- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Ben de olmasam temizleyen yok,herkeste anca çene var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de olmasam temizleyen yok,herkeste anca çene var
Ya oyunu kullandıktan sonra sonucu görüp değiştirirse..Bence bir yönden haklısın,mesela bir tarifi çok beğeniyor,bakıyor ki çok geride,oyum boşa gitmesin deyip daha çok oy almış birine verebiliyor.1.için geçerli değil bence,diğer tarifler için geçerli.1 seçilen tarifler genelde hem sunum olarak ,hem damak tadı olarak değerlendiriliyor bence.Hayırlı sabahlar ...
Mercimek çorbası almış götürmüş maşsllah
Bi tesbitim oldu kızlar bence hanımlar çok oy alan tariflere oy kullanıp geçiyor . Aslında oy kullanana kadar kimin kaç oy aldıgı görünmeyecek o zaman oy dagılımı daha farklı olur bence .
eh onunda kolayı var . oy kullanıldıktan sonra değiştirilmesin olur biter ..Ya oyunu kullandıktan sonra sonucu görüp değiştirirse..Bence bir yönden haklısın,mesela bir tarifi çok beğeniyor,bakıyor ki çok geride,oyum boşa gitmesin deyip daha çok oy almış birine verebiliyor.1.için geçerli değil bence,diğer tarifler için geçerli.1 seçilen tarifler genelde hem sunum olarak ,hem damak tadı olarak değerlendiriliyor bence.
Ama şimdi baktım,sigara böreğini nur yapmamış ki, cimcimegfb yapmış,dumanı üstünde tüten çayı var,belki onun hatırına da veren olmuştur..eh onunda kolayı var . oy kullanıldıktan sonra değiştirilmesin olur biter ..
1. lik ise değişe biliyor deynep , bazen hak eden alsada bazende hiç şans verilmeyen tarif 1. olabiliyor . daha önceki yarışmalarıda takip ettiğim için biliyorum ..bu konuda en bilindik örnek nur'un sıgara böregiydi nur'um kendi bile şok ollmuştu
yamukcum şimdiden tebrik ederim canım . çorban bilindik olsada sunumun farklıydı
yaşlılık işte idare et deynepAma şimdi baktım,sigara böreğini nur yapmamış ki, cimcimegfb yapmış,dumanı üstünde tüten çayı var,belki onun hatırına da veren olmuştur..
Nur'un sigara böreğini bulacağım diye göbeğim çatladı,açtığı konulara baktım yok,börek yarışması yazdımda tek tek araya araya buldum.yaşlılık işte
Gerçekten cimcime nerelerde ?
Ben talepleri her zaman yerine getiririmNevreste ,biz şaka yapmıştık,listeyi eski haline getir,oy vermedim ,listeyi göremiyorum,Sen de dünden razıymışsın ha
Çok iyi oldu bu. Daha heyecanlı daha güzel oldu bence. Kendi adıma teşekkür ederimOy verecek arkadaşlardan rica ediyorum lütfen tüm tarifleri, sunumları tek tek inceleyin. Çok emek harcandı 1 aydır hazırlıklar yapıldı. Lütfen oylarınızı gerçekten beğendiğiniz tarife verin.
eh onunda kolayı var . oy kullanıldıktan sonra değiştirilmesin olur biter ..
1. lik ise değişe biliyor deynep , bazen hak eden alsada bazende hiç şans verilmeyen tarif 1. olabiliyor . daha önceki yarışmalarıda takip ettiğim için biliyorum ..bu konuda en bilindik örnek nur'un sıgara böregiydi nur'um kendi bile şok ollmuştu
yamukcum şimdiden tebrik ederim canım . çorban bilindik olsada sunumun farklıydı
Ama şimdi baktım,sigara böreğini nur yapmamış ki, cimcimegfb yapmış,dumanı üstünde tüten çayı var,belki onun hatırına da veren olmuştur..
Cieeee burdayım kiyaşlılık işte idare et deynep
Gerçekten cimcime nerelerde ?
benden ne korkan melek gbi kizim halbukiNur'un sigara böreğini bulacağım diye göbeğim çatladı,açtığı konulara baktım yok,börek yarışması yazdımda tek tek araya araya buldum.
Geçen gün cimcimegfb ce yaptı kaçtı.Ben korkuyorum Ondan şikayetim yok
Ama ben tatmadan oy veremem ki :)
Şaka bir yana gerçekten oy verirken neleri dikakte alıyoruz. Sunuma göre mi oy veriyoruz?
Hayırlı günler canım.Herkese hayırlı ve mutlu günler arkadaşlar