amelıyat tarıhım ertesı gune atılıp ertesı gun bıle saatlerce bekletılmem dısında memnunum cok...
ozaman o alternatifide değerlendimeli tşk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amelıyat tarıhım ertesı gune atılıp ertesı gun bıle saatlerce bekletılmem dısında memnunum cok...
devlet hastanesınde taktırdım geldım.dun taburcu oldum.hersey sımdılık yoluda.darısı basınıza mıllet...
devlet hastanesınde taktırdım geldım.dun taburcu oldum.hersey sımdılık yoluda.darısı basınıza mıllet...
canım tamam devlet hastanesinde taktırdında,bu sana ne kadara mal oldu ,,yani bu silikon taktırmayı devlet karşılıyormu karşılıyorsa sen ne kadar veriyosun ,,alıyorlarmı yinede para cvb verirsen sevinirim:78::78::78:
arkadaşım Bilkentte ki Atatürk Eğitim ve araştırma hastanesinde taktırdı. protez ve estetik ameliyat için para veriyosun sadece. Çok da başarılı oldu. sanırım 3000 tl herşey dahil.
bayanlar ben devlet hast oldum 2000 tl ikinci ameliyatım hiç sorun olmadı ilkini bir prof yapmıştı ikinzisini uzman yaptı muteşem diyebilirm ankaradayım
arkadaşım Bilkentte ki Atatürk Eğitim ve araştırma hastanesinde taktırdı. protez ve estetik ameliyat için para veriyosun sadece. Çok da başarılı oldu. sanırım 3000 tl herşey dahil.
c.tesi ameliyat oluyoruuuuum gerçi devlette olmayacak ama n'apayım doktor anestezisi çok iyi,diren takılmayacak deyince biraz fazla versem de değer diye düşündüm.inşallah pişman olmam.
agrısız sızısız atlatman dilegıy canımmm...
çooooooooooooook tşk ederim tatlım ağrıdan,acıdan çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok
bende devlet hastanesinde oldum bugün 10.günüm .gerçekten doktorun kalitesi önemli benim doktorumda mükemmel kaliteli bi insandı :81: çok ünlü estetikçilerin öğrencisi(örn hasan fındık) çok ilgilendi hemşirelerde öyle ben çok memnun kaldım.başka estetik ameliyatı olsam yine kendi doktoruma gider devlet hastanesinde ameliyat olurum.bence bu konuda doktorunuz güven veriyosa içinizi ferah tutun
hepsıne deger canım...