Merhaba hanımlar 30 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var...Yıllardır kilo alma verme derdinden bıktım usandım,en son geçen yıl Cuma Zayıflama Yarışları 14. Takıma girerek 21 kilo verdim şaka gibiydi kendimi tanıyamıyordum 81 kilodan 60 kiloya düşmüştüm...Sonra araya Ramazanın ve yaz tatilinin girmesiyle hafif kilo almaya başladım ilk bikaç kilo verebilme gatantimi düşünerek rahatsız etmedi beni sonra 2-3 kilo oldu 5 kilo.Ardından tekrar takıma katılmaya çalıştım ama yapamıyordum arkadaşlarım destek oluyor ama ben kaçıyordum neyse böylelikle 1 yıl geçti ve şuan 68 kiloyum en azından öyle sanıyorum 2 kilo ver 66 ol sonra 3 kilo al şeklinde gidip geliyor durumum halbuki şımarmasam şuan herşey kontrol altında olabilirdi...
Günlerdir düşünüyorum bukadar kiloyu nasıl vermiştim diye evet çok az yiyerek delice motive olarak vermiştim...Dukan yapmıştım bazen günde 1 öğün yemiştim bazen detoxlar yapmıştım ama vermiştim kurtulmuştum...Bugün tekrar eski listelerime döndüm 1 haftalık karabuğday detoksumu yapıcam ardından o anki ruh halime göre farklı listeler uygulicam ve 1 eylüle kadar kurtulucam bu fazlalıklarımdannn!!!!
Günlerdir düşünüyorum bukadar kiloyu nasıl vermiştim diye evet çok az yiyerek delice motive olarak vermiştim...Dukan yapmıştım bazen günde 1 öğün yemiştim bazen detoxlar yapmıştım ama vermiştim kurtulmuştum...Bugün tekrar eski listelerime döndüm 1 haftalık karabuğday detoksumu yapıcam ardından o anki ruh halime göre farklı listeler uygulicam ve 1 eylüle kadar kurtulucam bu fazlalıklarımdannn!!!!