- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Rica ederim canım, bilmukabeleTeşekkürler canım. Saygılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım, bilmukabeleTeşekkürler canım. Saygılar
Canım geçen kategoride olduğu gibi yine bildirim yokKazen ne zaman bildirim gonderecek nevos
Canım geçen kategoride olduğu gibi yine bildirim yok
İlerleyen zamanda ne olur bilmiyorum Şimdilik böyle devam edecek
Geçen kategoride iyi olduğunu düşünüyorum haksız mıyım
Hızlı gelen oyları takip heyecanlı oluyordu nevramGeçen kategoride iyi olduğunu düşünüyorum haksız mıyım
Oylar gelmeye başlasın yine heyecanlı olurHızlı gelen oyları takip heyecanlı oluyordu nevram
Aslında oy sayısının fazlalıgından çok ilk oylar sıralamayı belirliyor bence ..
Bebiş ben oy verdim, sen 2 ben 3 bakalım ne olcekBir ben 0 da kalmışım
hiç de bile, benim nazarım değmez, kötü gözlü müyüm ben cadalozOylama tahmin ettiğim gibi ilerliyor.
COLIN işkembeye nazarın değmiş,siparişini senin yerine yedim canım.
nuryolu ,kolay gelsin mesajın için teşekkür ederim canım.
aeben cuma günü kelle paça yaptım ama çekim yapamadım,müsait değildim.
N Nana ,sözlenmişsin canım,hayırlı olsun.
Oylamayı 5 tariften 3e indirdim,biraz daha düşüneyim ben.
Oylama başlamış bile ,yarışmada herkese başarılar dilerim canlar, Nevos ben fotomdan memnunum canimİlk mesaj düzenlendi resimlerinden memnun olmayanlar bana özelden bildirebilir
yamukprenses
nuryolu
@Be_Ni_1012
@melike06
@Ahu060812
@asfarovski
N Nana
@FallenAngel
COLIN
@Zelifme
@pinkpin
@Memfis
@dmrsda
@ehl-i keyf
@demirleke
@xDerinMavix
-VUSLAT-
@_Nun_
@souvvenir
@evlaefe
TurkuazKrampon
Tamam canımÇorban başını aldı gidiyor zaten ellemeyelimOylama başlamış bile ,yarışmada herkese başarılar dilerim canlar, Nevos ben fotomdan memnunum canim
Mesajının yanına nazar boncuğu smileyi taksaydın değmezdihiç de bile, benim nazarım değmez, kötü gözlü müyüm ben cadaloz
Boğazında da kalmadı mı
Nazar boncuğu smileyi de mi var burda, ben pek incelemedim, hep kullandığım smileyi koyuyom genelde. o da bu bu aynen bana benziyo yaaMesajının yanına nazar boncuğu smileyi taksaydın değmezdi
.Yok kıııız yemedim,ben o tür yorucu bir iş yapınca yorgunluktan birşey yiyemem,herkes yedi ,ben sacın başında piştim.Su,ayran,kola tıkandım bir şey yiyemedim.
Tamam canımÇorban başını aldı gidiyor zaten ellemeyelim