• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

detaylı ultrason 2015 fiyatları

Benim için daha erken ama insan şimdiden araştırmaya giriyor. Daha 14 haftalık hamileyim:) Senden haber bekleyim o zaman. Diğer hastaneler çok yüksek fiyat istiolar. Geçen sene Altınova hastanesi 280 tl diodu.
siz yine de zamanı gelmişse kadındoğumdan da detaylı ultrason için randevunuzu alın bence.1 ay öncesinden randevu alabilmiştik biz çünki öyle dolu oluyo.garanti olsun.altınovaya bak sen :)

iki kere ayrıntılı ultrasona girmek (1 hafta ara ile) bebek için zararlı mı? hem özel hem devlette randevum var
Canım ben yüksek riskli gebelik doktoruna gittiğim için 4. haftadan beri hep aynı cihazla detaylı ultrason gibi ultrasona giriyorum. yarım saat sürdüğü oluyor.

Merhaba hanımlar,
Kaçıncı haftalarda yaptırıyorsunuz? Şişli de GYN-EST MEDICAL CENTER' Osman Bey'e giden var mı? Varsa memnun kaldınız mı?

kızlarr.. ben 22+6 da Ersen Alp ÖZBALCI'ya gittim.. herkesede öneririm.. fiyatıda ucuk kacık değil ayrıca cok guzelde rapor verıyor cd ve fotograf verıyor..

Hanımlar ben de esenyurt esencan hastanesinde Gülseren Yirik te yaptırdım bugün. Hastaneyi bulmakta baya zorlansak da çok güzel çok temiz bir hastaneymis, doktor da çok ilgiliydi çok memnun kaldım. Ücret olarak da 280 tl verdim cd resim filan da verdiler ama oğluşum yüzünü göstermedi :)

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)
Merhaba canim bende renkli çektirmek istiyorum nasıl yapabilirim Dr adi neydi

Merhabalar
Benim de bebeğim 19 haftalık şuanda.
Özel Remedy Hastanesi'nden Bahar Hanım detayli ultrason icin beni Kadıköy'de Fetus Prenatal Tanı adlı merkeze yönlendirdi. Doktorlar Mehmet Uludogan ve Zeki Sahinoglu. Burası telefonda fiyat olarak 320 tl dedi ancak burasi hakkında bir yorum görmedim.

Bilgisi olan var mı acaba?

siz yine de zamanı gelmişse kadındoğumdan da detaylı ultrason için randevunuzu alın bence.1 ay öncesinden randevu alabilmiştik biz çünki öyle dolu oluyo.garanti olsun.altınovaya bak sen :)

Merhaba;

Acaba sevgi polikliniğinde baktırabildiniz mi? Memnun musunuz?

siz miydiniz acaba benden haber bekleyen,birine haber vercektim mesajlarıma bakmadım.bu haftasonu gidiyorum inş.,epey erteledim

Hadi yaa bende dün randevu aldım hafta sonu için. Şimdiye kdr bulduğum en uygun yer burası bnmde o yüzden aldım sırayı. Bakalım hayırlısı artık :)

Hadi yaa bende dün randevu aldım hafta sonu için. Şimdiye kdr bulduğum en uygun yer burası bnmde o yüzden aldım sırayı. Bakalım hayırlısı artık :)
Aynı güne denk getirebilmisiz;)ne varsa anlatsınlar yani para almak kolay geliyo onlara

Gidebildim sonunda.memnun kaldım hatta kendi dogumevindeki doktorumdan bazı ölçümler yapmamğ önerdi.güleryüzlü geldi bana.siz de memnun kalmışsınızdır umarım yalnız tartıları 2kilo fazla tartıyo ;))

Doktor güleryüzlüydü evet o yönden iyiydi. Fakat kısa sürdü sanki. Başka yerlerden okuduğumda 30-45 dk arası değişio yazıolardı. Ama yine de daha ayrıntılı bir şekilde görmek harika :)
Benim kilo ölçümüm yapılmadı nedense. Gerçi inanılmaz yoğundu ben gittiğimde. Atlamış olabilirler. Gerçi iyiki atlamışlar bi yerde fazla kilo yazdıklarında gıcık oluorum :KK45::KK45:

Doktor güleryüzlüydü evet o yönden iyiydi. Fakat kısa sürdü sanki. Başka yerlerden okuduğumda 30-45 dk arası değişio yazıolardı. Ama yine de daha ayrıntılı bir şekilde görmek harika :)
Benim kilo ölçümüm yapılmadı nedense. Gerçi inanılmaz yoğundu ben gittiğimde. Atlamış olabilirler. Gerçi iyiki atlamışlar bi yerde fazla kilo yazdıklarında gıcık oluorum :KK45::KK45:
Kilo ölctuklerini sanmıslardır belki.yalnız benimki ayni baba,cok benziyo.zaten tahmin ediyodum nedense ilk cocuk babaya benziyo.dogmadan kabul ettim durumu,kızdıramıcaklar bu konuda :)

ben cuma günü gireceğim detaylı ultrasona
yeni yüzyıl üniversitesi gaziosmanpaşa hastanesinde. profesör bakacak 400 tl dediler .banada tuzlu geldi ama özellerde böyle galiba fiyatlar.

Kızlar ben doğum yaptım çok şükür ben ayrıntılı ultrason için ali ipek e gittim 20. Haftada at nalı böbrek olabilir dedi ve bebişim đoğynca ultrasonda baktık gerçekten at nalı böbrek bence iyi bir doktor tavsiye ederim

ben cuma günü gireceğim detaylı ultrasona
yeni yüzyıl üniversitesi gaziosmanpaşa hastanesinde. profesör bakacak 400 tl dediler .banada tuzlu geldi ama özellerde böyle galiba fiyatlar.

Nasil memnun kaldiniz mi bende oraya gidecem

Back