Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
bir hevesle geldim resmen corbadan sogudum vallahi....
oyda veremedim...
o dekorlar ne oyle ya neyin ozentisi anlamadim ki...
Sanirim fazla abartmissiniz.... Ortada dekorlardan ziyade bir emek var corbalarimizi tek tek inceleseydiniz keske....ayrica yaninda ekmek limon vs olan (tam size gore dekorsuz) miss gibi corbalarimizda vardi nasil goz ucuyla baktiysaniz artik...

Sanirim fazla abartmissiniz.... Ortada dekorlardan ziyade bir emek var corbalarimizi tek tek inceleseydiniz keske....ayrica yaninda ekmek limon vs olan (tam size gore dekorsuz) miss gibi corbalarimizda vardi nasil goz ucuyla baktiysaniz artik...
Değil mi ama sadece nane olanıda var.emek var en başta.

haklisin onlari tebrik ediyorum zaten yazmayi unuttum...en hos en sadelerdi gercekten , ama oyle hevesle gelip oyle dekorlar gorunce sasirdim ..

haklisin onlari tebrik ediyorum zaten yazmayi unuttum...en hos en sadelerdi gercekten , ama oyle hevesle gelip oyle dekorlar gorunce sasirdim ..
Msji yazma sekliniz bana yanlis geldi corbalardan sogudum neyin ozentisi falan! Burda hem emek verip hemde egleniyoruz isteyen istedigi gibi susler tarifini tercih meselesi

Msji yazma sekliniz bana yanlis geldi corbalardan sogudum neyin ozentisi falan! Burda hem emek verip hemde egleniyoruz isteyen istedigi gibi susler tarifini tercih meselesi
olabilir yanlis farkindayim...ama tutamadim... merakla bekliyordum...bu kadar sekilcilik fazla geldi...
kas yaparken goz cikarmak gibi olmus...

olabilir yanlis farkindayim...ama tutamadim... merakla bekliyordum...bu kadar sekilcilik fazla geldi...
kas yaparken goz cikarmak gibi olmus...
Sekilcilik değil hanım efendi, sadece değişik birsey denemek yada estetik,bosverin egleniyoruz şurada, siz zaten beğendiğiniz tarife oy verdiniz değilmi, bir daha ki sefere sizide yarismaya bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…