Devam etmeli miyim?

Her ikinizde aynı yerde tanışmışsınız aynı şartlardasınız.sen güvenmiyorsan oda güvenmiyordur ayrıca ne bekliyorsun senle ciddi olacağını mı?başlangıç yanlış bikere...

Evet zaten korkum bu
Afaki yorum yapıyorum ama madem korkun bu hiç o yola girme. Millet karısının eski sevgilisini, sevgilisinin ilkokul arkadaşını sorun eidyor da laf söylüyor. Adam bilgisayarı eline alıp haber okusa kendin de şüpheleneceksin acaba benle konuştuğu gibi biriyle mi konuşuyor diye? Ben şunu diyeni de duydum; 'boşarsan boşa, altı üstü internetten buldum yine bulurum.'
Maalesef insanlar tanışma yolunu basit buluyor. Çok güzel, düzgün ilişkiler yok mu var tabii ki ama hiçbirinin cinsel konuşmayla başladığını sanmıyorum. Normal konuşma tanıdıkça yakınlaştıkça cinsel paylaşım içerebilir belki tercihtir. Ama insan ilk dakikada cinsellik konuşup obje olarak gördüğü kadına ne kadar saygı duyar tartışılır. Asla seni aşağlamıyor veya eleştirmiyorum. Genel olarak gördüğüm çerçeveyi yorumluyorum. Bir kızgınlık öfke anında ya da boş bulunsa bir ahpaba, aileye vs. nasıl ve ne tarzda tanıştığınızı söylese rezil olursun çünkü toplum normları var.

Gorusecegim demedim ki, eger konusmaya devam edersem ve gercekten guvenirsem birkac ay sonra gorusurum zaten. Pat diye bulusacak degilim

Görüşsen ne olacak
İşin nereye gittiği belli
Başlama şekli bariz ve bu hiç unutulmayacak
Farz et ki, düzgün bir adam ama seninle yine ciddi bir ilişkisi olmayacak maalesef
O yüzden zaman kaybı, dertsiz başına dert arıyorsun şu anda

Sanal seks bağımlısı vi üye vardı sen o musun kız ?

şimdi adam bunu yaptım diye kendine şimdi hayvanlık yaptım diyorsa kendi gözünde senin yaptığında hayvanlık ve basitlik

Neden herkes çocuğu gömüyor ki ? Konu sahibiyle durumları aynı erkek olunca sapık oluyor da kadın olunca neden sen ona layık değilsin oluyor anlayamıyorum bence ikisi tencere kapak

Merhaba canım. Erkeklerin hepsi cinselliğe düşgündür ve her zaman her ortamda cinsellik üzerine kendi aralarında konuşabilirler. Bunu çalıştıgım ortamdan biliyorum çoğu erkek ve muhabbetlerine şahit oluyorum. Her neyse konu bu değildi sadece belirtmek istediğim cinsellik üzerine konuşmuş olması vs bu o kadarda önemli değil. Öncelikle oturup kendini sorgulamalısın sor kendine gerçekten ne istediğini her zaman için kendinin en iyi dostu kendinsindir. Kendini kendinden başkası bilemez. Zaten sapık falan olsaydı sana baskı uygulardı sürekli görüşmek isterdi diye düşünüyorum. Ama o akışına bırakmış. Yani oda seninle boş vakitlerinde yada kendini yanlız hissettiğinde kafa dagıtmak için konuşmayı tercih ediyor gibi geldi bana. Bence tamamiyle sana arkadaşca yaklaşmış. Bundan sonrası sana kalmış . Hayatta bazı şeyler biz istediğimiz için başımıza gelir ve ya olur. Karar senin yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…