- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Genelde seviyorlar nutellayi ,Hayır katılmayacagim tatlım.hanimlar çok güzel tariflerle gelmişler,, ramazan öncesi bu kategori çok iyi olduNutella bizim evde yenmiyor ya hiç sevmiyorlar bu arada corba kategorisine katılacak misin
Selam kızlar
Mune camlarımı sileyim diye beni banlamış,sildim ama şimdi de yağmur yağıyor yavAselam deynom noldu sana yaa
Hoşgeldin niye gittin
Mune camlarımı sileyim diye beni banlamış,sildim ama şimdi de yağmur yağıyor yav
Hiç sorma ya,önceden bu saatlerde mutfağı toplardım,temizlik yapardım,şimdi KKda takılıyorum.Ah Mune benimde üyeliğimi iptal etsede ev senlense
Hiç sorma ya,önceden bu saatlerde mutfağı toplardım,temizlik yapardım,şimdi KKda takılıyorum..
İlk başlarda zaten öyle başlıyor .Çocuğu uyuturken gireyim,çayımı içerken gireyim,az bakayım,sonra bir bakmışsın 5 dk olmuş 1 saatBenim elimde telefon bit dakka uç dakka derken oluyor bir saat magdurum magdurumda mağdurum yane
Benim bu saatte uyuduğumu tarih yazmaz
Kermes için ne yaptığını merak etsem de, alacağım yanıttan sonra , sorduğuma pişman olacağımdan dolayı sormuyorum.Benim bu saatte uyuduğumu tarih yazmazİşlerim var canım yarın okul kermesi var hazırlık yapıyorum.
Sende mapustan çıkmışsınMapus işe yaramış camlar silinmiş
Birşey yapmadım canım zaten para veriyoruz üstüne birşeyler istiyorlarKermes için ne yaptığını merak etsem de, alacağım yanıttan sonra , sorduğuma pişman olacağımdan dolayı sormuyorum.Camlar silindi ama peşinden rüzgar ve yağmur geri, eski haline gelmiştir.
Salamura için dereotu derkenBirşey yapmadım canım zaten para veriyoruz üstüne birşeyler istiyorlarProfiterol yaptım birde sınıf annesi olduğum için pudingler bana kaldı 4 paket kadar puding yaptım.Minik dondurma kaselerine koyup süsledim...Eşim dereotu almış salamura için onunla uğraştım falan Bu saat oldu..
Aman o işi bende yaptım 2-3 hafta önce ama yine aynısı olduBizim işimiz bitmez canım
Yok canım dereotunu salamura yapacağımSalamura için dereotu derkensarma içi için mi?salamura basarken falan mı dereotu koyuyorsun?
Hayırlı geceler canımYok canım dereotunu salamura yapacağımDaha sonra mercimekli köfte,salatalar ve patates salatasında kullanmak için
Canım ben çıkıyorum biraz daha işlerim varHayırlı geceler
Canım şöyle yapılıyorHayırlı geceler canımDereotu salamurasını daha önce hiç duymadım.Yarın müsait bir zamanda nasıl yaptığını yazarsın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?