Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim cnmÖncelikle tüm hanımların ellerine sağlık . hepside çok güzel çorbalar ... ramazan öncesi iyi oldu farklı tarifler öğrendik
Oyumuda kullandım .
Oy vermek istediğim gözümün kaldıgı çorbalar vardı . Fakat kelle paça ve işkembe yapan olursa oyun ona demiştim . o yüzden oyum işkembe çorbasına .@be_ni eline sağlık canım ..
Cimcimem dedimya yaşlılığıma verinBirinci değil ikinci olmuştum
nur değildi o hem bendim
Değişiklik nedir nun ? Bildirim gitmesimi ?Çok iyi oldu bu. Daha heyecanlı daha güzel oldu bence. Kendi adıma teşekkür ederim
Bence corbalar ve sunumlar birbirinden güzel.Oyumu yuvalamadan yana kullandım . Başka göze hitap eden yoktu kendimce tarifi paylaşan arkadaşın emeğine saglik
Bencede , herkes emek verip özeniyor türlü sunumlar arıyor. herkesin emegine sağlıkBence corbalar ve sunumlar birbirinden güzel.
Bencede , herkes emek verip özeniyor türlü sunumlar arıyor. herkesin emegine sağlık
Yok canım önceden oy vermeden sonuçlar görünüyordu şimdi ancak oy verdikten sonra sonuçlar görünüyor. Yani önceden verilen oy oranları en başta etkilemiyor artık.Değişiklik nedir nun ? Bildirim gitmesimi ?