Dondurulmuş embriyo icin genetik test tecrubeleri

Merhaba Euro dan bahsetmişsiniz yurtdışında mı yaşıyorsunuz ben yurtdışında yaşıyorum fiyat ilgimi çekti o yüzden bizde seneye istiyoruz ortada fal yok yumurta yok eşim genetik test yaptıralim hayatım dedi emin olalım dedi tedavinin başında sizce ne düşünüyorsunuz?
Ben Türkiyedeym ama bu gen testleri yurtdışı firmalarında yapıldığı için ücretler döviz bazlı oluyor çoğunlukla. Eşinize katılıyorum eğer imkan varsa tüp bebekte genetik test bence yapılmalı

Ben Türkiyedeym ama bu gen testleri yurtdışı firmalarında yapıldığı için ücretler döviz bazlı oluyor çoğunlukla. Eşinize katılıyorum eğer imkan varsa tüp bebekte genetik test bence yapılmalı
Ya ben anlamıyorum ben yurtdışında yaşıyorum ama burda genetik test yapmıyorlar cıldırcam gerçekten bide yurtdışı firmalarında yapılıyor 🤦🏻‍♀️ yapmıyorlar derken 2-3 düşük olucak ta bilmem ne olucak ondan sonra üstüne düşüreceklermiş.. walla eşim doğru diyo galiba bende öyle düşünüyorum önden bilelim embriyolar nekadar sağlıklı bizlerde Allah korusun ama var mı bir sıkıntı inşallah yoktur hem ona göre bir tedavi uygulanır olası bir durumda bence de her çift bilmeli

A Aslibilir45 Ben ayni durumu yaşadım. 3 embriyom çözdürülüp 2.kez dondur çözdür yapıldı embriyo kalitesi düşüyor denildi ama ihtimal dahilinde 5.gun 4aa kalitedeydi çok şükür kalitesinde bozulma olmadı nasipse 20gün sonra doğum. Süreç zor karmaşık Rabbim yardımcınız olsun. Ankara intergende yapıldı genetik testler TL üzerinden ve uçuk değil yurtdisina gitmiyor kendi makinalariyla yapıyorlar fiyatlar onun için uygun

X