Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

yaprak4 ve paloma gerçekten verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim :))) Doktor için buradan deneyip yazanlar olursa diye soruyorum fakat henüz cevap veren olmadı Ankara da oturuyorum ve bu ameliyat için başka bir şehre gitme şansım yok tanıdık kimse yok Ankara dışında ve yolculuk sakıncalı olur sanırım. Ankara da doktoru ismiyle öneren bi yoruma rastlamadım henüz umarım öneren birileri olur ve ilk o doktorlardan araştırmaya başlarım :))) Sonuçta memnun kalanlar çoksa başka doktora gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. :)))

Bu linke bakabilirsin..http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...6452-ankara-estetik-cerrah-tavsiyeleri-2.html

bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun:KK34:

gecmiş olsun yagmur.hangi hastanede amelıyat oldugunu söylermısın ?

ACİL olarak bana yardımcı olabilirmisinz ? bende en kısa zamnda amelıyat olmak ıstıyorm ,ist da devlet ya da üniversite hastanesinde ameliyat olan arkadaslar bana yardımcı olabilirlersenız size cok dua ederim.bana büyük iyilik yapmış olursnz....

ACİL olarak bana yardımcı olabilirmisinz ? bende en kısa zamnda amelıyat olmak ıstıyorm ,ist da devlet ya da üniversite hastanesinde ameliyat olan arkadaslar bana yardımcı olabilirlersenız size cok dua ederim.bana büyük iyilik yapmış olursnz....

Bildigim kadarıyla Istanbulda devlette yada üniversite hastanesinde ameliyat olan arkadaşımız yok canım..Ben ameliyattan önce Okmeydanı ve Şişli Etfal Hastanesi ile görüşmeye gitmiştim.Bu tür yelere gittiginde Plastik cerrahi bölümüne randevu alacaksın.Genellikle asistan doktorlar oluyor polikliniklerde.Bu ameliyat için servisi çıkıp bölüm şefleriyle görüşmeni tavsiye ederim :KK34: Belik yatış bölümünde bu ameliyatı olan birileriyle bile karşılaşabilirsin :KK34:

Fiyat olarak uygun bir yerse düşüncen Istanbulda Bogaziçi Tıp Merkezinede gidebilirsin.Tavsiye ederim :KK34: Sanırım 3500 tl ye bu ameliyat yapılıyor.Forumda o hastanede ameliyat olan birçok arkadaşımız var..Sevgiler :KK42:

Üni hastanesinde ameliyat olan arkadaşlar var sitede canım onlarla bir irtibata geç istersen lion da devlet hastaneleri ile görüşmüştü istanbul da sana bu konuda yardımcı olacaktır kendisine sorarsan :KK66:

sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ???? :KK43:(

Cnm öncelikle çok iyi araştır ve önce doktorlardan net cevap al.Çünkü hasta yoğunluğu nedeniyle pek fazla ayrıntılı bilgi vermiyolar ve ayrıntılarıyla anlatamıyolar.Benim araştırma sürecinde gittiğim doktorları yazıyorum.

İlk gittiğim yer Taksim Devlet hastanesi Dr.Nurettin Uzer şimdi başka hastaneye geçmiş.Bana 200 cc protez takacağını dikleştirme yapacağını söyledi hatta 2 ekimede gün almıştım.Yaklaşık 2.500 TL yi bulur dedi.

İkinci olarak Şişli Etfal Hastanesi Dr.Medeni Volkan Kıyak ondan randevu almıştım bana net cevap vermediler kaç cc ve hangi yöntem olacağı hakkında.Ameliyat öncesi çizim yapılıp karar verileceğini 3.500 TL yi bulacağını söyledi.Ordanda 14 mayısa gün almıştım.

