hissizlik geçicidir.
protez bağ dokusuyla kaplanacak zamanla. vücut protezi bir parçasıymış gibi hissedecek hale gelir. çekilen her sıkıntı geçicidir. yeter ki emin ellerde geçirilsin ameliyat.
"silikonun patlaması" durumu diye bir şey yok. argo deyimle söylenmiş, insanları korkutma ve bu ameliyatı olanlarla dalga geçme amacıyla uydurulmuş söz işte. tuz içeren protezler zamanla sıvı kaybına uğradığı için hacmi küçülürmüş. jel protezlerde böyle bir risk yok. ayrıca kişinin göğsü bıçak vb araçlarla kesilmediği sürece protezi zarar görmez. eee, bu kadar zarar gören kişi için protezi geçin, ciddi bir kaza geçirmiş demektir zaten. (herkesten uzak olsun
)
ağırlık hissetmezsin merak etme. sadece mutluluktan hafiflersin
75 dediğin göğüs ölçüsü değil. ben de bir sene öncesine kadar öyle sanıyordum. göğüs alt ölçün 75 mi? göğüs üst ölçünü al bir de. aradaki fark cup bilgini verir. "sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar" konu başlığını incele.
benim göğüs altım 72. üst kısım 89- 90 çıkıyor. ödemler geçince ve göğüs tam şeklini alınca -bu en erken 6 ay olacakmış- bir kaç cm (muhtemelen 1, 2 cm) inecek. aradaki fark 14 ve üzeri olacağı için, ben c cup kullanacağım örneğin.
istediğini sorabilirsin. bizler de aynı süreçlerden geçtik. ne hissettiğini anlarız, çekinme sor.