bana değmedi gibi geliyorne büyüklüğü ne de şekli hoşuma gitmedi moralim çok bozuk...
ne zaman oldun canım, hangi yöntem ne kadar?? ve niye hoşuna gitmedii neyi beğenmedinn?? bende yaptırdım ve bi türlü içime sinmediler.
Desbell şimdi nasıl oldun şişlikler indi mi gerçektende küçüldümü
mrh arkadaslar bende düşünüyorum est yaptırmayı kocaelinde ali kılıç tan randevu aldım bende emzirmeden dolayı sarkıklıkmı yoksa yalancı sarkmamı oluyor bilmiyorum sarkık bir görüntü var üstü bos göğüs ucları asagıda degil bu sarkıklık sanırım uygun bir protezle giderilebir ama ben cok büyük istemiyorum eşimde dahil yani en fazla 200 cc olabilir oda tam olarak toparlanma saglamaz gibi geliyor bana.asıl sormak istediğim gögüs ucu kesisiyle diklestirme protez olursa iz cok belirgin olurmu deneyimli olan veya bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabirimisiniz
şimdi harikayımsorduğun için sğl cnm.küçülmediler.hepsi benim hüsnü kuruntummuş boşuna üzülmüşüm kaç gündür!!!!dün bikinilerimi denedim.eski bikiniler ama artık harika görünüyorlar iyi ki daha büyük olmamış yoksa rahat edemezdim.ayrıca birinin deyimiyle doktorcuğum çok iyi iş çıkarmış
kocaelide veya cevresinde estetik yaptıran yokmu arkadaslar:44:
gelen olur da herkes bir yerlerde kış gelsin cvp veren olur
bence kendin araştır doktorları hastaneleri ara plastik cerrahların isimlerini öğren netten araştır yooksa sadece burdan zor olur
bende adanada yada mersinde arıyorumçok üzgünüm kimse yardımcı olmuyor herkes kayıp ama devlet hastanelerinden herkes memnun kalmış çok sevindim
malum tatil zamanı
ama bitmek üzere dönenler yavaş yavaş gelir
bende devlet hastanesinde memnun olanlardan cesaret almıştım allah kimseyi pişman etmesin inş