Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne değişti nevreste ben anlamadım kiİlk mesaj düzenlendi resimlerinden memnun olmayanlar bana özelden bildirebilir
Canım ilk mesajda çorbaların linklerini ve sunum resimlerini ekledimAy ne değişti nevreste ben anlamadım ki
Teşekkür ederimNevreste Kızım senin çorbanı çok beğendi.
Yani ilk sayfada COLIN .Yarışmaya ilk katıldığımda ben de anlamamıştımHatta yeni üyeyken , ilk yarışmaya oy vermek için link geldiğinde ilk sayfada görüntülerden bile haberim yoktu,görseli görmeden tarifin ismine,damak tadıma göre oy kullanmıştım.Aslında listenin altına çorbaların görselleri için aşağıya bakın yazacakCanım ilk mesajda çorbaların linklerini ve sunum resimlerini ekledim
Sunumları değiştirmek isteyenlere seslendim
Heheheh bi de aşağıyı gösteren ok koysunlar. Lütfen şu taraftan gidiniz diyeYani ilk sayfada COLIN .Yarışmaya ilk katıldığımda ben de anlamamıştımHatta yeni üyeyken , ilk yarışmaya oy vermek için link geldiğinde ilk sayfada görüntülerden bile haberim yoktu,görseli görmeden tarifin ismine,damak tadıma göre oy kullanmıştım.Aslında listenin altına çorbaların görselleri için aşağıya bakın yazacak
Yok ,oka gerek yok,aşağıya bakınca bulunurHeheheh bi de aşağıyı gösteren ok koysunlar. Lütfen şu taraftan gidiniz diye
Niye katılmadın kız, Kelle paça yaparsın diye bekledim o kadar.Yok ,oka gerek yok,aşağıya bakınca bulunur
Nasip değilmiş demek ki ,seni boşuna mı etiketleyip durdum,seni vekilim tayin ediyorumNiye katılmadın kız, Kelle paça yaparsın diye bekledim o kadar.
Benden de ne vekil olur ha anca böyleyim benNasip değilmiş demek ki ,seni boşuna mı etiketleyip durdum,seni vekilim tayin ediyorum
Evet, bende cevap bekliyorum nevroşHic oy almamisim Nevreste Nevos konuma yazan ve cok begenen uyelern pesine dusmek caiz midir
Aman sakınHic oy almamisim Nevreste Nevos konuma yazan ve cok begenen uyelern pesine dusmek caiz midir
Niye nevos yaAman sakın
Ama yaaaa canım çekti şimdi, sıcak sıcak bi tane bana kap getirKızlar birazdan annemle sacda ramazan yufkası yapacağız terasta ,güzel yufka açan gelsin,en iyi yufkayı kim açarsa oyumu Ona vereceğim ..Kolay gelsin deyin bana.Akşama şaftım kaymış olur
Kızlar birazdan annemle sacda ramazan yufkası yapacağız terasta ,güzel yufka açan gelsin,en iyi yufkayı kim açarsa oyumu Ona vereceğim ..Kolay gelsin deyin bana.Akşama şaftım kaymış olur