- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyiymiş cnm telefon felan varmıArkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)
canım sen yaptırdın mı orada nasıldıSelam canım bende haftaya özel güngören hastanesine gidicem detaylı ultrason için. Halil bey varmış orda sanırım. Anlattıklarına göre cok iyi ilgili bir doktor. İçime su serptin :) bi kaç sorum olucak yardımcı olursan sevinirim. Öncelikle istediğin güne randevu alabiliyormusun yoksa yogun bir doktormu? Gitmeden önce yemek yemiş olmakmı gerekiyor.ultrason ortalama ne kadar sürüyor?renkli resimlerden ve cd veriyorlarmı:) cok sordum biliyorm ama heyecanıma ver cok merak ediyorum bu ultrasonu herkes harika bi duygu diyor:))
nerde yaptırdın cnm renklimiözelde 140 liraya yaptırdım 1 hafta önce
nerde yaptırdın cnm renklimi
çok iyiyimiş yaa :)ben antalyada yaşıyorum canım ... medstar hastahanesine yaptırdım ... renkli ultrason da yapıldı ... benim dr her kontrolüm de 4 boyutlu fotoğrafını muhakkak veriyor
Ben radistanbul umraniyede randevu aldim 200 tl 23 haziranda gidecegim bir sonraki aya renkli ultrasona ucret almiyorlarben hiç zeynep kamile gitmedim nasıl randevu alınıyor bu detaylı ultrason için bilen var mı yazın lütfen ..bi de anadolu yakasında uygun başka yaptıran var mı detaylı ultrasonu benım aldıgım en uygun fıyat 300 oldu o da tanıdık ındırımıyle
Canim hangi il hangi hastane???sskliyiz ozel hasranede sadece 60 tl ye baktirdik
Sancaktepe bolge 180 tlBen radistanbul umraniyede randevu aldim 200 tl 23 haziranda gidecegim bir sonraki aya renkli ultrasona ucret almiyorlar
bende o hastaneye gitmek istiyorumArkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)