- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekten cok istedim ama zamanin sikisikligindan yapamadim...Cok merak ediyorum arapasi çorbasını hep duydum hic yemedim.keske yapsaydınız.
Sanirim fazla abartmissiniz.... Ortada dekorlardan ziyade bir emek var corbalarimizi tek tek inceleseydiniz keske....ayrica yaninda ekmek limon vs olan (tam size gore dekorsuz) miss gibi corbalarimizda vardi nasil goz ucuyla baktiysaniz artik...
olabilir yanlis farkindayim...ama tutamadim... merakla bekliyordum...bu kadar sekilcilik fazla geldi...
kas yaparken goz cikarmak gibi olmus...
Sanirim fazla abartmissiniz.... Ortada dekorlardan ziyade bir emek var corbalarimizi tek tek inceleseydiniz keske....ayrica yaninda ekmek limon vs olan (tam size gore dekorsuz) miss gibi corbalarimizda vardi nasil goz ucuyla baktiysaniz artik...
Nuryolum nasılsın canım, sen de benim gibi bir görünüyor bir kaciyorsunWoowww hareketlenmisiz...Superr
Okadar emek ver, çorba yap sonra biri gelsin böyle desin. Aşkolsun bacımolabilir yanlis farkindayim...ama tutamadim... merakla bekliyordum...bu kadar sekilcilik fazla geldi...
Canim ekmeği kesip içine yağ sürüp firinliyorsun normalde ama firinlamadan da içini dibine çok inmeyecek şekilde çıkart, yarım saat kadar ekmeğe hiçbir şey olmuyor, o sürede zaten içmiş olursunekmek kase olayını çözebilen söyleyebilir mi fizik dünyası şokta :)
Efenim susleme mevzusu tartisilinca ipin ucu bana dokunuyor dolayisi ile soz.hakki doguyor....olabilir yanlis farkindayim...ama tutamadim... merakla bekliyordum...bu kadar sekilcilik fazla geldi...
Azcık Apla sözü dinliycenBildirim de gitmiş,oylama da gizli olmuş.Gitti benim gül gibi kelle paça çorbası boş yere.
Harikasin canim ,Ellerine emegine saglik ...Yasasin sekilcilikk !!!Canim ekmeği kesip içine yağ sürüp firinliyorsun normalde ama firinlamadan da içini dibine çok inmeyecek şekilde çıkart, yarım saat kadar ekmeğe hiçbir şey olmuyor, o sürede zaten içmiş olursun
Ama işte diyeyteyiz o kadar ekmek yenmez ki.diyetisyenim görse kalpten gider valla.ama farklı ve yaratıcı olmus.tebrik ederim.Canim ekmeği kesip içine yağ sürüp firinliyorsun normalde ama firinlamadan da içini dibine çok inmeyecek şekilde çıkart, yarım saat kadar ekmeğe hiçbir şey olmuyor, o sürede zaten içmiş olursun
Harikasin canim ,Ellerine emegine saglik ...Yasasin sekilcilikk !!!
Ne ablası aynı yaştayız,oylamayı göremiyorum,işkembe kaçıncı sırada,oyumu 2 tarif arasında kararsız kaldım kullanamadımAzcık Apla sözü dinliycen
vay anasını neler duyuyorum. çok ilginç yahuu nerden buluyorsunuz böyle şeylerii :)Canim ekmeği kesip içine yağ sürüp firinliyorsun normalde ama firinlamadan da içini dibine çok inmeyecek şekilde çıkart, yarım saat kadar ekmeğe hiçbir şey olmuyor, o sürede zaten içmiş olursun
Ay farkı yokmuydu kız oda yoksa kıdem farkını kullanayımNe ablası aynı yaştayız,oylamayı göremiyorum,işkembe kaçıncı sırada,oyumu 2 tarif arasında kararsız kaldım kullanamadım
Elestiri herzaman ama dozunda olmali kirici olmaya gerek yokolabilir yanlis farkindayim...ama tutamadim... merakla bekliyordum...bu kadar sekilcilik fazla geldi...
Hep senin fiyonklarin yüzünden biliyorsun değilmi fiyonkellaHarikasin canim ,Ellerine emegine saglik ...Yasasin sekilcilikk !!!