• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devam etmeli miyim?

Bu kadar saf olmayin ya.. Guya hic kiz arkadasi olmamis ama olaya direk cinsellikten girebilecek kadar da cesaretli. Okulda, is yerinde vs adam mi kalmadi da internetten tanisir guvenirler hic anlamam !
Guvendim bulustum gorustum hayatima dahil ettim mi dedim? Kim oldugumu bile bilmiyor

Adam kendini baştan belli etmiş diye bir şey yok. O belli ettiyse siz de etmiş oldunuz ki karşılık vermissiniz anladigim kadariyla. Rahatsız olsaydınız basardiniz engeli,takılmaya devam ederdiniz. Neyse olan olmuş artık. Van nayt sitent gibi anarsiniz akliniza geldikce :KK45: Bosverin bence bu iş olmaz.

Adam kendini baştan belli etmiş diye bir şey yok. O belli ettiyse siz de etmiş oldunuz ki karşılık vermissiniz anladigim kadariyla. Rahatsız olsaydınız basardiniz engeli,takılmaya devam ederdiniz. Neyse olan olmuş artık. Van nayt sitent gibi anarsiniz akliniza geldikce :KK45: Bosverin bence bu iş olmaz.
Evet ya zaten icime sinmedi..

Guvendim bulustum gorustum hayatima dahil ettim mi dedim? Kim oldugumu bile bilmiyor
İyi de adami internetten hemde cinsellik gibi bi konu sayesinde tanimissiniz. Devam etmeli miyim diye sormussunuz. Devam etmek demek guvenmek bulusmak gorusmek ve hayatina dahil etmek demek canim.

Dediğin siteyi biliyorum.
Orası öyle bir yer ki kurtlar Sofrası.
Ki siz cinsellik konusu üstünden tanışmışsınız.
Adam kendince olta atmış, kendine av aramış. Sen de onunla konuşarak buna fırsat vermişsin.
Onda daha kaç hesap vardır o sitede, böyleleri daima yedekte bir hesap tutarlar yeni kişiler için.
Onun için tek olduğuna, senden hoşlandığına da inanma sakın.

Nasıl guvenebiliyorsunuz? Başınıza bir iş gelmeyeceğinin garantisi var mi? Vallah büyük cesaret .Üstelik baştaki muhabbeti de işin içine koyarsak.. Devam etmemelisiniz.

ya arkadaş ne garipsiniz yaa, oradaki insan yerine boot çıksa bootla tanışıp aşık olacaksınız yani, gerçek hayattaki erkekler bitti çuvala girdi, elin sapığına supuğuna kalmışsınız bravo. bari facebook tan falan bul, en azından resim mesim koyar, fake hesap mı değil mi anlarsın. ama neyse zaten burda kim ne derse desin tanışacaksın sen, hoşuna gitmiş cinselliği konuşması bile gizliden gizliye, tanış tanış kaçırma.

Back