• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi devam sutuyle ilgili...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.323
208
mama kullananlar bir sorum olcak..arkadaşlar kızımı zar zor emziriyorum..cok zor alıştı zaten...sma mama kullanırken beni emiyordu azda olsa...ama kabızdiye mama değiştirdik...şimdi aptamil veriyorum ama beni emmek istemiyor..acaba mamayla ilgisi olabilirmi bilemedim..

canım benim bebeğimde sütüm az olduğu için emmedi sürekli ağlardı bizde sma mamaya başladık ama arada emiyordu azda olsa smanın tadı kötü olduğu için memeyi terketmesi zor olur diye düşünüyorum aptamil daha damak tadına uyuyor o yüzden emmek istemeyebilir bizimki son zamanlarda smadanda sıkıldı içiremiyordum içmesi gereken miktarı bebelaca başladım oda çok acıktırıyor aptamil ve bebelac şekerli mamalar e bebişlerde şekerli şeyleri sever sen memende duruyorsa emzirmeye bak açken vermeyi dene mesela bizimkinde hiç biri işe yaramıyordu ama belki işe yarar boş boş yazdım galiba birde kabızlık konusuna gelince eğer bebeğin 2-3 gün yapmıyorsa aptamil kullan. kabız ama yinede 2 günde bir yapıyor diyorsan devam et sma iyi bir mama çünkü bizimkininde kakası yemyeşil katı katı yapardı ama zorlanmadan hergün yapardı bende devam ettim bi sorunda yaşamadım huysuzluğuda olmadı o yönden hiç

mama kullananlar bir sorum olcak..arkadaşlar kızımı zar zor emziriyorum..cok zor alıştı zaten...sma mama kullanırken beni emiyordu azda olsa...ama kabızdiye mama değiştirdik...şimdi aptamil veriyorum ama beni emmek istemiyor..acaba mamayla ilgisi olabilirmi bilemedim..

bende de aynı durum söz konusuydu. doktorum aptamil kullanabilirsin dedi ama anne sütüne en yakın ve emmeyi bırakmasın diye sma kullanmaya basladık. zaman zaman içmesi gereken miktarı içmiyor. bende üstelemiyorum acıkınca gayette güzel yiyor. fakat kabız oldu derken katı şekilde mi yapıyor yoksa bir süredir yapmıyor mu? çünkü kızım 1 haftaya yakındır kakasını yapmadı. doktor 1 hafta en fazla yapmaması normal diye söyledi. aptamil şekerli gibi oldugu için ben şimdiden şekere alışsın istemiyorum:50:

Bende ayni sorunu yasadim cnm. Kizim aptamili almadi. Sma da seker ve soya sutu ( gdo lu olma ihtimali var) oldugundan vermek istemefim. Uzun arastirmalar sonucu golden goat diye bi mamaya basladim. Keci sutunden yapiliyor. Kizim aldi bu mamayi ayni zamanda emziriyorumda.

Back