Söylesem mi acabaBenimde aklımda var bi tane, ama senin kim merak ettim
Benim tahminim 1.hakkında var ama söylemem,ayıp olur diğer yarışmacılara,ama benim tercihim değil
Benimde aklımda var bi tane, ama senin kim merak ettim
Evet bunu bende düşünüyorum ama tahmin ettiğim o değildiSöylesem mi acabaTahminlerim genelde tutuyor Israr etme ,ekmek çanağında mercimek çorbası kazanır gibime geliyor,sunum yönünden ama söylemem,ağzımdan laf alamazsın
Heee tamam niye söylemiyorsun bilmiyorum ama benim başka bi tahminin varSöylesem mi acabaTahminlerim genelde tutuyor Israr etme ,ekmek çanağında mercimek çorbası kazanır gibime geliyor,sunum yönünden ama söylemem,ağzımdan laf alamazsın
Ben de sevmiyorumİşkembe çorbasını mı tahmin ettiniz,ama onu herkes yemiyor ki
Evet benim tahminim oyduİşkembe çorbasını mı tahmin ettiniz,ama onu herkes yemiyor ki
Ben seviyorum,Ben de sevmiyorum
Hiç çaktırmıyorsunuzBen seviyorum,sen kimi tahmin ettin,biraz önceki gibi çaktırmadan söylesene
Söylemek istemiyorum zaten çorbanın sahibi şimdi yine bizi deşifre ederBen seviyorum,sen kimi tahmin ettin,biraz önceki gibi çaktırmadan söylesene
Teyy benden önce yazmış bileHiç çaktırmıyorsunuz
Nevoş mu?Söylemek istemiyorum zaten çorbanın sahibi şimdi yine bizi deşifre eder
Daha önce sizi deşifre eden biri mi olduSöylemek istemiyorum zaten çorbanın sahibi şimdi yine bizi deşifre eder
Ben sizden önce yazıyorum sonra gidip bir tur atıp geliyorumTeyy benden önce yazmış bile
Yok canım çekilmedi o tarif o kategoride 2. olmuştuNevreste yapacağımdan sormuyorum yanlış anlama, geçen gün bakmıştım,daha önce çorba kategorisinde kelle paça yapan olmuş ama oylamalarda göremedim onu,acaba yorumlardan rahatsız olup geri mi çekildi diye merak ettim, hazır kelle paça yapan da yok sorayım dedim.
Ben niye göremedim kiYok canım çekilmedi o tarif o kategoride 2. olmuştu
Nevroş değil, yuvalamaNevoş mu?
Canım tüm çorbalar yemek bölümünde çorbalar kategorindeBen niye göremedim ki,linki var mı,yarışan çorbalara baksam,merak ettim yav,ötekinde yamuk gibi ekmek çanağında çorba 1.olmuş.
Çorbanın ismini değil,deşifre eden sahibinin ismini yazdım benNevroş değil, yuvalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?