Tşk ederim pericim sana özel ikramim olsun o zamanBunun cileklisini görmüştüm ben bir ara deniyeyim diye düşünüyordum ,şahane yapmışsın canım ellerine sağlık
Karatay yumurta sınırsız diyordu ya bunu akşam öğünü için yiyebilirmiyim
ilk defa gördüm bu tarifi çok güzel olmuş ellerine sağlık
Yoldan çıkarma kimseyi bu senin akşam öğünün ortak çıkarma
Aynen öyle valla herkes 1.olmayi hak ediyor aslında ama format gereği 1 kişi seçiliyor çok zorlanıyor insan oy kullanırkenSağol canım çok tsk ederimhepimize bol şans ins Allah herkez emek veriyor çok zor tabi oy kullanmak karar vermek dahada zor
Ayyyyy çok mutlu oldum canım sağolİnsallah olmaz ama gercek dusuncem soylemek istedim :)
Tşk ederim canimmmmÇok sevimli olmuşeline sağlık
Belli olmuyor ya bazen cok umutlu oldugun tarif oy almiyor bazen tam tersi :)Ayyyyy çok mutlu oldum canım sağolumarim herkesin düşüncesine o yöndedir en azından ilk 3 olsun saçaklı benim için hayal kırıklığı oldu biraz
Sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakacaz artıkBelli olmuyor ya bazen cok umutlu oldugun tarif oy almiyor bazen tam tersi :)
hile varnasıl değişik,nasıl güzel bir tarif bucanım yumurta istedi valla şöyle kayısı kıvamında
ellerine sağlık canım benim,sanki bir oyun cepte gibi
Çok tşk ederim canımmmEllerine sağlık canım çok güzel olmuş bol şans
Ustam eline su dökemem biseyler yapmaya çalıştım iştenasıl değişik,nasıl güzel bir tarif bucanım yumurta istedi valla şöyle kayısı kıvamında
ellerine sağlık canım benim,sanki bir oyun cepte gibi
Tşk ederim şampiyonOooo bu haftaki tarifler bomba etkisinde.Allahtan geçen hafta kazanmışım
Çok güzel görünüyor. Sunumda şahane valla.
Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
Rica ederim canımTşk ederim şampiyonelini bana degdir şansın bana geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?