• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Destek lutfen

gelmeyenbaharim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
71
102
13
43
Merhaba kk uyeleri sizin desteginize ihtiyacim var bende uye oldum degerli goruslerinizi alabilmek icin. 39 yasim bitti 40 tan gun aldim. Hic cocugum yok.Iki tup bebek deneyimim var farkli merkezlerde.

Ilk deneyimim ikinci gun embriyosuydu tutundu fakat 7 haftalikken dusuk yaptim. Sonra farkli bir merkezde 2020 temmuzda tedaviye basladim. Yumurtalarim toplandi 6 yumurtam cikti sadece birtanesi dollendi orta kalite 3.gun embriyosu olarak donduruldu doktor prp onerdi kabul ettim prp sonrasi tekrar yumurta toplandi bu seferde 5 tane 5.gune gelen embriyom olustu.

Rahim filmim cekildi temiz dendi. Vee 15 aralikta transfer oldum 2 tane 5.gun ab kalite embriyo transfer edildi ve sonuc negatif. Beta 1.78 cikti :KK43:

Doktorum donus yapti ve genetik olabilir dedi aslinda tedavi basinda genetik onermisti ama maddiyattan oturu embriyolari genetige gonderememistik :KK43:

Simdi kalan embriyolari transfer edicez fakat hic umudum yok :KK43: kalan embriyolar orta kalite ve doktor genetige gondermedigimiz icin kalan embriyolarda da tutunma gerceklesmeyebilir dedi. Yasim gecti galiba cok gec kaldim :KK43:

Merhaba kk uyeleri sizin desteginize ihtiyacim var bende uye oldum degerli goruslerinizi alabilmek icin. 39 yasim bitti 40 tan gun aldim. Hic cocugum yok.Iki tup bebek deneyimim var farkli merkezlerde.

Ilk deneyimim ikinci gun embriyosuydu tutundu fakat 7 haftalikken dusuk yaptim. Sonra farkli bir merkezde 2020 temmuzda tedaviye basladim. Yumurtalarim toplandi 6 yumurtam cikti sadece birtanesi dollendi orta kalite 3.gun embriyosu olarak donduruldu doktor prp onerdi kabul ettim prp sonrasi tekrar yumurta toplandi bu seferde 5 tane 5.gune gelen embriyom olustu.

Rahim filmim cekildi temiz dendi. Vee 15 aralikta transfer oldum 2 tane 5.gun ab kalite embriyo transfer edildi ve sonuc negatif. Beta 1.78 cikti :KK43:

Doktorum donus yapti ve genetik olabilir dedi aslinda tedavi basinda genetik onermisti ama maddiyattan oturu embriyolari genetige gonderememistik :KK43:

Simdi kalan embriyolari transfer edicez fakat hic umudum yok :KK43: kalan embriyolar orta kalite ve doktor genetige gondermedigimiz icin kalan embriyolarda da tutunma gerceklesmeyebilir dedi. Yasim gecti galiba cok gec kaldim :KK43:
bu saglıksız olmadıgı ıcın tutunmamıs olabılır ama kalan embrıyolarınız saglıklıysa tutunur tabıkı..bozmayın moralınızı evet pgt pahalı ama keşke doktorunuzda yaptırmanız konusunda ısrarcı olsaydı ben 34yaşındayım bize bıle 2defa actılar konuyu 35ve yukarısında sorun olabılıyor dıye borc kredi cekıp pgt yaptırdık🙈aslında şans tamamen..denemekten başka yolunuz yok bozmayın moralınızı..toparlanın vakıt kaybetmeden yenıden deneyin olacaktır elbette..hangı merkezde tedavınız??

ayrıca pgt saglıklı olsa da tutunma garantısı vermiyor .Doktorlar negatıfse dırekt genetıge baglıyorlar ama saglıklı olsa da tutunmayabılır ozaman rahme bağlıyolar ya da en ıyı ıhtımal şans %65 zaten..Sağlıklıydı belkı ama sıze %35 denk geldı bu sefer.Genetık muallak dırekt oraya bağlamakta yersız deneyeceksınız başka türlü hedef tutmayacak illa o ok girer hedefe her başarısız sonuc sızı başarılı sonuca da bır adım daha ulastıracak böyle düşünün💐

ayrıca pgt saglıklı olsa da tutunma garantısı vermiyor .Doktorlar negatıfse dırekt genetıge baglıyorlar ama saglıklı olsa da tutunmayabılır ozaman rahme bağlıyolar ya da en ıyı ıhtımal şans %65 zaten..Sağlıklıydı belkı ama sıze %35 denk geldı bu sefer.Genetık muallak dırekt oraya bağlamakta yersız deneyeceksınız başka türlü hedef tutmayacak illa o ok girer hedefe her başarısız sonuc sızı başarılı sonuca da bır adım daha ulastıracak böyle düşünün💐
Canim genetik konusunda baya israr etti hakkini yiyemem bu konuda doktorun ama kredi cektik vs tedavi icin ev kira malum covid 19 esim issiz kaldi embriyo basina 2500 tl istediler yaptiramadik bende cok isterdim yaptirmayi :( doktorum bulent tiras. Iyi bir hekim. Yas konusu evet sorun. Genetik sorunlar olabiliyor.

Dediginiz gibi genetige gidip saglam gelende tutunmayabiliyor. Negatifi henuz yeni aldim. Iki regli gecsin kalan embriyolarimi transfer ettirecegim

Evet sizde kredi cekmissiniz dunya borc iki opu bir prp olan para bitti birde kalk izmirden istanbula git gel tedavi icin dunya para sonu guzel olsunda raziyiz yine. Hemen kalanlari transfer edeyim dedim ama coronada aldi basini gidiyor bir iki regli gecsin vucudumda toparlansin diyorum aslinda gecen zaman da aleyhime malum yasim sorun.

Merhaba 3 tüp denemem oldu 2. Denemede de tutmayınca hsg temiz olduğu halde (3 doktorda sorun yok dedi rahim içinde) bulunduğum şehirde bir doktora zorla histeroskopi yaptırdım ve yapışıklık olduğunu böyle birşey ile ilk kez karşılaştığını temizlediğini söyledi sonra 3. Denemeyi de yaptık ama tutmadı eşimde varikosel vardı çift taraflı ameliyat oldu 2 sene geçti bu ay tekrar deneyeceğiz bakalım nasip bence mümkünse histeroskopi yaptırın her ihtimale karşı

Canim genetik konusunda baya israr etti hakkini yiyemem bu konuda doktorun ama kredi cektik vs tedavi icin ev kira malum covid 19 esim issiz kaldi embriyo basina 2500 tl istediler yaptiramadik bende cok isterdim yaptirmayi :KK43: doktorum bulent tiras. Iyi bir hekim. Yas konusu evet sorun. Genetik sorunlar olabiliyor.

Dediginiz gibi genetige gidip saglam gelende tutunmayabiliyor. Negatifi henuz yeni aldim. Iki regli gecsin kalan embriyolarimi transfer ettirecegim
Canim benimde tutunmadi genetige bakilcak bulent hocada tedavin nekadar tuttu.

Back