• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Nevoş her gece olduğu gibi geyik yapamayacağız galiba,bildirim gelince oylama hakkında yazacağımı sanarlar,:cry:,ay sonuna kadar az yazayım bari:KK45:,bu arada mantı çorbası da güzel,pratik bir tarifti,oy alamamasına şaşırdım,:KK64:

Niye geyik yapamayasin ki deynebim, açık açık ben oy istiyorum demiyorsun sonuçta. Ben de bizim topige durumumla ilgili bilgi verip cikicam, bildirimler birikmiş. Ben zaten telden giriyorum istesemde uzun yazamam zaten :KK48:

Ya ben kimseye tipsiz demem ama, bu adam tipsiz ya, bi de sırıtmış, çok itici. Zaten sevmiyom adamı. Koymuşken güzel bişi koy da gözümüz gönlümüz açılsın. :KK8::rolleyes::KK8::KK8:

Çürüyüp gider kız,değiştir.:KK53:.Senin değil mi,değiştirmezsen değiştirme.

Benim aklıma gizli gizli başrol bayanı dikizlediği geliyor:KK53::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Harbiden tam o bakışı atmış

Kızlar çok tatlisiniz ya:KK70::KK70::KK70:gerçekten de bu filminde bir kadını dikizliyor :KK70:önceden Adile nasitle Münir Özkul profili vardı aslında sonra esprisine bunu koydum, insanlar sevince kalsın dedim, sonrada benimle bütünleşti bu foto, gecinip gidiyoruz işte. Bir ara imzamdada tecavuzcu Coşkun vardı ,ikisi kk ya fazla gelir diye sildim imzayi:deli:

Niye geyik yapamayasin ki deynebim, açık açık ben oy istiyorum demiyorsun sonuçta. Ben de bizim topige durumumla ilgili bilgi verip cikicam, bildirimler birikmiş. Ben zaten telden giriyorum istesemde uzun yazamam zaten :KK48:

Kızlar çok tatlisiniz ya:KK70::KK70::KK70:gerçekten de bu filminde bir kadını dikizliyor :KK70:önceden Adile nasitle Münir Özkul profili vardı aslında sonra esprisine bunu koydum, insanlar sevince kalsın dedim, sonrada benimle bütünleşti bu foto, gecinip gidiyoruz işte. Bir ara imzamdada tecavuzcu Coşkun vardı ,ikisi kk ya fazla gelir diye sildim imzayi:deli:
Kız sen çorbanı da alıp gitsene :63::63:

İstesemde oy isteyemem,çünkü oy isteyecek çorbam yok,misafirim burada:KK45:

Anam kim sevdi bu adamı çooohh merah ettim :KK70::KK70::KK70:

Oncelikle tumm samimiyetimle soyluyorum ki butyn çorbalar ağız sulandırıyor. Ama elbetteki bu tur yarışmalarda gozumuze en çok hitab edeni oyluyoruz.benimde hem gorunuşune hem sunumuna hayran kaldığım Ekmek kasesindeki çorbaya gitti oyum :kk77: muhhteşem gorunuyo Arkadaşım ellerine sağlık. yamukprenses yamukprenses
Oyyy bebem canım benim çok teşekkür ederim kuzum utandırdın beni:KK60:

Niye ya benim senden ne farkım var:KK70:Sıfırdan iyidir:KK70:
4 oy farkın var:KK53: Doğru 1 oy da olsa sıfırdan iyi:KK45:

Bence de Coşkun fazla gelirdi:KK70:

Back