Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canın yiyimmmmmmmmmmm hoş geldin seni burda görmek ne güzelOhaa hissediyorum oyum kanatlanıyor![]()
Tşk ederim kurkim o şans hepimize bacıEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar diliyorum![]()
valla çok ciddiyim bayıldımUstam eline su dökemem biseyler yapmaya çalıştım iştekayısıyı boşver sen pişmiş ye tmm oylamada göremezsem adını falakaya yatiririm ama
![]()
valla çok ciddiyim bayıldımhep aynı tariflerini dönmesini sevmiyorum ben :)
Canın yiyimmmmmmmmmmm hoş geldin seni burda görmek ne güzel![]()
![]()
![]()
![]()
seviyorum seni
İşte buna ayrıca sevindim eloşum çok tşk ederimmmmmvalla çok ciddiyim bayıldımhep aynı tariflerini dönmesini sevmiyorum ben :)
yesssSön söböstyön gibi mi![]()
Sebo iptal artık ere verdik onuSön söböstyön gibi mi![]()
Bu hafta hepsi değişik neredeysevalla çok ciddiyim bayıldımhep aynı tariflerini dönmesini sevmiyorum ben :)
Evet değişik bı kaç tane muhallebi harici hepsi birbirinden güzel tarifler var muhallebilerin sunumları çok muhteşem ama haklarını yemeyeyimBu hafta hepsi değişik neredeyse![]()
Evet değişik bı kaç tane muhallebi harici hepsi birbirinden güzel tarifler var muhallebilerin sunumları çok muhteşem ama haklarını yemeyeyim![]()
Yok be digerleri daha zahmetli anlamında demek istedim yoksa çok büyük emekler var yaşamayan bilemez valla oy kullanip çıkıyordum ne zorluklar varmış benim bugünkü sunum tam 2 saat 15 dk sürdü yemin ederimMıhallebi diyerek küçümsedin mi çen onları dev yımırtanla ehe![]()
Çok oy alırlar diye korkuyorumEvet değişik bı kaç tane muhallebi harici hepsi birbirinden güzel tarifler var muhallebilerin sunumları çok muhteşem ama haklarını yemeyeyim![]()
Yok be digerleri daha zahmetli anlamında demek istedim yoksa çok büyük emekler var yaşamayan bilemez valla oy kullanip çıkıyordum ne zorluklar varmış benim bugünkü sunum tam 2 saat 15 dk sürdü yemin ederim![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaaa işte öyle kolay değilYok be digerleri daha zahmetli anlamında demek istedim yoksa çok büyük emekler var yaşamayan bilemez valla oy kullanip çıkıyordum ne zorluklar varmış benim bugünkü sunum tam 2 saat 15 dk sürdü yemin ederim![]()
![]()
![]()
![]()
Sen puding vererek citayi düşürdün sandın amaaaaa..Çok oy alırlar diye korkuyorum![]()
Ne yapayım daha basit düşünemiyorumSen puding vererek citayi düşürdün sandın amaaaaa..![]()