• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Maşallah canım,ayrıca oglusuna geçmiş olsun:nazar::nazar::nazar:

En doğrusunu yapıyorsun canım, bende senin gibi bu sıra el koydum yeme şekline, yatmadan önce birsey yemiyor ve yedirmiyorum artık. Yemek sonrası yenilen hersey rahatsız edici ve kilo aldırıyor.
Evet canim aksam 7den sonra sadece cay iciyoruz o da sekersiz.sende en iyisini yapıyorsun.

Oncelikle Ramazan üzeri çorba tarifleri vermeniz harika olmuş, zira her gun ne yapsam diye dusunecektim.
Hanimlar hepinizin eline saglik. Ben ekmek kasesinde mercimeği begendim ve oyumu kullandim. Orijinal olmuş. Tatma şansimiz da olsaydi keske nmmmm

Keşke hepsine oy verebilsem çünkü benim en sevdiğim şeydir çorba.. Sabah öğle akşam sadece çorba var deseler bayram bile ederim :D Hepsine bayıldım ama bir tane seçmek zorundayız maalesef, ben de işkembe çorbasina kullandım oyumu.. Başarılar herkese..

Çorba kesinlikle vazgeçilemez bir öğün benim için. Arkadaşların da dediği gibi ramazan öncesi harika bir paylaşım olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık :*
E ehl-i keyf bizim orada o çorbaya bacaklı çorba diyorlar :D tek farkı biz soğan katmıyoruz. Bir de bizim yöreden bağımsız olarak yerken içine yoğurt katıyoruz. Hatta bu çorbayı çook sevmeme rağmen eğer yoğurt yoksa ağzıma bile süremiyorum :D

Back