bende öyle düşünüyorum canım iş arıyorum şu an para biriktiricem. bikaç yere basvuru yaptım internetten. dönemlerini bekliyorum. bana sorarsan doktorunuda bulmusken hazıranda yaptır ve kurtul ben doktor bulabilsem hemen yarın yapın diyicem yani :76:
hayal_aga görüştünmü şişli etfalle merakta bırakma bizii
Kızlar istanbulda olanlar,fiyat olarak uygunlugundan ve arkadaşım da orada ameliyat oldu,onun menmuniyetinden dolayı size Bogaziçi Tıp Merkezinide öneririm,arayın,randevu alın gidin.Bayan doktor iseyenler,orada bayan doktorda var.Muayenelerden ücret alınmıyor.
Arzum ya tam olarak fiyat ne kadardı öğrenir misin? ben ikinci ameliyatı düşünüyorum ya,acaba lokalle protezi değiştirirler mi?
Arzum ya tam olarak fiyat ne kadardı öğrenir misin? ben ikinci ameliyatı düşünüyorum ya,acaba lokalle protezi değiştirirler mi?
lavinya şevket bey rizeye gelmeden önce ankarada etimesgutta da çalımış şimdi burda canım ama doğu hizmetinin bitmesine de az kaldı maleseffCanım sen şevket gökhan beye ameliyat olmuştun değil mi ? Ben seni ankara da oldun zannedıyordumrizede mi oldun yanii
lavinya şevket bey rizeye gelmeden önce ankarada etimesgutta da çalımış şimdi burda canım ama doğu hizmetinin bitmesine de az kaldı maleseffmillet sıraya girmiş ameliyat için
sorma yağmurum yaabenim doktorumda doluymuş dün aradım randevu için mayıs 17 en erken dedi
neyse ben ona bile razıyken bana demezmi 15-20 güne kadar belli olacak ama ben özele geçiyorum dedieğer vazgeçen olursa beni araya alıcak nasıl merakla bekliyorum anlatamam beni ameliyat etmeden giderse yeniden doktor arama düşüncesi beni mahvediyor
başarılı olan doktorları bırakmıyorlar hemen kapıyorlar
eğer olurda benide ameliyat ederse hazirana cicişli giricem
hadi yaa inşallah seni ameliyat ettikten sonra gider canım, cidden yaa iyi doktorları kapıyolar bızde ondan sonra uygun fıyata ameliyat olalım dıye 4 dönüyoruz
Yağmur teşekkür ederim canım ilgin alakan için
sorma yağmurum yaabenim doktorumda doluymuş dün aradım randevu için mayıs 17 en erken dedi
neyse ben ona bile razıyken bana demezmi 15-20 güne kadar belli olacak ama ben özele geçiyorum dedieğer vazgeçen olursa beni araya alıcak nasıl merakla bekliyorum anlatamam beni ameliyat etmeden giderse yeniden doktor arama düşüncesi beni mahvediyor
canım inşallah gitmeden ameliyat eder seni, doktor bulmak cokk büyük dert inan
devlette böyle birşey olmuyor bence
karamel devlet hastanesine göre gerçekten yüksek fiyat söylemiş 950 tl zaten protez parası 600 de hastaneye veriliyo demekki her hastanenin ücreti bir değil.refakatçi kesinlikle bulan lazım ben ilk üç gün kendim eğilip doğrulamadım kıyafetlerini falan giyinmene yardımcı olacak birilerini bul bence
karamelcim sende bu kararlılık varken canım ya olacaksın ameliyat hiç merak etme inşallaaaahhhh dokturun senide ameliyat edip öyle gider özeleaminnnnn cnm :26:
hayırlısı diyorum artık üzülürüm ama beklemeye tahammülüm yok artık biraz yol kat eder bulurum yine doktorumu
karamelcim sende bu kararlılık varken canım ya olacaksın ameliyat hiç merak etme inşallaaaahhhh dokturun senide ameliyat edip öyle gider özele
ayy bebeğim inşallah biri vazgeçer de sen olursun yerine..allah gönlüne göre versin..