• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Sanirim fazla abartmissiniz.... Ortada dekorlardan ziyade bir emek var corbalarimizi tek tek inceleseydiniz keske....ayrica yaninda ekmek limon vs olan (tam size gore dekorsuz) miss gibi corbalarimizda vardi nasil goz ucuyla baktiysaniz artik...
olabilir yanlis farkindayim...ama tutamadim... merakla bekliyordum...bu kadar sekilcilik fazla geldi...
kas yaparken goz cikarmak gibi olmus...

Bir de adı üstünde yarışma,tabii ki süslemeler ,dekor olacak,çoğumuz,normalde evimizde masaya bu şekilde getirmiyoruz:KK53:

Sanirim fazla abartmissiniz.... Ortada dekorlardan ziyade bir emek var corbalarimizi tek tek inceleseydiniz keske....ayrica yaninda ekmek limon vs olan (tam size gore dekorsuz) miss gibi corbalarimizda vardi nasil goz ucuyla baktiysaniz artik...
:KK9::KK9::KK9:

ekmek kase olayını çözebilen söyleyebilir mi fizik dünyası şokta :)
Canim ekmeği kesip içine yağ sürüp firinliyorsun normalde ama firinlamadan da içini dibine çok inmeyecek şekilde çıkart, yarım saat kadar ekmeğe hiçbir şey olmuyor, o sürede zaten içmiş olursun :KK66:

olabilir yanlis farkindayim...ama tutamadim... merakla bekliyordum...bu kadar sekilcilik fazla geldi...
kas yaparken goz cikarmak gibi olmus...
Efenim susleme mevzusu tartisilinca ipin ucu bana dokunuyor dolayisi ile soz.hakki doguyor....
Siz begenirsiniz veya begenmezsiniz ama yapilan emegi ,sunumu elestirme hakkina sahip degilsiniz.Siz sade seversiniz bi baskasi suslu...Baskalarinin neyi nasil begendigi degil yarismacilarin kendi emegini nasil yansittigi onemlidir.Susluyu begenmez sadeye oy verirsiniz eyvallah ama kalkip ta sekilcilik ,abarti,sogudum gibi tahrik edici ve polemige acik kelimeler kullanirsaniz tepki cekersiniz su an oldugu gibi.

Canim ekmeği kesip içine yağ sürüp firinliyorsun normalde ama firinlamadan da içini dibine çok inmeyecek şekilde çıkart, yarım saat kadar ekmeğe hiçbir şey olmuyor, o sürede zaten içmiş olursun :KK66:
Harikasin canim ,Ellerine emegine saglik ...Yasasin sekilcilikk !!! :KK71: :D

Ama işte diyeyteyiz o kadar ekmek yenmez ki.diyetisyenim görse kalpten gider valla.ama farklı ve yaratıcı olmus.tebrik ederim.

vay anasını neler duyuyorum. çok ilginç yahuu nerden buluyorsunuz böyle şeylerii :)
ne kadan becerikli gadınlarr amann allahımmm maşallah :)

Back