Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

yok canım ankarada değil doktorumm.bana istanbulda özele geçeceğini söylemişti hatta istanbulda olsam 5000 tl den aşağı yapmazdım bu ameliyatı ben burdayken yani fırsatını bulmuşken yaptır dedi.kontrole gidicm kesin öğrenirim bu sefer hazirada özelemi geçecek devlete mi sorarım.

cnm haziranda yaptırcam allahtan bir mani çıkmazsa :26:
ama doğrusu yaz sıcaklarında bandaj falan olursa nasıl atlatıcam o günleri düşünmeden edemiyorum :85:
gerçi doktorum bandajlamıyormuş dirende kullanmıyor gerekmedikçe ama bana gerekirse yani duruma göreyse bu işler offf ben bi hava alim sıkıntı bastı yine afakanlar basıyo valla olsada bitse :86:

Arzum ya tam olarak fiyat ne kadardı öğrenir misin? ben ikinci ameliyatı düşünüyorum ya,acaba lokalle protezi değiştirirler mi?

Canım sen şevket gökhan beye ameliyat olmuştun değil mi ? Ben seni ankara da oldun zannedıyordum rizede mi oldun yanii
lavinya şevket bey rizeye gelmeden önce ankarada etimesgutta da çalımış şimdi burda canım ama doğu hizmetinin bitmesine de az kaldı maleseff millet sıraya girmiş ameliyat için

lavinya şevket bey rizeye gelmeden önce ankarada etimesgutta da çalımış şimdi burda canım ama doğu hizmetinin bitmesine de az kaldı maleseff millet sıraya girmiş ameliyat için

sorma yağmurum yaa benim doktorumda doluymuş dün aradım randevu için mayıs 17 en erken dedi
neyse ben ona bile razıyken bana demezmi 15-20 güne kadar belli olacak ama ben özele geçiyorum dedi eğer vazgeçen olursa beni araya alıcak nasıl merakla bekliyorum anlatamam beni ameliyat etmeden giderse yeniden doktor arama düşüncesi beni mahvediyor
başarılı olan doktorları bırakmıyorlar hemen kapıyorlar
eğer olurda benide ameliyat ederse hazirana cicişli giricem

hadi yaa inşallah seni ameliyat ettikten sonra gider canım, cidden yaa iyi doktorları kapıyolar bızde ondan sonra uygun fıyata ameliyat olalım dıye 4 dönüyoruz
Yağmur teşekkür ederim canım ilgin alakan için

aminnnnn cnm :26:
hayırlısı diyorum artık üzülürüm ama beklemeye tahammülüm yok artık biraz yol kat eder bulurum yine doktorumu

canım inşallah gitmeden ameliyat eder seni, doktor bulmak cokk büyük dert inan

devlette böyle birşey olmuyor bence

afedersin de arkadaşım ne olmuyor ?? meme büyütme ameliyatı mı
evt olmuyor biz sadece devlet hastanesinde ameliyat olucakmışız gibi rol yapıyoruz
buraya gelip boş sohbet amaçlı konuşuyoruz
hadi özellerde olan arkadaşlarımıza bir kulp takıyosunuz doktorlarına hasta buluyolar,eksilerini söylemiyorlar v.s
pardon biz neden bunu yapıyor olabiliriz
sizin engin düşüzncelerinize çok ihtiyaç duyuyorum bu durumda zira benim aklım bunu neden yapıyor olabileceğimize ermiyor
bizi aydınlatırsanız eminim ki devlet hastanesinde ameliyat olan ve olmak için bekleyen arkadaşlarımız minnettar olacaklar....

canım meraba resımlerın varsa gorebılırmıyım

aminnnnn cnm :26:
hayırlısı diyorum artık üzülürüm ama beklemeye tahammülüm yok artık biraz yol kat eder bulurum yine doktorumu
karamelcim sende bu kararlılık varken canım ya olacaksın ameliyat hiç merak etme inşallaaaahhhh dokturun senide ameliyat edip öyle gider özele

İnşallah kızlar yaa Allah Gönlünüze göre versin dilerimmmmm

ayy bebeğim inşallah biri vazgeçer de sen olursun yerine..allah gönlüne göre versin..

karamelcim sende bu kararlılık varken canım ya olacaksın ameliyat hiç merak etme inşallaaaahhhh dokturun senide ameliyat edip öyle gider özele

canım kararlılık hiç kaybolmuyor ama artık o kadar sabırsızımki beklemek çokkk zor geliyor
bazen düşünüyorum eğer doktorum gitmezse ben 17 mayısta ameliyat oluyorum :84: allahım düşüncesi bile nasıl güzelll

ayy bebeğim inşallah biri vazgeçer de sen olursun yerine..allah gönlüne göre versin..

cnm inşallah hayırlısı vazgeçen olursa erkenden haber vericek doktorum ama ne bilim kendimi en kötüsüne alıştırıyorum eşimde artık üzülür hale geldi halime önceden lafını ettirmezdi istemezdi bile şimdi sizin yazdıklarınızı okurken nasıl mutlu olduğumu gördükçe sonra bilgisayarı kapatınca dalıp gitmelerime artık dayanamıyor ben çok güler yüzlüyümdür ama hakkaten etkileniyorum artık beklemek iyi gelmiyor bakalım hayırlısı diyip beklemedeyim :97:

mrhb herkese şişli etfale gidicektim gidemedim ama mail yoluyla sıkıştırarak öğrendim fiyatı gelen cevap bu

Yaklaşık olarak meme dikleştirme 2000 tl ye mal oluyor, meme büyütme de protez 1000usd + yine 1500-2000tl ameliyat ücreti şeklindedir. Bu bilgiler dışında bir bilgiyi mail yoluyla vermeyi uygun bulmuyorum.

bu arada ben paramı yediğim için gidemiyorum görüşmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…