- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
İyide o ilk basta olan bisey. Bir gun sadece, bir daha asla acilmadi konu bende bu konuda kati oldugumu soyledim.Etmemelisin. Adam baştan belli etmiş ne olduğunu şimdi ben öyle değilim demesine mi inanıyorsunuz yoksa çok mu safsınız?
İyide o ilk basta olan bisey. Bir gun sadece, bir daha asla acilmadi konu bende bu konuda kati oldugumu soyledim.
Yani evet baslangic oyle oldu ama sonucta ben de konustum, ki gercek hayatta kimseyle birlikte olmamis biriyim cinsel anlamda yani. E o zaman karsimdaki seks duskunu oldugumu mu dusunsun bu durumda?nasıl ispat etti doğru söylediğini yemin ederekmi?
güzel bi yerde okuduğuna falan nasıl inanabildiniz?
üstelik bodoslama cinsellikten girmiş.
adam 23 yaşında olmayabilir, evli olabilir, psikopat olabilir. belki erkek bile olmayabilir
e görüşmek istiyosan görüş madem, burda ne desek ikna olmayacaksınYani evet baslangic oyle oldu ama sonucta ben de konustum, ki gercek hayatta kimseyle birlikte olmamis biriyim cinsel anlamda yani. E o zaman karsimdaki seks duskunu oldugumu mu dusunsun bu durumda?
Gorusecegim demedim ki, eger konusmaya devam edersem ve gercekten guvenirsem birkac ay sonra gorusurum zaten. Pat diye bulusacak degilime görüşmek istiyosan görüş madem, burda ne desek ikna olmayacaksın
nasıl güveneceksin onu merak ediyorum, yahu adam inmi cinmi belli değil. görüşsende güvenmek çok zor değilmi. millet kocasını güvenmiyo diğer topikte. nasıl ikna olcaksın iyi biri olduğuna?Gorusecegim demedim ki, eger konusmaya devam edersem ve gercekten guvenirsem birkac ay sonra gorusurum zaten. Pat diye bulusacak degilim
Arkana bakmadan kac bence...
Yoksa cok pisman olursun coook...
Netten herseyi yazmak oldukca kolay canim...
Oldukca saf birisin belli kendine yazik etme ...
Etrafta erkek mi kalmadi ?
Tamam haklisiniz olabilir ben tabiki adam mukemmel, iyi kalpli falan demiyorum hersey olabilir. Ama zaten ben ona senle asla gorusmeyecegim dedim. boyle tereddutte kaldigimi bilmiyor yani, sadece sanal sekilde devam edicez saniyor. Kotu niyetli olsa israr etmez miydi?On yildir tanidiginiz birine hatta akrabalariniza bile guvenemiyorsunuz bu zamanda. Haberleri gormuyor musunuz? Insanlar guvenip hayatini birlestirdikleri insanlar tarafindan dovuluyor, aldatiliyor hatta olduruluyorlar. Siz iki gun once tanistiginiz, yuz yuze bile gorusmediginiz ve ilk sohbetinizi cinsellik uzerine yaptiginiz birine olan guveninizden soz ediyorsunuz. Ya iyi biriyse, deyip abuk sabuk biriyle karsilasirsaniz -ki bu kucuk bir olasilik degil- bir de ondan nasil kurtulacaginizi dusunmekle harap olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?