- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Tşk ederim pericim sana özel ikramim olsun o zamanBunun cileklisini görmüştüm ben bir ara deniyeyim diye düşünüyordum ,şahane yapmışsın canım ellerine sağlık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim pericim sana özel ikramim olsun o zamanBunun cileklisini görmüştüm ben bir ara deniyeyim diye düşünüyordum ,şahane yapmışsın canım ellerine sağlık![]()
Karatay yumurta sınırsız diyordu ya bunu akşam öğünü için yiyebilirmiyim
ilk defa gördüm bu tarifi çok güzel olmuş ellerine sağlık
![]()
Yoldan çıkarma kimseyi bu senin akşam öğünün ortak çıkarma
Aynen öyle valla herkes 1.olmayi hak ediyor aslında ama format gereği 1 kişi seçiliyor çok zorlanıyor insan oy kullanırkenSağol canım çok tsk ederimhepimize bol şans ins Allah herkez emek veriyor çok zor tabi oy kullanmak karar vermek dahada zor
![]()
Ayyyyy çok mutlu oldum canım sağolİnsallah olmaz ama gercek dusuncem soylemek istedim :)
Tşk ederim canimmmmÇok sevimli olmuşeline sağlık
![]()
Belli olmuyor ya bazen cok umutlu oldugun tarif oy almiyor bazen tam tersi :)Ayyyyy çok mutlu oldum canım sağolumarim herkesin düşüncesine o yöndedir en azından ilk 3 olsun saçaklı benim için hayal kırıklığı oldu biraz
Sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacaz artıkBelli olmuyor ya bazen cok umutlu oldugun tarif oy almiyor bazen tam tersi :)
hile varnasıl değişik,nasıl güzel bir tarif bucanım yumurta istedi valla şöyle kayısı kıvamında
ellerine sağlık canım benim,sanki bir oyun cepte gibi![]()
Çok tşk ederim canımmmEllerine sağlık canım çok güzel olmuş bol şans![]()
Ustam eline su dökemem biseyler yapmaya çalıştım iştenasıl değişik,nasıl güzel bir tarif bucanım yumurta istedi valla şöyle kayısı kıvamında
ellerine sağlık canım benim,sanki bir oyun cepte gibi![]()
Tşk ederim şampiyonOooo bu haftaki tarifler bomba etkisinde.![]()
![]()
![]()
Allahtan geçen hafta kazanmışım
Çok güzel görünüyor. Sunumda şahane valla.
Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim![]()
Rica ederim canımTşk ederim şampiyonelini bana degdir şansın bana geçsin
![]()