üniv. kalp merkezinde plastik cerrahiinde bi tanıdığımda aynı yorumu yaptı anatomik olan daha pahalıymış 2oo$ civarı.. aslında daha ucuz olması lazım içindeki jel daha az gibi :p :KK70:

e benim doktor fiyat verdi, daha protez seçmedik biz. amma velakin ilk konuşmamızda damla kullanalım isterseniz gibi bir yorum yapmıştı. ancak ben kesinlikle yuvarlak istiyorum. e şimdi fiyattan düşecek mi o farkı.. hayır. e o zaman onun düşük fiyat olmasdının bana bir faydası olmuyor ki, zaten fiks fiyat veriyor adamlar.

canım ben medikalciye yönlendirildim hasta alış fiyatı ile doktor alış fiyatı farklı oluyormuş araştırma hastanesinde arkadaşımın yönlendirdiği doktor sorduğunda (yılbasından 3-4 gün önce)19oo tl dendi aynı medikalden ben devlet hastanesinden yönlendirme ile gittiğimde bana söylenen fiyat yılbaşından önce 2400 idi şimdi 2800 dendi.. doktor sana herşey dahil söylediyse onların alış fiyatları gördüğün üzere çok makul.. Ben medikalde bu fiyatı görünce açıkcası vazgeçtim 7 ocakta olan ameliyatımdan (gerçi tek sebep bu değildi medikalciye şart koşmuyorum derken bi nevi oraya mecbur bırakmasındanda doktoruma karşı bakışım değişti) şimdi para biriktiriyorum Ankara'da ferruh bingül'e olacağım herşey dahil fiyat verdi Devlet hastanesinde benim olacağım doktora göre de baya tecrübeli bakalım geç olsun güç olmasın diyorum artık :)
Sen karar verdin mi ağrılar konusunda fikrin az çok oluşmuştur sanırım

oppss pardon karışıklık oldu şu günlerde baya darmadağınım kusura bakma karıştırdım :utangacsmile:

canım ben medikalciye yönlendirildim hasta alış fiyatı ile doktor alış fiyatı farklı oluyormuş araştırma hastanesinde arkadaşımın yönlendirdiği doktor sorduğunda (yılbasından 3-4 gün önce)19oo tl dendi aynı medikalden ben devlet hastanesinden yönlendirme ile gittiğimde bana söylenen fiyat yılbaşından önce 2400 idi şimdi 2800 dendi.. doktor sana herşey dahil söylediyse onların alış fiyatları gördüğün üzere çok makul.. Ben medikalde bu fiyatı görünce açıkcası vazgeçtim 7 ocakta olan ameliyatımdan (gerçi tek sebep bu değildi medikalciye şart koşmuyorum derken bi nevi oraya mecbur bırakmasındanda doktoruma karşı bakışım değişti) şimdi para biriktiriyorum Ankara'da ferruh bingül'e olacağım herşey dahil fiyat verdi Devlet hastanesinde benim olacağım doktora göre de baya tecrübeli bakalım geç olsun güç olmasın diyorum artık :)

arkadaslar ameliyatima 1 hafta kaldi implant fiyatindaki bu degisiklikler epeydir benimde aklimi karistiriyordu risus arkadasimiz hakli her implant markasinin farkli kalitede ucretleri mevcut 1400_2500 civarinda degisiyor devlet hastaneleri genellikle ucuz olanini 800 dolar civarini onerip uygularken fakulte hastaneleri ise daha kaliteli pahali olanlarini kullaniyorlar ozelleri bilemem benim arastirmalarim devlet hastaneleri yonundeydi.ancak sizlere onumuzdeki hafta implanti temin edecegim medikalciye gittigimde daha iyi bilgilendirecegim .

casper canım inşallah en kısa zamanda isteğine kavuşursun, ferruh bingül ne kadar fiyat verdi özelden yazabilir misin canım sakıncası yoksa.. dediğin çok doğru geç olsunda güç olmasın :)

bana da bu bilgiyi mentor markasının ithalatcısı söyledi düşük profil ile yüksek profil aynı fiyat değil dedi..

cc lerde fiyat değişmişor demişti yüksek profil düşük orta da fiyat değişiyor demişti.. firmadan izmir sorumlusu.. o yüzden ameliyatlarda farklı boylar gönderiliyor ded.. yanlış anlaşılmak istemem... benim de bi bilgim yok bana söyleneni aktardım..
dr bana da damlanın daha pahalı olduğunu söyledi

X