• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

detaylı ultrason 2015 fiyatları

Arkadaşlar İzmirde detaylı ultrason çektiren varsa nerde ve ne kadara çektirdi öğrenebilir miyim ??

İyi akşamlar ben hamileligimin 21 . Haftasındayım rentıp ta songül hanıma gidiyordum rentıp kapanıyormuş ayrıntılı ultrason çekilicektim bursa da bana önerebileceginiz iyi bir yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim . Eger songül hanım hemen bir hastaneye başlamazsa doktorda aramak zorunda kalıcam

İstanbul Özel Güngören Hastanesi 185TL - Haftaiçi 08:00-11:00 arası, Cumartesi 08:00-13:00
İstanbul Özel Güngören İlgi Hastanesi 165TL - Haftaiçi 08:00-12:00 arası, Cumartesi 08:00-12:00
2017 ocak ayı fiyatları.

Ist sefakoy rumeli ayrintili ultrason 312
Bahcelievler medical 200
Mepicina medipol vs hastanelerde iki yuzlu miktarlarda
Nisa hastanesi en son 2015te 165ti
Ozel fiyatlari hp bu civarda

merhaba bayanlar,
istanbul anadolu yakasında tavsiye ettiğiniz-fiyat bilgisi vs bakımından tercih edebileceğim yer önerisinde bulunabilecek arkadaş var mı?

aynı konuyu yenıden acıp kirlilik yapmayayım dedim . Arkadaşlar konu güncellemesi olsun bari. 2017 fiyatları nedir ? ben izmitteyim. Önerdiğiniz önermediğiniz doktorlar ya da bilgi sahibi olduğunuz fiyatlar var mı?

Ist sefakoy rumeli ayrintili ultrason 312
Bahcelievler medical 200
Mepicina medipol vs hastanelerde iki yuzlu miktarlarda
Nisa hastanesi en son 2015te 165ti
Ozel fiyatlari hp bu civarda
Sefakoy rumeli hastanesinin ayrintili ultrasonunu kesinlikle onermiyorum. Perinotolog bakti inceledi guya ama yanlis bakmis olcmus hersey normal iyi dedi sag sol arterimde direnc varmis gittigim.dr. farketti onu da allahtan.cok sukur kotu bi durum yok simdilik. Kesinlikle tavsiye etmiyorum paraya kiyin iyi bi doktora ve haataneye gidin

Kızlar bilgi olsun diye yazayım dedim büyük çekmece kolan Altan cebeci ayrıntılı ultrason fiyatı 500tl di doktordan memnunuz ablam ve ben ona gittik ben 2015 te gittim ablam bu yıl gitti

Sefakoy rumeli hastanesinin ayrintili ultrasonunu kesinlikle onermiyorum. Perinotolog bakti inceledi guya ama yanlis bakmis olcmus hersey normal iyi dedi sag sol arterimde direnc varmis gittigim.dr. farketti onu da allahtan.cok sukur kotu bi durum yok simdilik. Kesinlikle tavsiye etmiyorum paraya kiyin iyi bi doktora ve haataneye gidin
Kesin o ultrasonu yapan doktor perinatolog değildor cnm.bu işleri uzmana yaptırmak gerekiyor.
Ben rumeliye yakin oturuyorum.gebelik takibi için oraya gitmeyi düsünuyordum ve vazgeçtim doktorlarinı ilk nette inceledigimde perinatolog yoktu orda.

Back