- 8 Şubat 2011
- 115
- 0
yagmur getirtcen bizi ankarayabenim hastane masrafım 650 tuttu 200 tl peşin gerisini de 100 tl taksitle ödüyorum.ama protez parası nı peşin istiyor medikaller
Kızlar okmeydanı ssk ile görüştüm bugün öncelikle sunu söliyim pilastık cerahı servisi beklediğimden cok daha bakımlıydı. benden hastane ucretı olarak 1buçuk milyar istediler onun dışında slikonuda hasta alıyormus onun fiyatıda bin dolar civarıymıs. yani toplam üç milyara fln denk geliyor ve taksıt yapmıyorlar. acıkcası devlet hastanesine üç milyar vermektense özelde 3bucuk milyara yaptırmak daha mantıklı. kısacası kızlar artık umudumu ıyıce yıtmiş bulunuyorum
yagmur getirtcen bizi ankaraya
valla hiçte güzel haber değil bu yaa kaldık şişli etfale önümüzdeki hafta gitmeye calısıcam bide oraya bakalımbide cevre hastanesi diye biyer varmış uygunmus giden bilen varmı?
benim hastane masrafım 650 tuttu 200 tl peşin gerisini de 100 tl taksitle ödüyorum.ama protez parası nı peşin istiyor medikaller
evet cnm banada pahalı geldi ne yazıkki para biriktirmeye çalışıcam artıkpahalıymış canım
yağmur180 varya senin yüzünden trabzona gıtmeyi düşünüyorum ben doktora taksıt yapıyomusunz dedıgımde burası devlet hastanesi olmaz taksit dedi senınki birde ayda 100 mılyona yapmıs ahh bizde bulabilsek oyle bir doktor:97:benim hastane masrafım 650 tuttu 200 tl peşin gerisini de 100 tl taksitle ödüyorum.ama protez parası nı peşin istiyor medikaller
yağmur senin doktoru hastaneyi falan şöyle türkiyenin yukarısından ortalarına alalım baribu gidişler millet yol uzaklık falan dinlemicek dayancak hastanenin kapısına
aslında doktorlarda bitiyor iş senin doktor şu bıçak parası denen ücretten feragat etti sanırım
nerdeee çok az öle insan o da sana denk gelmiş
benimkide devlet hastanesi ama 2500 den açtı ağzını bişeyde diyemiyosunki sonuçta adam seni ameiyat edicekmazallah
ilahi ben
yok cnm olmaz öle şey cıx cıx olmaz
yagmur getirtcen bizi ankaraya
valla hiçte güzel haber değil bu yaa kaldık şişli etfale önümüzdeki hafta gitmeye calısıcam bide oraya bakalımbide cevre hastanesi diye biyer varmış uygunmus giden bilen varmı?
Kızlar istanbulda olanlar,fiyat olarak uygunlugundan ve arkadaşım da orada ameliyat oldu,onun menmuniyetinden dolayı size Bogaziçi Tıp Merkezinide öneririm,arayın,randevu alın gidin.Bayan doktor iseyenler,orada bayan doktorda var.Muayenelerden ücret alınmıyor.
canım ben gittim 3500 ımplant 2500 dikleştirme dediler. toplam 4500 yeterli dendi :84::84::84::84:
kızlar benim doktorum rizede çalışıyo hocamız sadece hastalarını memnun etmeye çalışıyo kesinlkle bıçak parası falan ölee şeylerde gözü yok zaten günde 3 ameliyata giriyo sırf benm çevremde bildiğim 5 kişi var ona ameliyat olan kulak,burun, göğüs hepsinde de gayet başarılı hala duyuyorum çevremde ameliyat olacakları.ama burda doğu hizmeti bitiyo az kaldı gitmesinehaziranda istanbula gidicek büyük ihtimal kontrolümde kesin gidiş tarihini öğrencem.benim arkadaşlarım gelcek ona ameliyat olmak için.eğer doktorunuz bıçak parası istiyorsa karamelin dediği gibi doktora karşı çıkmamak lazım ki hocada senin gönlüne göre yapsın
canım kontrole gıtdiğinde ıstanbulda hangi hastaneye geliceğini ve geliş tarihinide ögrenıp yazarsan çok iyi olur. umarm yakın zamanda gelırde bızde uygun fıyata amelıyat olabiliriz
:97::97:
malesef cnmyağmurun doktoruda istanbulda özelde çalışacak size yararı olacağını düşünmüyorum sonuçta devlet hastanesinde işler farklı özellerde farklı
sen yinede yakın çevrendeki hastaneleri araştırmaya devam et
bana sen benden önce ameliyat olucakmışsın gibi geliyorben hislerimde pek yanılmam
ben hazirana yaptırıyorum allahın izniyle
bazen kışa bırak diyen arkadaşların dediklerini dikkate alim beklim diyorum ama ben haziranı bile nasıl beklicem diye düşünüyorum :26:
inş dediğin gbi olur ama benim pek umudum kalmadı cnm ya görşebilceğim heryerle görüştüm ztn bütçeme uygun bi yer şu an için. bana sorarsan hic erteleme doktorunu bulmuşsun ztn yaptır ve kurtul
kızlar benim doktorum rizede çalışıyo hocamız sadece hastalarını memnun etmeye çalışıyo kesinlkle bıçak parası falan ölee şeylerde gözü yok zaten günde 3 ameliyata giriyo sırf benm çevremde bildiğim 5 kişi var ona ameliyat olan kulak,burun, göğüs hepsinde de gayet başarılı hala duyuyorum çevremde ameliyat olacakları.ama burda doğu hizmeti bitiyo az kaldı gitmesinehaziranda istanbula gidicek büyük ihtimal kontrolümde kesin gidiş tarihini öğrencem.benim arkadaşlarım gelcek ona ameliyat olmak için.eğer doktorunuz bıçak parası istiyorsa karamelin dediği gibi doktora karşı çıkmamak lazım ki hocada senin gönlüne göre yapsın
umudunu kaybetme
inşallah bulacaksın
daha olmadı para biriktirmeye çalış :26:
sen maddiyattan ben zamandan erteliyorum hayırlısı olsun bakalım vardır bundada bir hayır