• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

detaylı ultrason 2015 fiyatları

merhaba bende hafta sonu ayrıntılı ultrason için servet ünsal tıp merkezindeki Ali İpek hocaya gittim ( demetevler 13. cadde), muayenem 25 dakika sürdü çokta memnun kaldım her ayrıntısına baktı bebeğimin ve gayet sakin ve anlayacağım bir şekilde bana bilgi verdi, 225 TL ödedim fiyatı da uygundu yanımda ikili ve dörtlü taramamı da götürdüm baktı ilgilendi işinin ehli çok beyefendi birisi öneririm

kızlar bende gıdeceğim. su an 16+3 üm istanbul bahcelievler gungoren cıvarı renklı uygun fıyata bakıyorum... ben ozel gungorene onceden gıtmıstım ozer bey e ama hıc ılgılnmedı cok kotuydu

Ben de üç hafta sonraya aldım randevumu Şişli Kolan Hastanesi ne , perinatolog Başak Baksu doktor fiyatı 400 TL.

Arkadaşlar ayrıntılı için en uygun hafta ne zaman bilen var ben 20. Haftada gittim organ gelişimi için erken dediler

kızlar bende gıdeceğim. su an 16+3 üm istanbul bahcelievler gungoren cıvarı renklı uygun fıyata bakıyorum... ben ozel gungorene onceden gıtmıstım ozer bey e ama hıc ılgılnmedı cok kotuydu
Ben dört gün önce Güngören'de Özel İlgi Hastahanesi ne gittim orada 135 tl. dediler indirimle 120 tl.ye yaptırdım.. inceleyen radyolog bayandı ve çok memnun kaldım.. Çok ilgili ve ne sorduysam hepsini tek tek izah etti bana.

Bugün randevu aldım. Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesine. Fiyatı 175 tl.
Bezm-i âlem devlete bağlıydı hâlâ öyle mi? Öyleyse ayrıntılı USG için ayrı randevu mu alınıyor yoksa Kadın Doğumdan mı yönlendiriyor lar? ?

Kızlar 19 mayis özel hastanesi varmış muayene 35 lira . 40 lira da ayrıntılı imiş. . Bu kadar ucuz olması normal mı ya. 30 dk sürüyormuş

Kızlar 19 mayis özel hastanesi varmış muayene 35 lira . 40 lira da ayrıntılı imiş. . Bu kadar ucuz olması normal mı ya. 30 dk sürüyormuş
Tabi ankarada burası . Ve bilgisi olan varsa yardımci olabilir mj

20+3 üm için randevu aldım zeynep kamılde erbil çakar bey'e yorumlar genelde ıyı bakalım gıdınce gorecegız :)

Ben dört gün önce Güngören'de Özel İlgi Hastahanesi ne gittim orada 135 tl. dediler indirimle 120 tl.ye yaptırdım.. inceleyen radyolog bayandı ve çok memnun kaldım.. Çok ilgili ve ne sorduysam hepsini tek tek izah etti bana.

Randevu alınabiliyor mu? Ben aradım güngören hastanesini mesela, randevu vermiyoruz dedi. Çalıştığım için benim tum vakti mi orada gecirmem mumkun degil. Fiyatı da çok uygunmuş. Aradığım kaç tane hastane yüksek fiyat verince devlet hastanesinden aldım randevu. Hiç ilgilenmeyeceklerine eminim.

Randevu alınabiliyor mu? Ben aradım güngören hastanesini mesela, randevu vermiyoruz dedi. Çalıştığım için benim tum vakti mi orada gecirmem mumkun degil. Fiyatı da çok uygunmuş. Aradığım kaç tane hastane yüksek fiyat verince devlet hastanesinden aldım randevu. Hiç ilgilenmeyeceklerine eminim.
İlgi Hast.de de Güngören Hast.deki gibimidir bilmiyorum ama beni aynı hast.de muayene olduğum dr. yönlendirdi detaylı usg'ye

Bezm-i âlem devlete bağlıydı hâlâ öyle mi? Öyleyse ayrıntılı USG için ayrı randevu mu alınıyor yoksa Kadın Doğumdan mı yönlendiriyor lar? ?

O konuda bilgim yok.Hastanenin İnternet sitesinden herhangi gebe polikliniğine randevu alıyorsun. Muayene edip ayrıntılı ultrason yapan doktora yönlendiriyor. Randevuyu da yönlendirdiği doktor, haftana göre gün veriyor.

şişli gyn-est medikalde çektiren var mı ?
Ben fiyatını sordum 310 dedi :S
Çok kararsız kaldım.

Kızlar ayrıntılı ultrason için doktorum, Rıza Mandazlı, Atıl Yüksel veya Recep Has'ı önerdi?
Bu doktorlara giden varmı, fiyatları ne kadardı, memnun kaldınız mı? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler,

iki kere ayrıntılı ultrasona girmek (1 hafta ara ile) bebek için zararlı mı? hem özel hem devlette randevum var

ZEYNEP KAMİL ERBİL BEY e bugun gittim baktı ama 20 dk surdu organları hakkında bılgı vermedı zaten %70 guvenırlıklı bı ultrason dedı oyle mavılı kırmızılı bırseylerede 5 sn anca baktı memnun kalmadm

Back