- 26 Ekim 2024
- 5
- 1
- 22
oldum bu sabah aşımın 1.dozunu. Haklısınız sanırım paranoya yapıyorum yok yere
Stres yapma çok küçüksün 1 2 sene içinde eminim negatife döneceksin. Sağlıklı beslen alkol sigara kullanıyorsan bırak bırakamıyorsan azalt. Mutlaka en önemlisi bu. Hangi tipler var?. Canım aşıyı doktorunun yazması gerek ancak o şekilde eczaneden alıyorsun. Tek dozu 3250 tl gibi bir fiyatBen 22 yaşındayım benimde hpv pozitif çıktı hemde yüksek neredeyse çoğu. siğil yok. bekarım çok üzgünüm dün geceden beri ağlıyorumaşıyı nerden alıp nereye yaptırıyoruz fiyatı ne kadar
Merhaba, ben yeni üyeyim de.. ben de 1-2 hafta önce dış dudakta siğil farkettim.. 2 gündür hangi doktora veya hastaneye gitsem diye araştırıyorum.. Az önce özel bir hastaneden doktor muayene ücreti sordum 6000 TL dediler.. bide testler vs olursa fiyat çok yükseğe çıkacak.. Belki konu başlıklarında vardır ama ben göremedim.. İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum.. Bana bir hastane veya doktor önerebilir misiniz? Nereden başlamalıyım bilmiyorum..Stres yapma çok küçüksün 1 2 sene içinde eminim negatife döneceksin. Sağlıklı beslen alkol sigara kullanıyorsan bırak bırakamıyorsan azalt. Mutlaka en önemlisi bu. Hangi tipler var?. Canım aşıyı doktorunun yazması gerek ancak o şekilde eczaneden alıyorsun. Tek dozu 3250 tl gibi bir fiyat
Herhangi bir Araştırma hastanesini öneririm. Ben Hamidiye Etfal araştırma hastanesine gittim çok memnunum. Size uzak ama yakın olan bir yerlere bakabilirsiniz araştırma hastanesi olarakMerhaba, ben yeni üyeyim de.. ben de 1-2 hafta önce dış dudakta siğil farkettim.. 2 gündür hangi doktora veya hastaneye gitsem diye araştırıyorum.. Az önce özel bir hastaneden doktor muayene ücreti sordum 6000 TL dediler.. bide testler vs olursa fiyat çok yükseğe çıkacak.. Belki konu başlıklarında vardır ama ben göremedim.. İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum.. Bana bir hastane veya doktor önerebilir misiniz? Nereden başlamalıyım bilmiyorum..
Evet direkt eczaneden alıp sağlık ocağına gidip vurulabilirsiniz ben öyle yaptım devlet ödemiyor zaten bu sebeple reçeteye gerek yok sayfamda açtığım başlığı okuyun lütfen yaşım 37 ve atlattım ben de çok şükürAşıyı direk eczaneden alıp vurdurabiliyor muyuz yaş önemli mi 35yasindayim
Bugün aşımı oldum smear testim hala çıkmadı stresliyim napıcam bilmiyorum genital sğilim varmış çok küçük iç kısımda 5 tane onları yaktırdımStres yapma çok küçüksün 1 2 sene içinde eminim negatife döneceksin. Sağlıklı beslen alkol sigara kullanıyorsan bırak bırakamıyorsan azalt. Mutlaka en önemlisi bu. Hangi tipler var?. Canım aşıyı doktorunun yazması gerek ancak o şekilde eczaneden alıyorsun. Tek dozu 3250 tl gibi bir fiyat
Merhabalar geçmiş olsun öncelikle, siğilleri nerde yaktırdınız acaba bir de kolposkopi olmadan mı yaktırdınızBugün aşımı oldum smear testim hala çıkmadı stresliyim napıcam bilmiyorum genital sğilim varmış çok küçük iç kısımda 5 tane onları yaktırdımmerh
sanırım 1 ay oluyo bende ogrenelı anlatamam sıze o stresı 5 kılo verdım 1 bucuk haftada bende siğil yok. su an ahcc ye basladım her gun d vitaminimi alıyorum propolis aşımıda oldum gecicek sizde ılk olayın şokundasınız daha sonrasında atlatmak ıcın ne yapabılırım aşamasına geliyorsunuz:) bunu yasadıkların sonra cevremdekı arkdaslarımla sohbet ederken bendede olmustu dıye bır suru gerı donus aldım ve herkes atlatmıs arkadaslarımdan bahsedıyorum. ama en onemlı olan stresı azaltmak:)Bugün aşımı oldum smear testim hala çıkmadı stresliyim napıcam bilmiyorum genital sğilim varmış çok küçük iç kısımda 5 tane onları yaktırdım
Merhabalar geçmiş olsun öncelikle, siğilleri nerde yaktırdınız acaba bir de kolposkopi olmadan mı yaktırdınız
Merhabalar geçmiş olsun öncelikle, siğilleri nerde yaktırdınız acaba bir de kolposkopi olmadan mı yaktırdınız
