eğer doktoruna güveniyorsan onu dinleyebilirsin. Doktorun gereksiz görüyorsa demekki, maşallah bebeğinde bir sıkıntı yok. Benim doktorum da detaylı ultrasyonu yaptırıp yaptirmamayi bana bırakmıştı. Ben etraftan araştırdım ve yaptirmaya karar verdimve yaptırdım ama bence hiç gerek yokmuş.Arkadaslar benim Dr um ayrıntılı ultrason gereksiz buluyor kafanm çok karıştı bana yardım edin lütfen ne yapmalıyım. .Dr U dinlemeli miyim yoksa yaptırmalı miyim?
amin inşallaeğer doktoruna güveniyorsan onu dinleyebilirsin. Doktorun gereksiz görüyorsa demekki, maşallah bebeğinde bir sıkıntı yok. Benim doktorum da detaylı ultrasyonu yaptırıp yaptirmamayi bana bırakmıştı. Ben etraftan araştırdım ve yaptirmaya karar verdimve yaptırdım ama bence hiç gerek yokmuş.
Ama yaptirmazsam içimde kuşku kalır diyorsa, yaptır derim. Huzursuzluk kalmasın. Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Ben yaptırdıktan sonra aynı şeyi düşündum. Ayrıca hiç de Memnun kalmadım 10 dk kadar kısa bir süre baktı. Ama konu sağlık olunca hassas oluyoruz malesef.amin inşalla
ama işte sanki aklımda bi yerde kalacakmış gibi gelio yaptırmazsam
yaptırırsam da gereksiz görülen bişiyi yaptığımdan kötü hissedicem
o parayla bebeğimin bi eksiğini alırız diye düşünüyorum bu kezde
kafa bi milyon
benim gittiğim hastane 250 tl ye yapıoBen yaptırdıktan sonra aynı şeyi düşündum. Ayrıca hiç de Memnun kalmadım 10 dk kadar kısa bir süre baktı. Ama konu sağlık olunca hassas oluyoruz malesef.
Fiyat arastirmasi yaptınız mı? Belki uygun bir yer bulabilirsin
Ayrıca ben bu hafta tekrar kontrole gidicem detaylı ultrasyon kontrolü. Çünkü geçen hafta gittiğimde bebegimin yüzü dönük değildi. Belki bu sefer daha çok inceler diye düşünüyorum. Üniversite hastanesine gittim ben.benim gittiğim hastane 250 tl ye yapıo
güvenmediğim bi hastane 150 tl
araştırıyorum yavaş yavaş
ayrıca 10 dk sürmesi garip
normalde 45 dk sürüyor , ama benim dr 25 dk da bakarım demişti
10 dk çok ilgilenmemişler demekki
ben ankara da yaşıyorumAyrıca ben bu hafta tekrar kontrole gidicem detaylı ultrasyon kontrolü. Çünkü geçen hafta gittiğimde bebegimin yüzü dönük değildi. Belki bu sefer daha çok inceler diye düşünüyorum. Üniversite hastanesine gittim ben.
Sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Ben de tercih etmiyorum normalde. Ama kendi doktorum orayı onerdi. Sabirsizlikla bekliyorum bebeğimi görmeyiben ankara da yaşıyorum
üniversite hastanesine güvenemiyorum ben
devlet hastanelerine de
umarım yüzünü görürsün bebişinin
cinsiyeti belli mi ? :)Ben de tercih etmiyorum normalde. Ama kendi doktorum orayı onerdi. Sabirsizlikla bekliyorum bebeğimi görmeyi
Evet erkekcinsiyeti belli mi ? :)
benim kız :)Evet erkeksenin?
:) hayırlısı. Allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin hepimize.benim kız :)
erkek çok istedim ama allah böylesini nasip etti demekki :)
amin inşalla:) hayırlısı. Allah sağlıklı kucağımiza almayi nasip etsin hepimize.
18-23 haftalarda istiyor doktorlar canım fiyatları değişiyor yapan doktora göre 150₺ yapan da var 1000₺ ye yapan da önemli olan doğru kişinin yapması diye söyleniyor radyolog ve perinatologlar yapıyormş ve bnm doktorum perinarolog olacak dedi ve hala napcamı bilmyrm çnki doktor bulamıyorum araştırıyorum bklm inşallah bulurum olmadı yaptıramayacağım malesefBen 16. haftam dayım. Hangi haftalarda yaptırmak gerekiyor. Fiyatı ucuz diye ikili testi eğitim araştırmada yaptırmıştım ama çekmediğim çile kalmadı. Bende özelde yaptırmak istiyorum.
Kaça yaptırdınız acaba bir de randevu almak sıkıntı olur muBen 2 ay önce ankara Turgut Özal üniversitesi hastanesinde yaptırdım, doktorumun bayan olması renkli ultrason kontrolü boyunca beni daha bi rahatlatmıştı. Kendisinden çok memnun kaldım her sorduğum soruya da usanmadan yanıtlaması ayrıca beni mutlu etti tabii bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmem en önemlisiydi. Dr. Gülhiz Karataş'ı tavsiye ederim herkese kolay doğum ve sağlıklı bebek dileği ile ...
Gülhiz karataş özel muayenehane açtı. Suan turgut ozalda degil nete yazarsanız ismini çıkar.Kaça yaptırdınız acaba bir de randevu almak sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?