yaprak4 ve paloma gerçekten verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim :))) Doktor için buradan deneyip yazanlar olursa diye soruyorum fakat henüz cevap veren olmadı Ankara da oturuyorum ve bu ameliyat için başka bir şehre gitme şansım yok tanıdık kimse yok Ankara dışında ve yolculuk sakıncalı olur sanırım. Ankara da doktoru ismiyle öneren bi yoruma rastlamadım henüz umarım öneren birileri olur ve ilk o doktorlardan araştırmaya başlarım :))) Sonuçta memnun kalanlar çoksa başka doktora gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. :)))
bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun
ACİL olarak bana yardımcı olabilirmisinz ? bende en kısa zamnda amelıyat olmak ıstıyorm ,ist da devlet ya da üniversite hastanesinde ameliyat olan arkadaslar bana yardımcı olabilirlersenız size cok dua ederim.bana büyük iyilik yapmış olursnz....
ACİL olarak bana yardımcı olabilirmisinz ? bende en kısa zamnda amelıyat olmak ıstıyorm ,ist da devlet ya da üniversite hastanesinde ameliyat olan arkadaslar bana yardımcı olabilirlersenız size cok dua ederim.bana büyük iyilik yapmış olursnz....
sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ????(
Cnm öncelikle çok iyi araştır ve önce doktorlardan net cevap al.Çünkü hasta yoğunluğu nedeniyle pek fazla ayrıntılı bilgi vermiyolar ve ayrıntılarıyla anlatamıyolar.Benim araştırma sürecinde gittiğim doktorları yazıyorum.ACİL olarak bana yardımcı olabilirmisinz ? bende en kısa zamnda amelıyat olmak ıstıyorm ,ist da devlet ya da üniversite hastanesinde ameliyat olan arkadaslar bana yardımcı olabilirlersenız size cok dua ederim.bana büyük iyilik yapmış olursnz....
cnm yağmur çok sık uğramıyor ben cvp vereyim sana
bende devlette yaptırdım 2200 gibi bir ücret ödüyorsun
yağmur 1600 civarı ödedi ama ozaman euro biraz daha düşüktü şimdi yükseldiğinden bana biraz fazla tuttu ama sonuna kadar değdi doktorumdanda göğüslerimdende çok memnunum benim yarın 3 hafta olucak şimdiden yumuşamaya başladılarerkek arkadaşa gelince benim eşim halinden gayet memnun bence bu konuda şikayet eden çok az bulunur benim eskiden vıcık vıcık olan göğüslerimi ne o ne ben özlemicez buna eminim :78: allah pişman etmesin :26:
sormak istediğin olursa yazabilirsin hangi şehirde olduğunuda yazarsan aynı şehirdeki arkadaşlar yardımcı olurlar
arkadaşlar bende devlet hastanesinde olmaya karar verdim bu ameliyatı hatta doktorumla görüştüm 2.800 lira fiyat çıkardı bana. ameliyatı zaten sigorta karşılıyor sen silikon parasını ödemiş oluyorsun dedi bu fiyat diğer ameliyat olan arkadaşların söylediği fiyatlardan biraz fazla geldi fakat o doktora olmak istediğimden kabul ettim. benim asıl sorum ssigortanın karşıladığı ameliyat parası bizlerin maaşından kesiliyor sonuç olarak bu kesilme az az mı oluyor yoksa bir kere de mi? çünkü kesilen şey babamdan kesileceği için ona bunu nasıl açıklarım bilmemsöylemeyi düşünmüyoruz ailecek ameliyatı ona
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. silikonların fiyatlarını öğrenip "ıııı fiyat bu kadarmış siz ne halt yemeye beni kazıklamaya çalıştınız" diye bi çıkışayım doktoraeskiden verdiğimiz para her şeyi karşılıyor zannedip gitmiştim doktora ama doktor böyle söyleyince bende şaşırmıştım. demek normal olan benimkiymiş :S
Sana özel mesajla iki protez markasının Türkiye dagıtımı yapan firmanın iletişim linkini gönderdim.Telefon aç yada iletişim bölümünden yaz bilgi alProtez fiyatlarını ögren.Gerekirse doktoruna madem sigorta kaşılıyor bu amliyatı ben kendim dışarıdan alıcam protezleri,siz sadece ameliyat için ssk dan ücretini alın.Benim için daha uygun oluyor diyin bakalım,ne diyecek
arzum benimde gatada olucak ameliyatım doktorum banada aynısını söyledi sizin ameliyatı sigorta karşılıycak siz sadece silikon parasını vericeksiniz dedi . link banada yollarmısın bende bi arayım fiyat alıyım..şimdiden teşekkürler canım
Tabi,gönderirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?