Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21-22 haftalarda gidebilirsinArkadaşlar ayrıntılı için en uygun hafta ne zaman bilen var ben 20. Haftada gittim organ gelişimi için erken dediler
Ben dört gün önce Güngören'de Özel İlgi Hastahanesi ne gittim orada 135 tl. dediler indirimle 120 tl.ye yaptırdım.. inceleyen radyolog bayandı ve çok memnun kaldım.. Çok ilgili ve ne sorduysam hepsini tek tek izah etti bana.kızlar bende gıdeceğim. su an 16+3 üm istanbul bahcelievler gungoren cıvarı renklı uygun fıyata bakıyorum... ben ozel gungorene onceden gıtmıstım ozer bey e ama hıc ılgılnmedı cok kotuydu
Bezm-i âlem devlete bağlıydı hâlâ öyle mi? Öyleyse ayrıntılı USG için ayrı randevu mu alınıyor yoksa Kadın Doğumdan mı yönlendiriyor lar? ?Bugün randevu aldım. Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesine. Fiyatı 175 tl.
Tabi ankarada burası . Ve bilgisi olan varsa yardımci olabilir mjKızlar 19 mayis özel hastanesi varmış muayene 35 lira . 40 lira da ayrıntılı imiş. . Bu kadar ucuz olması normal mı ya. 30 dk sürüyormuş
Benim doktor 18 -22 arası dedi 21 de gitcem ben umarım bana da öyle demezlerArkadaşlar ayrıntılı için en uygun hafta ne zaman bilen var ben 20. Haftada gittim organ gelişimi için erken dediler
Ben dört gün önce Güngören'de Özel İlgi Hastahanesi ne gittim orada 135 tl. dediler indirimle 120 tl.ye yaptırdım.. inceleyen radyolog bayandı ve çok memnun kaldım.. Çok ilgili ve ne sorduysam hepsini tek tek izah etti bana.
İlgi Hast.de de Güngören Hast.deki gibimidir bilmiyorum ama beni aynı hast.de muayene olduğum dr. yönlendirdi detaylı usg'yeRandevu alınabiliyor mu? Ben aradım güngören hastanesini mesela, randevu vermiyoruz dedi. Çalıştığım için benim tum vakti mi orada gecirmem mumkun degil. Fiyatı da çok uygunmuş. Aradığım kaç tane hastane yüksek fiyat verince devlet hastanesinden aldım randevu. Hiç ilgilenmeyeceklerine eminim.
Bezm-i âlem devlete bağlıydı hâlâ öyle mi? Öyleyse ayrıntılı USG için ayrı randevu mu alınıyor yoksa Kadın Doğumdan mı yönlendiriyor lar? ?