Yayla çorbası çok iyi yaAblam kolaya mi kaçsaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yayla çorbası çok iyi yaAblam kolaya mi kaçsaydım
Çünkü benim @melike06 mmm yaptıYayla çorbası çok iyi ya
teşekkür ederimYayla çorbası çok iyi ya
canımsın yaÇünkü benim @melike06 mmm yaptı
benim favorim senin çorbandı çok güzeldi bence.Nurum bende çok pismanim mis gibi domates çorbası yapıp üzerine kaşar rendelemedigim için
canımsın ya
Melikem, kk kadınları her zaman şaşırtır. Ben çoğunluğun yuvalama seveceğini dusundum. Ama yine yine yeniden yanildimbenim favorim senin çorbandı çok güzeldi bence.
önemli olan tarzından vazgeçmemek nailem.
Melikem, kk kadınları her zaman şaşırtır. Ben çoğunluğun yuvalama seveceğini dusundum. Ama yine yine yeniden yanildim
Haftada 2-3 kere mercimek çorbası yapıyorum, bilseydim onu yapardım ben deMercimekleri geçersek 3.lükte büyük bir çekişme var ...
Benimde en sık yaptıgım çorba ve tüm ev ahalinin hepsinin sevdiği tek çorba .Haftada 2-3 kere mercimek çorbası yapıyorum, bilseydim onu yapardım ben de
Bizde de öyle, başta mercimek çorbası geliyor Ama 2. olarak tavuk çorbası geliyor Sonra yayla çorbası, başka çorbalar sevilmiyor evdeBenimde en sık yaptıgım çorba ve tüm ev ahalinin hepsinin sevdiği tek çorba .
Sence hangisi alır üçüncülüğüMercimekleri geçersek 3.lükte büyük bir çekişme var ...
Çok yakın oylar melikemSence hangisi alır üçüncülüğü
Sonpismanlik fayda etmiyr iste canim Onumuzdeki maclara bakcaz artikNurum bende çok pismanim mis gibi domates çorbası yapıp üzerine kaşar rendelemedigim için
Bizde mercimek sever tuketiriz devamli,bileydim bende mercimek yapardim vuslatimBizde de öyle, başta mercimek çorbası geliyor Ama 2. olarak tavuk çorbası geliyor Sonra yayla çorbası, başka çorbalar sevilmiyor evde
En çok yaptığımızdan şaşmıcakmışız demek kiBizde mercimek sever tuketiriz devamli,bileydim bende mercimek yapardim vuslatim