• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
herkesin ellerine sağlık.hepsi çok güzel görünüyor.ama en başta söz verdiğim gibi,ekmek kasesinde mercimek çorbasına verdim oyumu.
hayırlı olsun.

Canım ilk mesajda çorbaların linklerini ve sunum resimlerini ekledim:KK66:
Sunumları değiştirmek isteyenlere seslendim:KK45:
Yani ilk sayfada COLIN COLIN .Yarışmaya ilk katıldığımda ben de anlamamıştım:KK45:Hatta yeni üyeyken , ilk yarışmaya oy vermek için link geldiğinde ilk sayfada görüntülerden bile haberim yoktu,görseli görmeden tarifin ismine,damak tadıma göre oy kullanmıştım:KK23:.Aslında listenin altına çorbaların görselleri için aşağıya bakın yazacak:KK45:

Yani ilk sayfada COLIN COLIN .Yarışmaya ilk katıldığımda ben de anlamamıştım:KK45:Hatta yeni üyeyken , ilk yarışmaya oy vermek için link geldiğinde ilk sayfada görüntülerden bile haberim yoktu,görseli görmeden tarifin ismine,damak tadıma göre oy kullanmıştım:KK23:.Aslında listenin altına çorbaların görselleri için aşağıya bakın yazacak:KK45:
Heheheh bi de aşağıyı gösteren ok koysunlar. Lütfen şu taraftan gidiniz diye :KK70::KK70::KK70:

Back