Devam eden HPV Sürecim

Ben 22 yaşındayım benimde hpv pozitif çıktı hemde yüksek neredeyse çoğu. siğil yok. bekarım çok üzgünüm dün geceden beri ağlıyorum aşıyı nerden alıp nereye yaptırıyoruz fiyatı ne kadar

Stres yapma çok küçüksün 1 2 sene içinde eminim negatife döneceksin. Sağlıklı beslen alkol sigara kullanıyorsan bırak bırakamıyorsan azalt. Mutlaka en önemlisi bu. Hangi tipler var?. Canım aşıyı doktorunun yazması gerek ancak o şekilde eczaneden alıyorsun. Tek dozu 3250 tl gibi bir fiyat

Merhaba, ben yeni üyeyim de.. ben de 1-2 hafta önce dış dudakta siğil farkettim.. 2 gündür hangi doktora veya hastaneye gitsem diye araştırıyorum.. Az önce özel bir hastaneden doktor muayene ücreti sordum 6000 TL dediler.. bide testler vs olursa fiyat çok yükseğe çıkacak.. Belki konu başlıklarında vardır ama ben göremedim.. İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum.. Bana bir hastane veya doktor önerebilir misiniz? Nereden başlamalıyım bilmiyorum..

Herhangi bir Araştırma hastanesini öneririm. Ben Hamidiye Etfal araştırma hastanesine gittim çok memnunum. Size uzak ama yakın olan bir yerlere bakabilirsiniz araştırma hastanesi olarak

Geçmiş olsun bende pozitifim cumaya randevu aldım bakalım ne olacak tip belli degil daha sigillerim vardi yaktirdim biyopsi sonucunda pozitif çıktı napcam çokta korkuyorum

Özele gerek yok, araştırma hastanesi ya da şehir hastanesine git. İlk fırsatta hpv aşını da ol hpv aşısı eczaneden alıp sağlık ocagında vurdurabilirsin. Randevu bulamazsan da erken gidip acil olduğunu söyleyip ricada bulunabilirsiniz. Eğer maddi durumunuz varsa da smear içim özele gidebilirsiniz devlette bir ay sonra çıkıyor çünkü

Aşıyı direk eczaneden alıp vurdurabiliyor muyuz yaş önemli mi 35yasindayim
Evet direkt eczaneden alıp sağlık ocağına gidip vurulabilirsiniz ben öyle yaptım devlet ödemiyor zaten bu sebeple reçeteye gerek yok sayfamda açtığım başlığı okuyun lütfen yaşım 37 ve atlattım ben de çok şükür Darısı hepinizin başına olsun

Bugün aşımı oldum smear testim hala çıkmadı stresliyim napıcam bilmiyorum genital sğilim varmış çok küçük iç kısımda 5 tane onları yaktırdım

Bugün aşımı oldum smear testim hala çıkmadı stresliyim napıcam bilmiyorum genital sğilim varmış çok küçük iç kısımda 5 tane onları yaktırdımmerh
Merhabalar geçmiş olsun öncelikle, siğilleri nerde yaktırdınız acaba bir de kolposkopi olmadan mı yaktırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…