• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

detaylı ultrason 2015 fiyatları

Maltepe tıp 150tl
Üsküdar anadolu has. 120
Özel sur hastanesi 110(ama haftaya göre artıyormuş 45tlde muayne ücreti istiyor)
Gazi hastanesi 200tl
Hepsi cd veriyor

Istanbul anadolu yakasında gitmek isteyen varsa radistanbul görüntüleme merkezini tavsiye ederim 140 tl ucreti biz gittigimizde dr 120 tl alınmasını istedi ayrıntılı raporu siyah beyaz ve renkli görüntüleri cd sini videosunu hepsini verdi. Üstelik dikkat etmesi gereken bisey varsa ücret talep etmeden tekrar çağırıyor. 19. Haftamda gitmiştim. 23 te 27 de ve 31 de tekrar çağırdı. Her seferinde tekrar detaylı inceledi ve cd verdi. Ayrıca çok açıklayıcı bilgi veriyor hiç telaşlandırmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Meraba sadece size özelmi yaptı acaba sorun mu vardı?yoksa her hastayı çağırıyormu 3kez ?indirim nasıl yaptı sizmi rica ettiniz?bazılar 200 öderken çok iyi olmuş 120tl vermeniz ve sürekli arayıp çağırması...yani eğer bizede aynı imkanı verirse bende gitmek isterim

Merhaba, florance şişlide yaptıran oldu mu acaba? Orada bir prof bayan var ona gitmek istiyorum. Bir de tanıdık tavsiyesiyle Prof. dr. Atıl Yüksel var.. Hastanede yakın zamanda yaptıran arkadaslar detay ve diyat yazabilir mi ?

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)
doktorun adı neydi hatırlıyor musunuz?

Arkadaslar ankarada oturuyorum yardim lutfennn uygun fiyatli ayrintili ultrason icin bildiginiz yerler var mi :KK46:

tatlım bugün doktorum bana
umuttepede ücretsiz olduğunu ve 1 ay önce randevu alacağımı söyledi.. cuma gidicem inş
Teşekkürler cevabın için. Ben geçtiğimiz cuma günü umuttepe de yaptırdım. Eğer normal randevu almak istersen aralık ayına randevu verdi. O kadar bekleyemedik özel randevu ile 123 tl e gittik. Ama hiç memnun kalmadım. 10 dk falan inceledi. Bebegimin yüzü dönük olmadığı için hiç beklemeden iki hafta sonra tekrar gel, yüzüne öyle bakalım dedi. Ayrıca fetal eko randevusu al onu da cektir dedi. Bebeğim de hiç bir sorun yokken neden istedi hala anlamış değiliz. Normalde hangi doktora gidiyorsun ?

Teşekkürler cevabın için. Ben geçtiğimiz cuma günü umuttepe de yaptırdım. Eğer normal randevu almak istersen aralık ayına randevu verdi. O kadar bekleyemedik özel randevu ile 123 tl e gittik. Ama hiç memnun kalmadım. 10 dk falan inceledi. Bebegimin yüzü dönük olmadığı için hiç beklemeden iki hafta sonra tekrar gel, yüzüne öyle bakalım dedi. Ayrıca fetal eko randevusu al onu da cektir dedi. Bebeğim de hiç bir sorun yokken neden istedi hala anlamış değiliz. Normalde hangi doktora gidiyorsun ?
HANGİ DOKTORDAN RANDEVU ALDINIZ TATLIM SİZ

TATLIM YİĞİT HOCA VAR BİR NUMARA BİR DOKTOR
AMA ÖZEL CALIŞIYO ODA
Bilseydim ona randevu alırdım. Ben izmit e yeni taşındım sayılır ve ilk hamileliğim. Eşim bu bayandan randevu aldı. İnternetten biraz araştırarak gittik. Senin ultrasyon çekiminden sonra bana yazarsan sevinirim. Bazılarına cd veriyorlarmis. Renkli oluyormuş ultrasyon. Benim hiç öyle olmadı. Hatta normalde konak hastanesine gidiyorum daha uzun ve detaylı inceliyor doktorum.

Bilseydim ona randevu alırdım. Ben izmit e yeni taşındım sayılır ve ilk hamileliğim. Eşim bu bayandan randevu aldı. İnternetten biraz araştırarak gittik. Senin ultrasyon çekiminden sonra bana yazarsan sevinirim. Bazılarına cd veriyorlarmis. Renkli oluyormuş ultrasyon. Benim hiç öyle olmadı. Hatta normalde konak hastanesine gidiyorum daha uzun ve detaylı inceliyor doktorum.
TATLIM BENCE YİĞİT BEYDEN ALABİLİRSİN BİDE RANDEVU
BEN İKİ DÜŞÜK YAPTIM DİYE ORAYA GİTTİM
AYDIN VE YİĞİT BEY VARMIŞ
YİĞİT BEY GERCEKTEN ÇOK İLĞİLENEYO. YARIM SAAT KONUŞUYO. DÜŞÜN 6. SIRADAYDIK. 3,30DA BAŞLADI.. BİZ 6,30DA GİREBİLDİK
YARIM SAAT KONUŞTU BİZLE. VE GERÇEKTEN MUAYENE SIRASINDA MAHREMİYETE DİKKAT EDİYO...

TATLIM BENCE YİĞİT BEYDEN ALABİLİRSİN BİDE RANDEVU
BEN İKİ DÜŞÜK YAPTIM DİYE ORAYA GİTTİM
AYDIN VE YİĞİT BEY VARMIŞ
YİĞİT BEY GERCEKTEN ÇOK İLĞİLENEYO. YARIM SAAT KONUŞUYO. DÜŞÜN 6. SIRADAYDIK. 3,30DA BAŞLADI.. BİZ 6,30DA GİREBİLDİK
YARIM SAAT KONUŞTU BİZLE. VE GERÇEKTEN MUAYENE SIRASINDA MAHREMİYETE DİKKAT EDİYO...
Keşke daha önce ogrenseydim ona giderdim. Ama şimdi yaptırmış oldum detaylı ultrasyonu. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Sadece yüzü dönük olmadığı için bir randevu daha verdi ona gidicem. Bir de kafamı karıştıran fetal eko istemesi. Konakta ki doktorum böyle bir şey istemedim benden. Umuttepe baya araştırıyor o yüzden heralde.
Bakalım senin nasıl geçecek haber verirsen sevinirim.

Keşke daha önce ogrenseydim ona giderdim. Ama şimdi yaptırmış oldum detaylı ultrasyonu. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Sadece yüzü dönük olmadığı için bir randevu daha verdi ona gidicem. Bir de kafamı karıştıran fetal eko istemesi. Konakta ki doktorum böyle bir şey istemedim benden. Umuttepe baya araştırıyor o yüzden heralde.
Bakalım senin nasıl geçecek haber verirsen sevinirim.
TAMAM TATLIM BENİM DAHA 1 AYIM VAR

Back