Üçüncü gittiğim yer Okmeydanı SSK hastanesiydi.Ordaki Dr.Salih Onur Basat'a muayene oldum.260 cc olabileceğini söyledi ama önce hocamla konuşmam gerek dedi cerrahi kliniğine çağırdı oraya gittim klinik şefi ve hocası İsmail Mithat Akan ile görüştüm bana söyledikleri aynen şuydu.Bu ameliyatı her zaman yapmıyoruz senede 1 defa yapıyoruz onuda eğitim için yapıyoruz bu keyfe yönelik bir operasyon olduğu için önceliğimiz ağır cerrahi işlem gerektiren hastalar dedi.Tamam senin ameliyatını yaparım ama kimseye reklam yapmayacaksın adımızı vermeyeceksin yoksa her isteyen buraya gelir uğraşamam dedi.Ancak bu şekilde anlaşabilirsek olur dedi fiyatınıda bana sormayın bu para tamamen devlete gidiyo dedi.Söylemedi biraz sinirli bir doktor galiba neyse bende tamam dedim tabi bana gün verdi mayısın sonu tahliller haziranın başı ameliyat bende haziranın 1 i olarak kafamda belirledim o tarihte olacam ameliyatımı dedim.beklemeye başladım diğer gittiğim gün aldıklarımı iptal ettim.

En son Boğaziçi Tıp Merkezi'ni duydum fiyatıda sabit 3.500 tl düşündüm taşındım devlet hastanesine gitsem tahliller için sıra bekleyecem sonuçları alacam sonrasında hastane yatış vs gibi nedenlerden çalıştığım için sürekli izin almam problem o yüzden Boğaziçi Tıp Merkezi'nde karar kıldım.1 gece yattım çıktım çok rahat geçti hiç uğraşmadım.İstediğim tarihtede oldum.

iyi yapmışsınız , araştırmakla, en iyisi de boğaziçi tıpta olmanız olmuş, hastaneler çok uğraştırıyor, insanı bıktırıyor.

marmara ünv.devlet hastanesini öneriyorum hastane özel hastane gibi dışı içi ben bugün gittim plastik cerrahi servisine çıktım doktor çok güzel ilgilendi.bence ilk önce devletlerden baslayın
görüştüğüm doktor bana net Cc söylemedi ama 250-300 cc arası bir şey olur dedi benim vücudum boyum kücük zayıf olduğu icin fazlasının komik olabileceğini düsündü ameliyat sırasında ben zaten deniyorum hangisi gzel durursa onu takyorum dedi high profil kas altı mentor pütürlü silikon takacağını söyledi ve seklinin damla olacağını söyledi.Ben yuvarlak istiyordum ama bilemiyorum kafam karıstı yuvarlak daha hos durur diye düsünüyordum daha 10 ayım var düsünecek ama bilmiyorum doktorada cok ısındım :)

Son düzenleme:
cnm yağmur çok sık uğramıyor ben cvp vereyim sana :KK34:
bende devlette yaptırdım 2200 gibi bir ücret ödüyorsun
yağmur 1600 civarı ödedi ama ozaman euro biraz daha düşüktü şimdi yükseldiğinden bana biraz fazla tuttu ama sonuna kadar değdi doktorumdanda göğüslerimdende çok memnunum benim yarın 3 hafta olucak şimdiden yumuşamaya başladılar :KK17: erkek arkadaşa gelince benim eşim halinden gayet memnun :kk77: bence bu konuda şikayet eden çok az bulunur benim eskiden vıcık vıcık olan göğüslerimi ne o ne ben özlemicez buna eminim :78: allah pişman etmesin :26:
sormak istediğin olursa yazabilirsin hangi şehirde olduğunuda yazarsan aynı şehirdeki arkadaşlar yardımcı olurlar :KK71:

karamel mrb. bende çok yakın zamanda ameliyat olucam cc konusunda kararsızım ve en az 300 cc istiyorum sende memnunsun boyutundan seni arkadaş olarak eklebilir miyim en azından 300 cc nin nasıl durduğunu bilmek isterim. teşekkürler.... :KK17:

arkadaşlar bende devlet hastanesinde olmaya karar verdim bu ameliyatı hatta doktorumla görüştüm 2.800 lira fiyat çıkardı bana. ameliyatı zaten sigorta karşılıyor sen silikon parasını ödemiş oluyorsun dedi bu fiyat diğer ameliyat olan arkadaşların söylediği fiyatlardan biraz fazla geldi fakat o doktora olmak istediğimden kabul ettim. benim asıl sorum ssigortanın karşıladığı ameliyat parası bizlerin maaşından kesiliyor sonuç olarak bu kesilme az az mı oluyor yoksa bir kere de mi? çünkü kesilen şey babamdan kesileceği için ona bunu nasıl açıklarım bilmem :KK70: söylemeyi düşünmüyoruz ailecek ameliyatı ona

