Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

ne zaman oldun canım, hangi yöntem ne kadar?? ve niye hoşuna gitmedii neyi beğenmedinn?? bende yaptırdım ve bi türlü içime sinmediler.

8-9 gün oldu.30 temmuzda oldum.kas altı.dual plan.4000.ameliyattan önce doğal olmasını istemiştim.doktorumda öyle düşündüğünü söylemişti.sonra kaç cc olacağını sorduğumda 200 düşündüğünü söyledi.çok küçük değil mi dedim.senin vücuduna iyi olur dedi.sonra ben endişeli görününce 200 deyip 250 koyduğu olduğunuda söyledi.bilmiyorum işte doktorumu sevmiştim.ayrıca büyük olursa rahatsız olurum diye de korkuyodum.o yüzden çok ta ısrar etmedim.ameliyattan önce 300cc liği gösterdi.çok büyük olur dedi.ameliyat esnasında en iyi 250 lik durmuş.onu yerleştirmiş.bunu duyunca sevinmiştim.200 yerine 250 lik koydu diye:)şimdi tabi ki eski haline göre daha büyük ama şişlikler inince çok mu küçülür diye korkuyorum.şu anda sporcu sütyeninde B cup kullanıyorum.küçülünce ne olcak bilmiyorum????A mı olcak diye sordum.doktorum o kadar küçülmez dedi.bunun dışında göğsüm oldukça küçüktü ve üst taraf bayağ düzdü.doktorumda dekolte yapalım dedi ki yaptı da.o çok beğendi.hatta keşke şişlikler inmese güzel görünüyo dedi.o kısım benim de hoşuma gitti ama alt tarafla orantısız görünüyor,altta dolgunluk yok.yani m.ucu aşağıda kalmış gibi.yandan falan tuhaf görünüyor.bunu da doktoruma sordum.protezin aşağı ineceğini söyledi.ama yine de bir türlü içim rahatlamadı
sen ne zaman yaptırdın?kaç cc konuldu?niye içine sinmedi?

Desbell şimdi nasıl oldun şişlikler indi mi gerçektende küçüldümü

şimdi harikayımsorduğun için sğl cnm.küçülmediler.hepsi benim hüsnü kuruntummuşboşuna üzülmüşüm kaç gündür!!!!dün bikinilerimi denedim.eski bikiniler ama artık harika görünüyorlariyi ki daha büyük olmamış yoksa rahat edemezdim.ayrıca birinin deyimiyle doktorcuğum çok iyi iş çıkarmış

mrh arkadaslar bende düşünüyorum est yaptırmayı kocaelinde ali kılıç tan randevu aldım bende emzirmeden dolayı sarkıklıkmı yoksa yalancı sarkmamı oluyor bilmiyorum sarkık bir görüntü var üstü bos göğüs ucları asagıda degil bu sarkıklık sanırım uygun bir protezle giderilebir ama ben cok büyük istemiyorum eşimde dahil yani en fazla 200 cc olabilir oda tam olarak toparlanma saglamaz gibi geliyor bana.asıl sormak istediğim gögüs ucu kesisiyle diklestirme protez olursa iz cok belirgin olurmu deneyimli olan veya bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabirimisiniz

Merhaba canım, benim dikleştirme olmadı ama göğüs ucu kesisi ile silikon ameliyatı oldum, göğüs uçları yarım ay şeklinde kesilip protez yerleştirildi. İzler başta daha belirgindi ama zamanla izler kayboluyor- 1 sene önce bu yöntemle ameliyat olan arkadaşımın izleri hiç belli değil

slm arkadaslar biraz önce geldim doktordan sarkıklık oldugunu ve ters T seklinde kesi ile bunun giderilebilecegini falan söyledi ücretolarak ta 4000 tl ye yaparım 2000 euro protez diyor (mentor marka) sadece meme basından cıkartarak olmazmı falan dedim olmazgibi geveledi internetten bektıgım resimlere göre hafif veya orta sarkıklıkta görünüyor ve bu sekilde lanlar sadece meme bası kesisiylen yapılabiliyor diyebiliyorum kafam karıstı okadar cok iz istemiyorum

bu resimde gösterildiginegöre üç asamalı benim gögüslerim haff sarkma oluyor tecrubeli arkadaslar yardımcı olurmusunuz bu sekilde sadece göüs bası kesisiylen olmazmı protezde konulacak:26:

degermiş bak:)):112:

kimse gelip gitmiyor buraya yaa offff:44:

kocaelinde veya cevresinde est etik olan yokmu arkadaslar

kocaelide veya cevresinde estetik yaptıran yokmu arkadaslar:44:

gelen olur da herkes bir yerlerde kış gelsin cvp veren olur
bence kendin araştır doktorları hastaneleri ara plastik cerrahların isimlerini öğren netten araştır yooksa sadece burdan zor olur

gerçekten devlette sorun yoksa ben de devlette olmak isterim, çünkü maddi açıdan büyük sorun sağlıkla ilgili sorun olsa her türlü destek olur ailem de, böyle bişey için ne grek var deniyor.

gelen olur da herkes bir yerlerde kış gelsin cvp veren olur
bence kendin araştır doktorları hastaneleri ara plastik cerrahların isimlerini öğren netten araştır yooksa sadece burdan zor olur

bende adanada yada mersinde arıyorum çok üzgünüm kimse yardımcı olmuyor herkes kayıp ama devlet hastanelerinden herkes memnun kalmış çok sevindim

bende adanada yada mersinde arıyorum çok üzgünüm kimse yardımcı olmuyor herkes kayıp ama devlet hastanelerinden herkes memnun kalmış çok sevindim

malum tatil zamanı
ama bitmek üzere dönenler yavaş yavaş gelir
bende devlet hastanesinde memnun olanlardan cesaret almıştım allah kimseyi pişman etmesin inş

neden taktırılmasn kı dr aynı sskda unal sahın oneptede calısıyor sonucta aynı kısı ama benn devlette dr alı mubın aralı tavsıye ederımm seffaf hastanın +- ne ıle karsılasacagını tektek anlytorruhen hstayı anlıyorr kılınıgı olan vs bos yere gereksız yere paranızı cope atmayınnnnnnnnn

bız ler her seyde old gıbı devlette calısan dr kotu ozelde ıyı sanıyoruz devvlatte calısan zatennn maasını alıyorrr protez amleıyat masrafı odenıyor ozeldede ayrıca dr parası o yuzden sısırmeye gerek yokk aynı dr devlettede ozeldede calısıyorrr devlette asıstan gırıyor denılıyor ozeldede asıstanı yanında ne malumm asıstanın amelıyat etmedıgııı o yuzdennn seffaf olmalı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…