Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SoylimmiNe ablası aynı yaştayız,oylamayı göremiyorum,işkembe kaçıncı sırada,oyumu 2 tarif arasında kararsız kaldım kullanamadım
Melike evli değilsin sanırım canım, evde benim ki gibi yemegin arkasindan hemen cerez,onun arkasindan cikolata,onun arkasindanda meyve yiyip hala açım diyen bir adam dolasiyorsa yeniyor canimAma işte diyeyteyiz o kadar ekmek yenmez ki.diyetisyenim görse kalpten gider valla.ama farklı ve yaratıcı olmus.tebrik ederim.
Bakışlarından anladım ,gerek yokSoylimmi
bi bakiyimEfenim susleme mevzusu tartisilinca ipin ucu bana dokunuyor dolayisi ile soz.hakki doguyor....
Siz begenirsiniz veya begenmezsiniz ama yapilan emegi ,sunumu elestirme hakkina sahip degilsiniz.Siz sade seversiniz bi baskasi suslu...Baskalarinin neyi nasil begendigi degil yarismacilarin kendi emegini nasil yansittigi onemlidir.Susluyu begenmez sadeye oy verirsiniz eyvallah ama kalkip ta sekilcilik ,abarti,sogudum gibi tahrik edici ve polemige acik kelimeler kullanirsaniz tepki cekersiniz su an oldugu gibi.
12 yıllık evliyim canım biri 10 digeri 5 yasinda oğlum var.esim yemek uzerine hemen cay cerez meyve tarif ettiğin gibi aynı.ama büyük oğlumda karaciğer yağlanması olunca darbe yaptım yeme düzenine.şimdi benim dedigim gibi yemek icin yaşamıyoruz.yasamak için yiyoruz.Melike evli değilsin sanırım canım, evde benim ki gibi yemegin arkasindan hemen cerez,onun arkasindan cikolata,onun arkasindanda meyve yiyip hala açım diyen bir adam dolasiyorsa yeniyor canim
Kimse cakmasin diyeBakışlarından anladım ,gerek yok
Daha dur yeni basladikAtın beni listeden
Sonuncu belliDaha dur yeni basladik
Tariflerin hepsi cok guzel oy verenlerde hakli hangisine verecekler bir oyu Nevreste nevos seni birakmis fena kapisiyoz kendisiyleSonuncu belli
Anam kadının 4 çocugu varmış bende evlen diyom kadına Şu an kendimi hiç evli hissetmiyom4 tane
Teşekkür ederim bitanemHayirli gunler. Yuvalama iskembe ve kulak corbasinda kararsiz kaldim ama sonunda oyumu kulak corbasina verdim. Emegine saglik. Basarilar tekrar
Bence corbalar ve sunumlar birbirinden güzel.
Maşallah canım,ayrıca oglusuna geçmiş olsun12 yıllık evliyim canım biri 10 digeri 5 yasinda oğlum var.esim yemek uzerine hemen cay cerez meyve tarif ettiğin gibi aynı.ama büyük oğlumda karaciğer yağlanması olunca darbe yaptım yeme düzenine.şimdi benim dedigim gibi yemek icin yaşamıyoruz.yasamak için yiyoruz.
Nevoşa yerinde dur dedim, uçtu gittiTariflerin hepsi cok guzel oy verenlerde hakli hangisine verecekler bir oyu Nevreste nevos seni birakmis fena kapisiyoz kendisiyle
Anam kadının 4 çocugu varmış bende evlen diyom kadına Şu an kendimi hiç evli hissetmiyom
Teşekkür ederim bitanem
Vuslat sen evlimiydinNevoşa yerinde dur dedim, uçtu gitti
Ben de seni bekar sanıyordum
Heheheh bende kendimi bekar sanıyom bazen, unutuyom evli olduğumuNevoşa yerinde dur dedim, uçtu gitti
Ben de seni bekar sanıyordum
Sende mi bilmiyordunVuslat sen evlimiydin
Benim unutmam mümkün değil 4 çocuklaHeheheh bende kendimi bekar sanıyom bazen, unutuyom evli olduğumu