• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Eşimle ,oğluma seçtirsem eminim ki ,ikisi de mercimek çorbasına verirdi oyunu
Bak bunu hiç düşünmemiştim:KK45:Sen sayıyı net söyle bakayım :KK53:Ben eksik veya fazla beğenenlerin çorbalarında eleme yaptırırım:KK70:
3 taneye indirsinler,:hamarat:millet kolayca verdi oyunu,ben bayağı zorlandım:cry:,Allahtan bu yöntemi buldum da.:KK45:Diğer ikisi,mantı çorbası ile işkembe çorbasıydı.Hepsi birbirinden güzeldi ama malesef bir oy hakkı var,herkesin çorbası çok başarılı idi.

Eşimle ,oğluma seçtirsem eminim ki ,ikisi de mercimek çorbasına verirdi oyunu

3 taneye indirsinler,:hamarat:millet kolayca verdi oyunu,ben bayağı zorlandım:cry:,Allahtan bu yöntemi buldum da.:KK45:Diğer ikisi,mantı çorbası ile işkembe çorbasıydı.Hepsi birbirinden güzeldi ama malesef bir oy hakkı var,herkesin çorbası çok başarılı idi.
Çok teşekkür ederiz canım:KK60:Oyunu ben kaptım:KK73:
Keşke sende katılsaydın:KK19:

Çok teşekkür ederiz canım:KK60:Oyunu ben kaptım:KK73:
Keşke sende katılsaydın:KK19:
Yok bu sonuçtan sonra iyi ki katılmamışım:KK53:İşkembe geçemediyse,kelle paça da geçemezdi mercimeği.:KK69:Hem daha önce de dediğim gibi katılmasam da hep buradayım:dondurma:,sizinle beraber ben de bu heyecanı yaşıyorum.:KK19:

Yok bu sonuçtan sonra iyi ki katılmamışım:KK53:İşkembe geçemediyse,kelle paça da geçemezdi mercimeği.:KK69:Hem daha önce de dediğim gibi katılmasam da hep buradayım:dondurma:,sizinle beraber ben de bu heyecanı yaşıyorum.:KK19:
Haklısın kk olarak mercimek çorbasını çok seviyoruz:KK45:Kim sevmez mercimek çorbasını:kk77:
Sağol canım yarışmacılardan daha çok bizimlesin:KK60:

Tadı çok güzel mutlaka dene canım .
:-) Dolapta mantı ve haslanmıs nohutun varsa bir hazır çorba kadar hazırlaması pratik ve de doyurucu.(reklamlaaaar başladı):KK70:
Tahmin edebiliyorum tadını,pratikliği de hoşuma gitti.Keşke 1 oyum daha olsaydı,Onu da mantı çorbasına verseydim.:kk77:

Back