• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

detaylı ultrason 2015 fiyatları

doğumevinde bedava:) bu nedir yahu 500 tl,700 tl.doğuma mı alıyolar ultrasona bakayım derken alt tarafı ellerindeki makinada bikaç yere basıyolar.kanmayın bunlara derim.devlet hastanelerinde de bakıyolar sadece renkli değil.olmayıversin 4d,detaylı bakabiliyolar baş çevresi ..v.s. hepsine. Allah nasip ederse zaten kucağınıza aldığınızda görceksiniz bebeğinizi.sağlıklı olsun yeter..

doğumevinde bedava:) bu nedir yahu 500 tl,700 tl.doğuma mı alıyolar ultrasona bakayım derken alt tarafı ellerindeki makinada bikaç yere basıyolar.kanmayın bunlara derim.devlet hastanelerinde de bakıyolar sadece renkli değil.olmayıversin 4d,detaylı bakabiliyolar baş çevresi ..v.s. hepsine. Allah nasip ederse zaten kucağınıza aldığınızda görceksiniz bebeğinizi.sağlıklı olsun yeter..

kimse sana fikrini sormadı ki? fiyat sordu....

ZEYNEP KAMİL ERBİL BEY e bugun gittim baktı ama 20 dk surdu organları hakkında bılgı vermedı zaten %70 guvenırlıklı bı ultrason dedı oyle mavılı kırmızılı bırseylerede 5 sn anca baktı memnun kalmadm
Organları hakkınds bilgi vermemesi tuhaf ayrıntılının amacı bütün organlarına bakıp bilgilendirmek zaten

Ark lar bende 4 subatta ayrintili ultrasona gidicem ankara ataturk arastirma hastanesinde ucretsiz normalde ozele gidiyorum ama 250 tl dedi vermek istemedim... girenlere soruorum ayrintili ultrason renkli mi oluyor renksizde varmis umarim renkli ultrasundur diger turlu bisey anlasilmiyor

kimse sana fikrini sormadı ki? fiyat sordu....
beğenmiyosanız okuyun ve geçin.burası bir forum sitesi,bu konu başlığı da bir fikir alınmak amacıyla açılmış ilk sayfaya dikkat edin isterseniz.sataşmak için yer mi arıyosunuz anlamıyorum

fiyat öğrendim bugün .adapazarı sevgi polikliniği,burda yaşayanlar varsa detaylı ultrason 100 tl miş..

20+3 üm için randevu aldım zeynep kamılde erbil çakar bey'e yorumlar genelde ıyı bakalım gıdınce gorecegız :)
Canim nasildi ben de erbil beyden aldim ama kararsizim ozele de aldm 100tl idi. nasil yapiyolar renksiz mi sonucu sana veriyolar dimi ozele gidiyorum da doktorum bakacak sonuclara

ZEYNEP KAMİL ERBİL BEY e bugun gittim baktı ama 20 dk surdu organları hakkında bılgı vermedı zaten %70 guvenırlıklı bı ultrason dedı oyle mavılı kırmızılı bırseylerede 5 sn anca baktı memnun kalmadm
Ben de erbil beyden aldim acaba gitmesem mi benim gittigim hastane 100tlye yapiyor bir de erbil beyde yaptirdiginda eline herhangi bir sonuc ya da cd gibi birsey veriyorlar mi ben ozeldeki doktoruma gostrrcem de

Hanımlar benim de 2 hafta sonra esenyurt esencan hastanesinde ayrıntılı ultrason randevum var. Giden var mi fiyat açısından nasıldır telefonda fiyat söylemediler...

Bir de cahilligime verin ama bu ayrıntılı ultrason karından mi bakılır vajinal mi bakılır ona gore hazırlıklı gideyim :oops:

Hanımlar benim de 2 hafta sonra esenyurt esencan hastanesinde ayrıntılı ultrason randevum var. Giden var mi fiyat açısından nasıldır telefonda fiyat söylemediler...

Bir de cahilligime verin ama bu ayrıntılı ultrason karından mi bakılır vajinal mi bakılır ona gore hazırlıklı gideyim :oops:

fiyat bilmiyorum ama karından bakılır.

Ben de erbil beyden aldim acaba gitmesem mi benim gittigim hastane 100tlye yapiyor bir de erbil beyde yaptirdiginda eline herhangi bir sonuc ya da cd gibi birsey veriyorlar mi ben ozeldeki doktoruma gostrrcem de

bana bı kagıt verdı cok detaylı olmayan bebek arkasını donmus yapıyor pek bısey gostermıyor dedı o kadar cd fılan vermıyor sana bıle gostermıyor

fiyat öğrendim bugün .adapazarı sevgi polikliniği,burda yaşayanlar varsa detaylı ultrason 100 tl miş..

Cnm muayene olduktan sonra nasıl olduğu hakkında tekrar bilgi verebilir misiniz lütfen? Hiç o kadasr uyguna bir yer duymamıştım.

Cnm muayene olduktan sonra nasıl olduğu hakkında tekrar bilgi verebilir misiniz lütfen? Hiç o kadasr uyguna bir yer duymamıştım.
Bi iki hafta icinde randevu almayı düşünuyorum tabiki haber veririm .umarım bekledigimiz ilgiyi göruruz

22+5 günlük hamileyim.. Aydın Kadın Doğum hastanesinde Ender Hnm'a muayene oluyorum ayrıntılı organ tarama testi istedi.Üniversite hastanesi çok ileri tarihe atar maddi gücün varsa özelde yaptırın dedi. Özel Liva hastanesine telefonda sordum. Muayene olmak istersem 60 tl muayene ücreti + 82,50 tl test parası, sadece test istersem 125 tl dediler. Açıkçası 125 tl yi veren toplamda 140 tl yide verir diye düşünüyorum o yuzden hem muayene hem testi yaptiricam hayırlısı ile. Henüz randevu almadim bi Üniversite hastanesine de sorayım istiyorum o yuzden beklemedeyiz şu an..

Herseyini inceliyor ama dimi yani bir sikinti varsa gorur dimi

valla canım bilemicem.. hiç içime sinmedi baska doktor bakıyorum su an özel güngörene giden cok kişi var memnunlar fiyatıda uygun ama ben bakırkoyde ersan alp e gıtmek ıstıyorum oda 350 tl :S

Bi iki hafta icinde randevu almayı düşünuyorum tabiki haber veririm .umarım bekledigimiz ilgiyi göruruz

Benim için daha erken ama insan şimdiden araştırmaya giriyor. Daha 14 haftalık hamileyim:) Senden haber bekleyim o zaman. Diğer hastaneler çok yüksek fiyat istiolar. Geçen sene Altınova hastanesi 280 tl diodu.

Benim için daha erken ama insan şimdiden araştırmaya giriyor. Daha 14 haftalık hamileyim:) Senden haber bekleyim o zaman. Diğer hastaneler çok yüksek fiyat istiolar. Geçen sene Altınova hastanesi 280 tl diodu.

canım benim cumartesi günü ersen alp özbalcıda randevum var.. cd veriyormus..foto veriyormus ve 1,5 saat fılna bakıyormus bebeğin pozisyonu uygun olmazsa sonrada gidiyormuşsun bayada işinin ehli bir doktormuş.. cumartesi gideyim sana yazarım :)

Back