Hayırlısı olsun canımO hiç belli olmaz Nevos, kac gündür yoktum, yine telden yazıyorum bu arada.
Herkesin emeğine sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canımO hiç belli olmaz Nevos, kac gündür yoktum, yine telden yazıyorum bu arada.
Herkesin emeğine sağlık.
Allasen şu avatarını değiştir yavO hiç belli olmaz Nevos, kac gündür yoktum, yine telden yazıyorum bu arada.
Herkesin emeğine sağlık.
Bir kişi hariç hiç tanıdığım kimse oy vermemiş ya bana,nerde bu millet nerde bu devletHayırlısı olsun canım
Benim değilmi ıh ıh degistirmiycem,niye kız aklına ne geliyorAllasen şu avatarını değiştir yav
Teşekkür ederim canım Hayırlısı bakalımBebiş ben oy verdim, sen 2 ben 3 bakalım ne olcek
Nevoş her gece olduğu gibi geyik yapamayacağız galiba,bildirim gelince oylama hakkında yazacağımı sanarlar,,ay sonuna kadar az yazayım bari,bu arada mantı çorbası da güzel,pratik bir tarifti,oy alamamasına şaşırdım,Hayırlısı olsun canım
Ya ben kimseye tipsiz demem ama, bu adam tipsiz ya, bi de sırıtmış, çok itici. Zaten sevmiyom adamı. Koymuşken güzel bişi koy da gözümüz gönlümüz açılsın.Benim değilmi ıh ıh degistirmiycem,niye kız aklına ne geliyor
Çürüyüp gider kız,değiştir..Senin değil mi,değiştirmezsen değiştirme.Benim değilmi ıh ıh degistirmiycem,niye kız aklına ne geliyor
Allasen şu avatarını değiştir yav
Benim aklıma gizli gizli başrol bayanı dikizlediği geliyorBenim değilmi ıh ıh degistirmiycem,niye kız aklına ne geliyor
Harbiden tam o bakışı atmışBenim aklıma gizli gizli başrol bayanı dikizlediği geliyor
Değil mi Genelde Emrah'ın filmlerindeHarbiden tam o bakışı atmış
Ahahah Oya Aydoğanı da kaybettik, Nuri artık kime bakacak böyle En iyisi mi değiştir yamukprensesDeğil mi Genelde Emrah'ın filmlerinde
İyiyim Nevoşum 2 oy aldım daha iyi oldum
Nasılsın Vuslat'ım
Biz alıştık oy sayımız bizi etkilemiyor3-5 tane bile olsa mutlu oluyoruzİyiyim Nevoşum 2 oy aldım daha iyi oldum
Sen nasılsın canım
Ayy aklıma da hep Oya Aydoğan'ı geliyordu zatenAhahah Oya Aydoğanı da kaybettik, Nuri artık kime bakacak böyle En iyisi mi değiştir yamukprenses
Sen 2564892 kez değiştirdiğin için sana kolay geliyor da ,O senelerdir aynı olduğundan kopamıyor.Ahahah Oya Aydoğanı da kaybettik, Nuri artık kime bakacak böyle En iyisi mi değiştir yamukprenses
Bende değiştiremiyorum bana yapıştı bu avatarSen 2564892 kez değiştirdiğin için sana kolay geliyor da ,O senelerdir aynı olduğundan kopamıyor.