Nişantaşında özele gittim genital estetik olduğum doktora o baktı ve hemen yakalım dağılmasın dediMerhabalar geçmiş olsun öncelikle, siğilleri nerde yaktırdınız acaba bir de kolposkopi olmadan mı yaktırdınız
Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. Süreç ne kadar zorlu olsa da en sonunda atlatabilmenize çok sevindim. Bende yarın kontrol randevuma gidicem ve umarım tüm sonuçlarım negatif gelirÖncelikle yalnız değilsin, yalnız değiliz benim de çok sancılı bir hpv sürecim oldu ,30 yasindaydim 2022 yılında kanamam olunca doktora gittiğimde hpv testi istemişti, 3 tane yüksek risk grubu olan HpV 16,51 ve 59 pozitif geldi ,ustelik cinsel hayatim yok denecek seviyedeyken nasil olur demistim dünyam başıma yıkıldı hpv ne olduğunu bile bilmiyordum sonra hastane süreçlerim başladı, smeer testim negatif geldiği için bir nebze rahatlasam da İnternet'e her baktığımda bundan nasıl kurtulucam gbi zorlu anlarım oldu .Öncelikle bu süreçte araştırma hastanelerinin çok iyi olduğunu gördüm hemen kolposkobi yapıldı ve asi olmam gerektiği, 3 doz aşı vuruldum ,hemen sigarayı bıraktım, cinsellige ara verip stresi hayatımdan mümkün olduğunca çıkarmaya odaklandim ve bağışıklığımi güçlendirmeye çalıştım .özellikle d vitamini ,çinko ve doktorumun tavsiye ettiği papirus denilen (yeşil çay ekstresi vardı içinde) takviye gıdayı düzenli bir şekilde kullandım. Daha sonra deprem zamanına testlerime gitmedim . Geçen mayısta cesaretimi toplayıp doktora gittim ,smeer ve kolposkobi istedi rahmimde yara olduğunu söyledi .eve gittiğimde sadece ağlamıştım kurtulamadım gene diye ,2.kolposkobi yapıldıktan sonra (benim çok kötü geçmişti) neyseki sonucum temiz geldi .Eylül ayında akinti şikayetiyle gittiğim hastanede hpv ,akinti kültür testi yapıldı, 2 yıl sonra 3 Yüksek riskli HPV testim sonunda negatif geldiğini ogrendim ,Çok şaşırdım çünkü gecmeyecek gibi geliyordu ama bitmisti :) hayatimdaki Hpv defterini kapattgmi düşündüm tabi şimdi çikolata kıstım var biraz büyük hatta ama onun da gececegine inanıyorum,
Yani size şunu söyleyeyim geçiyor, yeter ki moralinizi bozmayın gececgine inanın,bunu 3 yüksek risk grubu hpv yi yenen biri olarak söylüyorum... Ve kesinlikle yalnız değiliz
Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. Aslında 9 yaşından başlayarak vurulmamız gerekli ama bilgi eksikliğinden bu kadar gecikmek durumunda kaldı. Bence yaşınız geç değil, eczaneden alıp yaptırabilirsiniz.Aşıyı direk eczaneden alıp vurdurabiliyor muyuz yaş önemli mi 35yasindayim
Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. Yaşınız daha çok genç bu kadar stres yapmayın lütfen. En doğrusunu yaparak aşınızı vurulmuşsunuz zaten. Sigara içiyosanız miktarını azaltarak destekleyebilirsiniz. Bu süreçte sonucunuz çıktı mı bu arada?Bugün aşımı oldum smear testim hala çıkmadı stresliyim napıcam bilmiyorum genital sğilim varmış çok küçük iç kısımda 5 tane onları yaktırdım
Teşekkür ederim.. Yarın sabah İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde randevum var.. İnternette biraz araştırdım.. Benimki et benine benziyor ama yine de gidip bir kontrol ettiricem.. Umarım kötü birşey çıkmaz.. Tekrar teşekkür ederimHerhangi bir Araştırma hastanesini öneririm. Ben Hamidiye Etfal araştırma hastanesine gittim çok memnunum. Size uzak ama yakın olan bir yerlere bakabilirsiniz araştırma hastanesi olarak
Genital bölgede olan et benleri maalesef siğil oluyor. Ama olsun siğil gerçekten zararlı değilTeşekkür ederim.. Yarın sabah İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde randevum var.. İnternette biraz araştırdım.. Benimki et benine benziyor ama yine de gidip bir kontrol ettiricem.. Umarım kötü birşey çıkmaz.. Tekrar teşekkür ederim
hayır doktorunun reçete yazması lazımAşıyı direk eczaneden alıp vurdurabiliyor muyuz yaş önemli mi 35yasindayim