Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Evet ,,evet ben ne zamandır ilk üçe giremiyorum
Belki birazda bu yüzden giremiyorsunuzdur.Milletde önyargı oldu,Onların madalyası var,ihtiyacı yok,madalyası olmayan birine oy vereyim diye düşünmüş olabilirler.Tamam aebenin tarifini çok başarılı buldum ama benim de, O düşünce de etkili oldu

Çorba görsellerinden tüyo alabilirsiniz
Pek sanmıyorum kendim doğaçlama bişeler yapmayı severim olduğu kadar olmadığı kader telefonla nasıl olur geçen dosya yükledim kabul etmedi çok kirptim dosyayı o yüzden biraz düşünceliyim

Az çok benziyordur
Azıcık ucundan ,eh işte ,minnacık benziyorduMesela fındıklı burmayı geçen sene bayramda görümce yapıyordu,aynı benim yaptığım gibi kalın kalın buruyordu,dedim ki olmamış,bu ne böyle.Komşudan kalın şiş istettim,oklova yerine kalın şişe sardırdım,çok güzel oldu.Kendime gelince ne şiş bulabildim,ne ince çubuğum vardı onu bulabildim,az ince olaydılar iyiydi,börek gibi oldular

Ellerine sağlık canım bu sana deneyim olmuş Bir daha yaptığında ince oklava bulursun
Bende ilk yaptığımda kalın oklava yaptım Güzel oldu ama iç kısmı çok büyük olmuştu..Sonra kendime ince oklava arayışına girdim..Serçe parmağımdan ince bir oklava buldumSatıcı ne yapacağımı çok merak ettiOnunla ne açabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…