arkadaşlar bende devlet hastanesinde olmaya karar verdim bu ameliyatı hatta doktorumla görüştüm 2.800 lira fiyat çıkardı bana. ameliyatı zaten sigorta karşılıyor sen silikon parasını ödemiş oluyorsun dedi bu fiyat diğer ameliyat olan arkadaşların söylediği fiyatlardan biraz fazla geldi fakat o doktora olmak istediğimden kabul ettim. benim asıl sorum ssigortanın karşıladığı ameliyat parası bizlerin maaşından kesiliyor sonuç olarak bu kesilme az az mı oluyor yoksa bir kere de mi? çünkü kesilen şey babamdan kesileceği için ona bunu nasıl açıklarım bilmem :KK70: söylemeyi düşünmüyoruz ailecek ameliyatı ona

Bildigim kadarıyla meme büyütme ameliyatını sigorta karşılamıyor :44: Ama farklı bir ameliyatmış gibi gösteripte sigortadan para alabilir.2800 gibi bir fiyatta sadece protezler için yüksek bir fiyat.Hem bu fiyata ameliyatınızı yapacak hemde sigorta karşılıyor diyecek :KK53: Bence bu işte bir karışıklık var,doktorunuzla tekrar görüşün derim..

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. silikonların fiyatlarını öğrenip "ıııı fiyat bu kadarmış siz ne halt yemeye beni kazıklamaya çalıştınız" diye bi çıkışayım doktora:KK20: eskiden verdiğimiz para her şeyi karşılıyor zannedip gitmiştim doktora ama doktor böyle söyleyince bende şaşırmıştım. demek normal olan benimkiymiş :S

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. silikonların fiyatlarını öğrenip "ıııı fiyat bu kadarmış siz ne halt yemeye beni kazıklamaya çalıştınız" diye bi çıkışayım doktora:KK20: eskiden verdiğimiz para her şeyi karşılıyor zannedip gitmiştim doktora ama doktor böyle söyleyince bende şaşırmıştım. demek normal olan benimkiymiş :S

Sana özel mesajla iki protez markasının Türkiye dagıtımı yapan firmanın iletişim linkini gönderdim.Telefon aç yada iletişim bölümünden yaz bilgi al :KK34: Protez fiyatlarını ögren.Gerekirse doktoruna madem sigorta kaşılıyor bu amliyatı ben kendim dışarıdan alıcam protezleri,siz sadece ameliyat için ssk dan ücretini alın.Benim için daha uygun oluyor diyin bakalım,ne diyecek :KK34:

Sana özel mesajla iki protez markasının Türkiye dagıtımı yapan firmanın iletişim linkini gönderdim.Telefon aç yada iletişim bölümünden yaz bilgi al :KK34: Protez fiyatlarını ögren.Gerekirse doktoruna madem sigorta kaşılıyor bu amliyatı ben kendim dışarıdan alıcam protezleri,siz sadece ameliyat için ssk dan ücretini alın.Benim için daha uygun oluyor diyin bakalım,ne diyecek :KK34:

arzum benimde gatada olucak ameliyatım doktorum banada aynısını söyledi sizin ameliyatı sigorta karşılıycak siz sadece silikon parasını vericeksiniz dedi . link banada yollarmısın bende bi arayım fiyat alıyım..şimdiden teşekkürler canım

Izmirde devlet hastanesinde meme büyğme operasyonu yapacak bayan doktor varmı

virgin sen hangi devlet hastanesinden o fiyatı aldın? bende şişli etfalde 22.10.2012 tarihinde ameliyat olacağım fakat bana 3750 tl fiyat verdiler. Konuyla ilgili dönersen sevinirim.

ben sakarya devlet hastanesinde baykurt özbeyle görüştüm. daha önce ona ameliyat olan birinin çok memnun olması üzerine gittim ama sırf silikon ücreti bana biraz pahalı geldi açıkçası. silikon fiyatlarını arzumun yolladığı linkten öğrenip tekrar görüşme yapacağım.

X