- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Sen de mi beğenmedin,halbuki makyaj ta yapmıştım,çok özenliydim.Bende koşa koşa 80.sayfaya gittim baktım, Allah seni ne etmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de mi beğenmedin,halbuki makyaj ta yapmıştım,çok özenliydim.Bende koşa koşa 80.sayfaya gittim baktım, Allah seni ne etmesin
Hoşgeldin canımHayırlı olsunIyiyim cok sukur. Bugun istanbula geldim haftasonu dugun var bir akrabamizin.yatmadan bir bakayim dedim sohbete
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etHahaah Hastayım Nevoşum, nezleyim, sesim kısık çıkmıyor Ama hâlâ cirit atıyorum buralarda
Ve Aleykum Selam canım, sen de benden selam söyle
Bende koşa koşa 80.sayfaya gittim baktım, Allah seni ne etmesin
Sen de mi beğenmedin,halbuki makyaj ta yapmıştım,çok özenliydim.
Önce traş olup sonra makyaj yaparsan daha iyi olacakSen de mi beğenmedin,halbuki makyaj ta yapmıştım,çok özenliydim.
Sağol canım Buraya da uğrasın amaÇok geçmiş olsun canım kendine dikkat et
Aleykümselamİletirim canım
Biz seni uyardıkYaaaa keklediniz beni mikroplar Bende gercek sandimdi. Deynep ask olsun, o ne oyle??? Biriniz de demiyonuz ki bakma gece gece, sabah bakarsin
Yaaaa keklediniz beni mikroplar Bende gercek sandimdi. Deynep ask olsun, o ne oyle??? Biriniz de demiyonuz ki bakma gece gece, sabah bakarsin
Hiç begenmezmiyim, 2016 yaz makyaj trendi bu olmalıSen de mi beğenmedin,halbuki makyaj ta yapmıştım,çok özenliydim.
Canım çalışıyor ve net çok sorunlu pek uğrayacağını sanmıyorumSağol canım Buraya da uğrasın ama
Hosbuldum. Uzuldugun kadar varim su anSenin için çok üzülüyorum Colinhoşgeldin aramıza
Bir daha makyaj yapmayacağımHiç begenmezmiyim, 2016 yaz makyaj trendi bu olmalı
Hoşgeldin canımHayırlı olsun
Bizim sohbetler eskisi gibi geceleri yoğun oluyor
Geçmiş olsun canım,çorba yapayım mı sana yeni öğrendim,tavuk köfteli çorba,istersen tarifini verebilirimHahaah Hastayım Nevoşum, nezleyim, sesim kısık çıkmıyor Ama hâlâ cirit atıyorum buralarda
Ve Aleykum Selam canım, sen de benden selam söyle
Sağol canımSende yetiştiğin kadar yakalamaya çalışEvet valla yetisemiyorumm hiziniza.zaten telefondan zor beceriorum.harikasiniz.
Üzülme Colin kardes, sana gülerken ben de keklendim,kader utansınYaaaa keklediniz beni mikroplar Bende gercek sandimdi. Deynep ask olsun, o ne oyle??? Biriniz de demiyonuz ki bakma gece gece, sabah bakarsin
Bu gece yeterBiz seni uyardık
Benide görmek ister misinYoksa bu gece yeter mi
Vuuma be vuuma
ben demedim mi len
bünyen kaldırır mı demedim mi sana
Seni anlıyorum canım, bende seninle aynı durumdayım.Evet valla yetisemiyorumm hiziniza.zaten telefondan zor beceriorum.harikasiniz.