- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
HaklisinizDevam etsende birgün en ufak biseyse nasil tanistigini hatirlatacaktir sana...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaklisinizDevam etsende birgün en ufak biseyse nasil tanistigini hatirlatacaktir sana...
Guvendim bulustum gorustum hayatima dahil ettim mi dedim? Kim oldugumu bile bilmiyorBu kadar saf olmayin ya.. Guya hic kiz arkadasi olmamis ama olaya direk cinsellikten girebilecek kadar da cesaretli. Okulda, is yerinde vs adam mi kalmadi da internetten tanisir guvenirler hic anlamam !
Evet ya zaten icime sinmedi..Adam kendini baştan belli etmiş diye bir şey yok. O belli ettiyse siz de etmiş oldunuz ki karşılık vermissiniz anladigim kadariyla. Rahatsız olsaydınız basardiniz engeli,takılmaya devam ederdiniz. Neyse olan olmuş artık. Van nayt sitent gibi anarsiniz akliniza geldikceBosverin bence bu iş olmaz.
Senin nick bile geceperisi yani adamda mı tek suç
Sen espri yapma bacimSenin nick bile geceperisi yani adamda mı tek suç
Ben yapmasam bile bigün o çocuk yapar bakSen espri yapma bacim![]()
![]()
Evet zaten korkum bu
Namus bekcim sen misin?Dikkat et dicem de . Nette sanal sex vs nedir bu . Neden edep yoksunu olma pesinde insanlar
İyi de adami internetten hemde cinsellik gibi bi konu sayesinde tanimissiniz. Devam etmeli miyim diye sormussunuz. Devam etmek demek guvenmek bulusmak gorusmek ve hayatina dahil etmek demek canim.Guvendim bulustum gorustum hayatima dahil ettim mi dedim? Kim oldugumu bile bilmiyor
Sen kendi bekcin olmadıkça kimse sana olamaz. Sanal da 2dklik zevk kurbani olma derim. Ama halinden memnunsun rast geleNamus bekcim sen misin?