Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Hayırlı hafta sonlarınız olsun kızlar yumurtalı ekmek kızartması yapalım.yanindada çay oh missss..
IMG_20160528_102102.jpg

nuryolu nuryolu şimdiden ramazan sofraları için sunumunu yapmıştır,ramazanı bekler kesin.İlla ramazanda yapılacak değil ya,yapmadığı şey değil.Kahvaltı sofralarında öyle yapmıştı.:KK53:
Deli bu kiz ya :KK45: Kiz kahvaltilarda kahvalti secildi diye yapmistim ,ilk konuyu ben acicam diye sozum vardu ayrica :KK30: Daha sonra balik katevorisi yapilinca resimlerim oyle kaldi ,e kahvalti masalari baslayinca ekledim bende:KK14: Ramazan sofralari bambaska,o maneviyati yansitmak icin oruclu yapmam lazim :rolleyes: Gecen sene kizim kucuktu cok yprulup zorlanmistim ,bu sene daha rahatolcak inshhh:KK200:

Ne zaman acıksam, kendimi burda buluyom.:kk77: Manyak mıyım neyim, sanki burda yemek dağıtıyorlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
COLIN o zaman ramazanda hep burada olacaksın o zaman:KK45:,oylamada az oy aldığına takılma,millet çorbanın içeriğini bilmeden görsele göre oy veriyor,ben bile kulak çorbasının ne olduğunu bilmezdim,tarifine baktım da gördüm,herkes tarife tıklamıyor,yoksa emin ol başarılısın:KK66:

COLIN o zaman ramazanda hep burada olacaksın o zaman:KK45:,oylamada az oy aldığına takılma,millet çorbanın içeriğini bilmeden görsele göre oy veriyor,ben bile kulak çorbasının ne olduğunu bilmezdim,tarifine baktım da gördüm,herkes tarife tıklamıyor,yoksa emin ol başarılısın:KK66:
anam ramazani hiç söyleme ya. Yok ramazanda hiç uğramam buraya. Aglarım valla açlıktan burdaki yemekleri gorursem :KK70::KK70::KK70:Zaten açlığa dayanamıyorum.
Yok takılmıyorum oylara ya. Katıldım geçti gitti.

Ne kadar düşüncelisin:KK45:Yarışmacılara psikolojik desteği bundan sonra sen veriyorsun:KK45:

X