Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

kızlar önümüzdeki ay ameliyat olmaya karar verdim. boyum 1.60 kılom 50 göğüsüm neredeyse yok gbi doktor 250cc yuvarlak kas altı takmaya karar verdı. sizce uygunmu cok buyuk yada kucuk olmasında :S bırde doktor bı aya gecer agrıların amelıyat oldugunu bıle unutursun dedı dogrumu sizce??

Son düzenleme:
herkese mrb.bütün msjları baştan sona okudum ama ankarada bir doktor ismine bir türlü rastlayamadım:KK43: lütfen ankarada devlet hastanesinde ameliyat olan varsa hangi hastane olduğunu,doktorun ismini,ne kadara mal olduğunu,memnun kalıp kalmadığını yazabilirmi? öğretmenim.tatil bitmeden ameliyat olmak istiyorum.özeller çok pahalı.gazi ve ankara üni.hastanelerinden doktorlara sordum ama ameliyatı özelde yapıyorlar:KK43: cvplarınızı bekliyorum.şimdiden tşkler:)

Son düzenleme:
devlet hastanesınde taktırdım geldım:KK16:.dun taburcu oldum.hersey sımdılık yoluda.darısı basınıza mıllet...

canım tamam devlet hastanesinde taktırdında,bu sana ne kadara mal oldu ,,yani bu silikon taktırmayı devlet karşılıyormu karşılıyorsa sen ne kadar veriyosun ,,alıyorlarmı yinede para cvb verirsen sevinirim:78::78::78:

canım tamam devlet hastanesinde taktırdında,bu sana ne kadara mal oldu ,,yani bu silikon taktırmayı devlet karşılıyormu karşılıyorsa sen ne kadar veriyosun ,,alıyorlarmı yinede para cvb verirsen sevinirim:78::78::78:

canım ozimelis meme estetıgı dıye topik actım.oradan ayrıntılı bulabılırsın.tabı yıne öduyosun ama yarısını.toplam 2000 e mal oldu.

arkadaşım Bilkentte ki Atatürk Eğitim ve araştırma hastanesinde taktırdı. protez ve estetik ameliyat için para veriyosun sadece. Çok da başarılı oldu. sanırım 3000 tl herşey dahil.

arkadaşım Bilkentte ki Atatürk Eğitim ve araştırma hastanesinde taktırdı. protez ve estetik ameliyat için para veriyosun sadece. Çok da başarılı oldu. sanırım 3000 tl herşey dahil.

tam da benim ödeyebileyeceğim miktar.bunu duyduğuma çok sevindim.peki ne zaman yaptırdı? doktorun adı neydi? biliyor musun?

bayanlar ben devlet hast oldum 2000 tl ikinci ameliyatım hiç sorun olmadı ilkini bir prof yapmıştı ikinzisini uzman yaptı muteşem diyebilirm ankaradayım

cnm n'olur ameliyatı hangi hastanede,hangi doktora olduğunu da söyler misin? özel mi,devlet mi,o doktor mu,bu doktor mu diye düşünmekten deli olucam:KK43:(((

cevabın çok işime yaradı.tşk ederim.bugün oraya gittim.doktorla da görüştüm ama okullar açılmadan önce yapılabilirmi bilmem sormam lazım dedi:KK43: dışarda bi yerde de yapıyormuş fakat ücret biraz daha fazla.hatta aradı sordu ve c.tesi öğleden sonra ameliyat olabileceğimi söyledi.benim kafama yattı gibi.yarın haber vericem.gerçi bu arada aklıma takılan bir sürü soru var.yanındayken nedense aklına gelmiyor insanın:97: artık bir liste hazırlayayım da yarın hepsini sorarım:KK66:

c.tesi ameliyat oluyoruuuuum:KK66: gerçi devlette olmayacak ama n'apayım:KK59: doktor anestezisi çok iyi,diren takılmayacak deyince biraz fazla versem de değer diye düşündüm.inşallah pişman olmam.

Son düzenleme:
bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun:KK34:

kaça maloldu ameliyatın? ve nerde oldun?

istanbul'da devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum,hastane ve doktor önerir misiniz acaba?

ben yagmur180 nickli arkadaşın bahsettiği doktoru buldum ama o rizeye gitmiş şuan istanbulda değilmiş
ben bir doktorla görüştüm ama o bana devlet hastanesinde meme kanseri dışında silikon yapılmadığını söyledi

kızlar bende bütün yazılanları baştan sona okudum. istanbulda doğru düzgün bi hastane bulamadık. benim aklıma bugün durup dururken Gata geldi. Estetik bölümü var die biliorum ama bide bu hastanenin araştırmasını yapalım derimmm:KK61:

X