• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

detaylı ultrason 2015 fiyatları

istanbul büyükçekmece kolan hastanesi ayrıntılı ultrason 400 tl ayrıca bebeğin fotoğraflarını 4 boyutlu olarak net bir şekilde çekene kadar gidebiliyorsunuz

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)
çok iyiymiş cnm telefon felan varmı

Istanbul anadolu yakasında gitmek isteyen varsa radistanbul görüntüleme merkezini tavsiye ederim 140 tl ucreti biz gittigimizde dr 120 tl alınmasını istedi ayrıntılı raporu siyah beyaz ve renkli görüntüleri cd sini videosunu hepsini verdi. Üstelik dikkat etmesi gereken bisey varsa ücret talep etmeden tekrar çağırıyor. 19. Haftamda gitmiştim. 23 te 27 de ve 31 de tekrar çağırdı. Her seferinde tekrar detaylı inceledi ve cd verdi. Ayrıca çok açıklayıcı bilgi veriyor hiç telaşlandırmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Devlet hastanesi yapiyormu yapiyorsa neye randevu aliyoruz anadolu yakasında uygun yapan yerler bilen varsa yazsin

ben hiç zeynep kamile gitmedim nasıl randevu alınıyor bu detaylı ultrason için bilen var mı yazın lütfen ..bi de anadolu yakasında uygun başka yaptıran var mı detaylı ultrasonu benım aldıgım en uygun fıyat 300 oldu o da tanıdık ındırımıyle

Bildiğim kadarıyla devlet için en az 1 ay önceden randevu almak gerekiyomuş. Ve ben haftası gelince yaptırmaya çalıştığım için randevu işine hiç ugraşmadım. Özellerde uygun aradım. Dr um afiyet hastanesini önerdi ama ben pek beğenmiyorum o hastaneyi o yüzden radistanbula karar vermistim.

randevuyu nerden alıyoruz devlette normal kadın doguma gıdıp muayne olup mu ...ben de hep özele gıdıyordum gebe takıbı nasıl oluyo zeynep kamılde bılmıyorum

Selam canım bende haftaya özel güngören hastanesine gidicem detaylı ultrason için. Halil bey varmış orda sanırım. Anlattıklarına göre cok iyi ilgili bir doktor. İçime su serptin :) bi kaç sorum olucak yardımcı olursan sevinirim. Öncelikle istediğin güne randevu alabiliyormusun yoksa yogun bir doktormu? Gitmeden önce yemek yemiş olmakmı gerekiyor.ultrason ortalama ne kadar sürüyor?renkli resimlerden ve cd veriyorlarmı:) cok sordum biliyorm ama heyecanıma ver cok merak ediyorum bu ultrasonu herkes harika bi duygu diyor:))
canım sen yaptırdın mı orada nasıldı

ben antalyada yaşıyorum canım ... medstar hastahanesine yaptırdım ... renkli ultrason da yapıldı ... benim dr her kontrolüm de 4 boyutlu fotoğrafını muhakkak veriyor
çok iyiyimiş yaa :)

2. düzey ayrıntılı ultrason için zeynep kamılde ya da lütfi kırdarda randevuyu nerden alıyoruz devlette normal kadın doguma gıdıp muayne olup mu ...onlar mı sevk edıyor bılıyor musunuz kızlar

ben hiç zeynep kamile gitmedim nasıl randevu alınıyor bu detaylı ultrason için bilen var mı yazın lütfen ..bi de anadolu yakasında uygun başka yaptıran var mı detaylı ultrasonu benım aldıgım en uygun fıyat 300 oldu o da tanıdık ındırımıyle
Ben radistanbul umraniyede randevu aldim 200 tl 23 haziranda gidecegim bir sonraki aya renkli ultrasona ucret almiyorlar

Yenibosna nisa hastanesinde perinatolog reyhan hn gittim 20. Hft iken. 250 tl verdim. Kredi karti ve banka kartindan cekim kabul etmiyormus. Nakit vermeniz gerekiyor. Bir de doktorunuz perinatolog dediyse perinatolog bulmalisiniz. Yoksa perinatoloji sertifikali kadin dogumcular da var ama aynı sey degil. Ben ilk sertifikalı bir kadin dogum uzmanina gitmisim 200 tl verdim. Doktorumuma raporu götürünce bu değil perinatolog olacak dedi. Yeniden doktor aradim. Bir de yanlış gittigim doktor bana bebegin beyni olusmamis demisti. Bosuna korkutmustu beni. Kisaca isin uzmanina gidin bu ayrima dikkat edin.

Muğla'da yaşıyorum,ayrıntılı ultrason muayenesi yapan bildiğiniz iyi bir doktor var mı ? Yoksa da İzmir 'e gitmeyi planlıyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)
bende o hastaneye gitmek istiyorum
Bazilari cd falan veriyormus ?
Sadece resimmu veriolar

Ben 2 ay önce ankara Turgut Özal üniversitesi hastanesinde yaptırdım, doktorumun bayan olması renkli ultrason kontrolü boyunca beni daha bi rahatlatmıştı. Kendisinden çok memnun kaldım her sorduğum soruya da usanmadan yanıtlaması ayrıca beni mutlu etti tabii bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmem en önemlisiydi. Dr. Gülhiz Karataş'ı tavsiye ederim herkese kolay doğum ve sağlıklı bebek dileği ile ...

Back