- 24 Temmuz 2008
- 52
- 29
- 288
Nasil memnun kaldiniz mi bende oraya gidecem
evet çok memnun kaldım Prof. Ayşe hanım baktı .en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil memnun kaldiniz mi bende oraya gidecem
Şili'de Nerede acaba hangı hastane?şişli de 230 tl idi
Hangi hastane aceba öğrenebilir miyimsskliyiz ozel hasranede sadece 60 tl ye baktirdik
Bayan doktor mu peki.. Doktor perinatoloji uzmanı miydiİstanbulda esenler medipolde 160 tl kızlar ben oraya gidiyorum
Evet bayan doktor canım perinatoloji uzmanımı bilmiyorım ama memnun kaldımBayan doktor mu peki.. Doktor perinatoloji uzmanı miydi
Doktorum bana mutlaka perinatoloji uzmanı yapmalı dedi. O yüzden riske atmak istemiyorum. Sonuçta yanılma payı da oluyor sonuçlardaEvet bayan doktor canım perinatoloji uzmanımı bilmiyorım ama memnun kaldım
Hangi doktor a gidiyosun peki canım.Evet bayan doktor canım perinatoloji uzmanımı bilmiyorım ama memnun kaldım
Ben ayten olguna gittim canım 7 ay önce doğum yaptımHangi doktor a gidiyosun peki canım.
Sefakoy rumeli hastanesinin ayrintili ultrasonunu kesinlikle onermiyorum. Perinotolog bakti inceledi guya ama yanlis bakmis olcmus hersey normal iyi dedi sag sol arterimde direnc varmis gittigim.dr. farketti onu da allahtan.cok sukur kotu bi durum yok simdilik. Kesinlikle tavsiye etmiyorum paraya kiyin iyi bi doktora ve haataneye gidinIst sefakoy rumeli ayrintili ultrason 312
Bahcelievler medical 200
Mepicina medipol vs hastanelerde iki yuzlu miktarlarda
Nisa hastanesi en son 2015te 165ti
Ozel fiyatlari hp bu civarda
Kesin o ultrasonu yapan doktor perinatolog değildor cnm.bu işleri uzmana yaptırmak gerekiyor.Sefakoy rumeli hastanesinin ayrintili ultrasonunu kesinlikle onermiyorum. Perinotolog bakti inceledi guya ama yanlis bakmis olcmus hersey normal iyi dedi sag sol arterimde direnc varmis gittigim.dr. farketti onu da allahtan.cok sukur kotu bi durum yok simdilik. Kesinlikle tavsiye etmiyorum paraya kiyin iyi bi doktora ve haataneye gidin