Devamlı birşey olmaz diyen kaynana kayınbaba

Ben abartmıyorum yapılması gerekeni yapıyorum.Oglumu her tehlikeden koruyorum ama kayınbabamda bir çene var hiç susmuyor devamlı azarlıyor insanı, çocuğu elleme çocuğu rahat bırak birşey olmaz kafası yarılırsa yarılsın diyor tahammülüm kalmadı artık bu adama. Tabi onlar rahat oğluma birşey olursa en çok ağlıcak olan benim.Onlar da bunun farkında devamlı birşey olmaz diyorlar

Sehpa dediğiniz büyük masa ben tek başıma kaldiramam.Ve dokundugum anda kayınbabam elleme masayı diye laf söyler bağırır.Siz benim lütfen kayınbaba konularimi okuyun.Benim kayınbabam dünyanın en zalim insanlarından biri.Bütün kayınbaba konularima bakarak öyle yorum yapın bence

Kaynanam da çok düşkün eşime,eşime birşey olmasın diye sandalyenin bacağına iple bağlıyormus düşün, şimdi benim oğluma birşey olmaz diyorlar koşsun merdivenden diyorlar.Ayda birkez gidiyom ama bu bile bana çok geliyor gözüm çocukta diken üstünde oturuyom

Kafası yarılınca senin canın yanacak onların değil o yüzden bildiğinden şaşma onlar bıksın canım
Inan canım onlar bu yüzden rahat zaten nasilsa kendi çocukları değil ya benim oğlum çaydan yansa da kafası yarılsada onlar üzülmücek ki ağlıcak olan benim,onlar keyfinde ha kedi ha oğlum onlar için

Evet benim kaynanam ve kayınbabamda aynen böyleler sözde çok seviyorlar oğlumu ama kafası yarılırsa yarılsın birşey olmaz diyorlar.Peki senin çocuğun var mı sen nasıl başediyorsun kaynananla?

İlk başta arka göze koydum zaten öne almaya kalktı,bende çocuğun üstüne dökülmesin arkada dursun yanmasın çocuk diyorum beni duymazlıktan geliyor mahsus,bende en son arkaya koydum artık, çok inatçı insanlar ya

Evet sırf kavga çıkmasın diye yumuşak davranıyorum bazen,bu konuda hatalıyım haklısınız.Eşim çok pısırık asla babasına birşey diyemiyor çocuk konusunda, babası bırak çocuğu birşey olmaz deyince eşim hemen bırakıyor çocuğu,tam merdivenin ucuna yaklaştı çocuk, tut çocuğu düşmesin tut sen dedim eşime tuttu hemen yoksa düşcekti cocuk.Çocuk eşimin yakınında diye eşime tut dedim yoksa ben tutuyorum hep zaten.Eşim babasına gık demeye korkan insan

Saygısızlık yapmıyim derken benim sinirlerim bozuldu haklısınız aynen onay beklemicem direk yapcam bundan sonra oğlumun güvenliği için

Niye herşeyi soruyosun.
Çaydanlığı koy arka tarafa sorma.
Çaydanlığı kaldır yerden sorma
Doğru olan buysa sorma sorunca böyle yaparlar adama.
Sen iyi niyetle soruyosun kadın sidik yarıştırıyo
Ilk başta sormadan çayı arkaya koydum zaten,kadın öne almaya kalkınca anne çocuk için ön göz tehlikeli arkada dursa olmaz mı dedim saygımdan ama kadın inatçı laftan anlamıyor kardeş.Aldım arkaya koydum ama birşey olmaz laflarından bunaldım işte

Evet canım aynen dediğin gibi benimkiler çok fena dayanamıyorum artık hayattan soğudum bundan sonra daha sert olucam gerekirse, çocuğumun sağlığı herşeyden önemli. Onlar sokaktaki kediyi ne kadar koruyorlarsa oğlumu da o kadarcık düşünüyorlar sen anla kardeş.Keşke benim de senin kayinbaban gibi çocuğumu koruyup kollayan bir kayınbabam olsaydı.Kaynanam da aynı çocuğum bahçede yürürken çok kötü düştü kaynanam öyle karşıdan televizyon izler gibi izliyor çocuğu yerden kaldıriyim demiyor.Ben hemen kostum kaldırdım yavrumu

Ben çaydanligı arkaya koydum zaten kadın öne koymak için çabalıyor bende anne arkada dursa olmaz mi tehlikeli çocuk için dedim saygımdan. Biranda çekip almak istemedim.Ama bundan sonra daha sert olcam

Bir şey olmaz desinler, siz bildiğinizi yapın umursamayın. Ben umursamam, çaydanlıģı direk kaldırırım mesela.

Kayınbabam istiyor ki bütün torunlar benim istediğim gibi büyüsün efelik taslıyor senin anlicagin.Adamla başedemiyorum ayda bir kez gittiğim halde dayanamıyorum artık. Ama bundan sonra biraz daha sert konuşcam.Adam utanmadan 2.yi düşünün doğana kadar 3 yaş olur araları diyor sipariş veriyor bize.Ya ben oğlumu senin şerrinden tehlikelerinden korucam diye mahvoluyom bir de ikinci çocuğumu mu tehlikeye atıp zarar vermeye çalışcan di mi ama

Konuyu okurken babam geldi aklima.. benim de babam öyle sürekli cocugu birak, bisey olmaz, ögrensin vs.. biz anne olarak cocuklarimizi daha iyi biliyoruz... onlar kendilerince deneyimli olduklarini düsünüp müdahele ediyorlar..

Ben böyle durumda önlemimi aliyorum.. babam bisey olmaz desede gözden birakmiorum...

Sen biraz abartmissin... takilacak bisey degil.. kendin önlemini al, sorarlarsa güzel bir dille 'torununuz cok yaramaz, cok hareketli' filan de..

Kendileri eşimi koruyarak büyütmüşler ama yaşlanınca kendi koruduklarını unuttular bana devamlı birşey olmaz diyorlar nasilsa oğluma en çok ağlayan ben olcam onlar ondan rahat. Çaydanligi ben zaten arkaya alıyorum kaynanam ısrarla öne almaya kalkıyor laftan anlamıyor. Çaydanligi ben içeri getirmiyorum kaynanam inadına getiriyor orta yere koyuyor, çocuk yanmasın diyorum birşey olmaz tutma çocuğu rahat gezsin diyor.Ortada çaydanlık varken nasıl rahat gezcek benim oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…