Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

Kızlar okmeydanı ssk ile görüştüm bugün öncelikle sunu söliyim pilastık cerahı servisi beklediğimden cok daha bakımlıydı. benden hastane ucretı olarak 1buçuk milyar istediler onun dışında slikonuda hasta alıyormus onun fiyatıda bin dolar civarıymıs. yani toplam üç milyara fln denk geliyor ve taksıt yapmıyorlar. acıkcası devlet hastanesine üç milyar vermektense özelde 3bucuk milyara yaptırmak daha mantıklı. kısacası kızlar artık umudumu ıyıce yıtmiş bulunuyorum

Son düzenleme:
benim hastane masrafım 650 tuttu 200 tl peşin gerisini de 100 tl taksitle ödüyorum.ama protez parası nı peşin istiyor medikaller
yagmur getirtcen bizi ankaraya

valla hiçte güzel haber değil bu yaa kaldık şişli etfale önümüzdeki hafta gitmeye calısıcam bide oraya bakalım bide cevre hastanesi diye biyer varmış uygunmus giden bilen varmı?

benim hastane masrafım 650 tuttu 200 tl peşin gerisini de 100 tl taksitle ödüyorum.ama protez parası nı peşin istiyor medikaller

yağmur senin doktoru hastaneyi falan şöyle türkiyenin yukarısından ortalarına alalım bari bu gidişler millet yol uzaklık falan dinlemicek dayancak hastanenin kapısına
aslında doktorlarda bitiyor iş senin doktor şu bıçak parası denen ücretten feragat etti sanırım
nerdeee çok az öle insan o da sana denk gelmiş
benimkide devlet hastanesi ama 2500 den açtı ağzını bişeyde diyemiyosunki sonuçta adam seni ameiyat edicek mazallah
ilahi ben
yok cnm olmaz öle şey cıx cıx olmaz

pahalıymış canım
evet cnm banada pahalı geldi ne yazıkki para biriktirmeye çalışıcam artık
yağmur180 varya senin yüzünden trabzona gıtmeyi düşünüyorum ben doktora taksıt yapıyomusunz dedıgımde burası devlet hastanesi olmaz taksit dedi senınki birde ayda 100 mılyona yapmıs ahh bizde bulabilsek oyle bir doktor:97:

karamelciğim doğru soluyorsun doktor benden 1500 bıçak parası ıstedı tabı soyledım bu fıyatta ındırım yapamazmsınız dıe ama sonucta ısrar edemıyorsun cok fazla :/

Son düzenleme:

evet canım değil ne yazıkki şisli etfale gıtıgınde beklıycem haberlerını

artık özel mesajda atabiliyorummm gittiğimde burdan veya özelden yazarım

yagmur trabzondamısın ankaradamısın sen ankaradaysan trabzondaki kim

fiyatını maalesef telden öğrenemediğim ankara üni eğitim araştırma hastanesini aradım telefondaki kız burası üni hastanesi oldugundan piyasaya göre cok uygun oldugunu söyleyebilirim size anca randevu verebilirim dedi tmm madem dedim ama sigortalı olmadıgımdan 180tl ödemem gerekiyormus muayene için bende gidemedim üsküdar kadıköy civarında bu hastanede

Kızlar istanbulda olanlar,fiyat olarak uygunlugundan ve arkadaşım da orada ameliyat oldu,onun menmuniyetinden dolayı size Bogaziçi Tıp Merkezinide öneririm,arayın,randevu alın gidin.Bayan doktor iseyenler,orada bayan doktorda var.Muayenelerden ücret alınmıyor.

canım ben gittim 3500 ımplant 2500 dikleştirme dediler. toplam 4500 yeterli dendi :84::84::84::84:

kızlar benim doktorum rizede çalışıyo hocamız sadece hastalarını memnun etmeye çalışıyo kesinlkle bıçak parası falan ölee şeylerde gözü yok zaten günde 3 ameliyata giriyo sırf benm çevremde bildiğim 5 kişi var ona ameliyat olan kulak,burun, göğüs hepsinde de gayet başarılı hala duyuyorum çevremde ameliyat olacakları.ama burda doğu hizmeti bitiyo az kaldı gitmesinehaziranda istanbula gidicek büyük ihtimal kontrolümde kesin gidiş tarihini öğrencem.benim arkadaşlarım gelcek ona ameliyat olmak için.eğer doktorunuz bıçak parası istiyorsa karamelin dediği gibi doktora karşı çıkmamak lazım ki hocada senin gönlüne göre yapsın

canım kontrole gıtdiğinde ıstanbulda hangi hastaneye geliceğini ve geliş tarihinide ögrenıp yazarsan çok iyi olur. umarm yakın zamanda gelırde bızde uygun fıyata amelıyat olabiliriz
:97::97:

canım kontrole gıtdiğinde ıstanbulda hangi hastaneye geliceğini ve geliş tarihinide ögrenıp yazarsan çok iyi olur. umarm yakın zamanda gelırde bızde uygun fıyata amelıyat olabiliriz
:97::97:

malesef cnm yağmurun doktoruda istanbulda özelde çalışacak size yararı olacağını düşünmüyorum sonuçta devlet hastanesinde işler farklı özellerde farklı
sen yinede yakın çevrendeki hastaneleri araştırmaya devam et
bana sen benden önce ameliyat olucakmışsın gibi geliyor ben hislerimde pek yanılmam
ben hazirana yaptırıyorum allahın izniyle
bazen kışa bırak diyen arkadaşların dediklerini dikkate alim beklim diyorum ama ben haziranı bile nasıl beklicem diye düşünüyorum :26:

inş dediğin gbi olur ama benim pek umudum kalmadı cnm ya görşebilceğim heryerle görüştüm ztn bütçeme uygun bi yer şu an için. bana sorarsan hic erteleme doktorunu bulmuşsun ztn yaptır ve kurtul

inş dediğin gbi olur ama benim pek umudum kalmadı cnm ya görşebilceğim heryerle görüştüm ztn bütçeme uygun bi yer şu an için. bana sorarsan hic erteleme doktorunu bulmuşsun ztn yaptır ve kurtul

umudunu kaybetme
inşallah bulacaksın
daha olmadı para biriktirmeye çalış :26:
sen maddiyattan ben zamandan erteliyorum hayırlısı olsun bakalım vardır bundada bir hayır

Canım sen şevket gökhan beye ameliyat olmuştun değil mi ? Ben seni ankara da oldun zannedıyordum rizede mi oldun yanii

umudunu kaybetme
inşallah bulacaksın
daha olmadı para biriktirmeye çalış :26:
sen maddiyattan ben zamandan erteliyorum hayırlısı olsun bakalım vardır bundada bir hayır

bende öyle düşünüyorum canım iş arıyorum şu an para biriktiricem. bikaç yere basvuru yaptım internetten. dönemlerini bekliyorum. bana sorarsan doktorunuda bulmusken hazıranda yaptır ve kurtul ben doktor bulabilsem hemen yarın yapın diyicem yani :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…