- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Yaparlar, bizim oylarimizi aliyolarNe yapayım daha basit düşünemiyorum
Truf versem çiçek buketi yaparlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparlar, bizim oylarimizi aliyolarNe yapayım daha basit düşünemiyorum
Truf versem çiçek buketi yaparlar![]()
Hemde hiç değil yeminle çıkan bulaşığı hiç demiyorum bileYaaaa işte öyle kolay değil![]()
Bir daha tarif vermem onlaraDemaaaaa gorkutma beni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Resim çekmek için bir sürü bulaşık çıkıyor:)Hemde hiç değil yeminle çıkan bulaşığı hiç demiyorum bile![]()
Tşk ederim canımEllerine saglik canim, cok guzel gorunuyo![]()
Bi haftadır totosunu bekliyom olsun o kadarEline sağlık cnm deve kuşu iyi yumurtlamışcok güzel görünüyor ☺
Canımmmm benimmmm çok tşk ederim çok mutlu oldum seni gördüğüme nasılsın iyimisin dualarimdasin sakın unutmaİimmm enfes görünüyor yeline saglik canim
Demaaaaa tsk ederimmmmmEfsaneee.![]()
Hemde nasıl tabağı kaldırıp indirdikçe hindistan cevizleri örtüye dökülüyor kaç kez ser topla yaptım Allah biliyorResim çekmek için bir sürü bulaşık çıkıyor:)
Hayatına renk kattık değil miHemde nasıl tabağı kaldırıp indirdikçe hindistan cevizleri örtüye dökülüyor kaç kez ser topla yaptım Allah biliyorsabah tezgahın üstü savaş alanı gibiydi yaparken bu kadar bulaşık çıkmadı valla
Nerde bu devlet nerde bu millet heçmi puding yememişler demiYaparlar, bizim oylarimizi aliyolar![]()
hemde nasıl valla ayrıca instegramda paylaşıyorum akrabalarım diyor sen buralarda boşuna harcaniyon yemek sayfası aç dedim keşfedilmeyi bekliyorumHayatına renk kattık değil mi![]()
Daha onlara neler neler yapacağızhemde nasıl valla ayrıca instegramda paylaşıyorum akrabalarım diyor sen buralarda boşuna harcaniyon yemek sayfası aç dedim keşfedilmeyi bekliyorum![]()
Hic iisteNerde bu devlet nerde bu millet heçmi puding yememişler demi![]()
Onları boşver kk da çalışayim miting yapacamDaha onlara neler neler yapacağız![]()
![]()
Tanıtım işe yaramıyor yarasa hep ben 1. olurdumOnları boşver kk da çalışayim miting yapacam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kendimi tanıtayım vaatlerde bulunayım olmuyor böyle
![]()
Sende haklısın insan oğlu nankör işte boşverTanıtım işe yaramıyor yarasa hep ben 1. olurdum![]()