Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Ailelerin evlatlarına maddi anlamda destek olmamaları bana saçma geliyor. Elbetteki evlat olarak beklemek olmaz. Sonuçta herkes kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli. Ama nasıl bir anne-baba evladının mutluluğu için parayı feda etmez anlamıyorum. Hele ki böyle bir durumda. Bunun geri dönüşü yok çünkü.

Sana naçizane tavsiyem; işe gir o arada hem borç öder hem biriktirirsiniz. Ayrıca kafan başka şeylere odaklandığı için belli mi olur kendiliğinden hamile de kalabilirsin. Stres yok, sürekli olmuyor olmuyor diye olumsuz düşünceyi kafan getirmek yok. Rahat ol, inanıyorum olacaktır.

Evet Avrupali lardan isimize gelen taraflari aliyoruz gelmeyenleri almiyoruz..Onlarda anne babasina bakmiyor ilgilenmiyorlar bizde isimize gelen kismini mi alalim?Ne haliniz varsa gorun mu diyelim?Herkes vicdanli bireyler yetistirsinki o sekilde suregitsin....
Evi satsak az bir meblag kaliyor ve kiraya cikmak zorunda kalicaz ayni sey olacak yani..

Bende inan hic anlamiyorm.Ben ablamin tum ceyizini ogrenci halimle yaptim durumumuz yoktu cunki..Hicte pisman degilim kaldi ki evladimin basina boyle birsey gelse sonuna kadar maddi manevi yaninda olurum..

Evet cnm ekim denemesinden sonra ise giricem isten cikarmazlarsa hem calisip hem tedaviye devam ederim..
Umarim melegim kendiliginden gelir ...

Kesinlikle katiliyorum buda bir saglik sorunu sagliginiz iyi degil ki cocugunuz olmuyor..
Allah yardimcin olsun cnm benimde tedavi olurken psikolojim bozuluyor.Tup bebek tedavi surecinde eslerin yasadigi stres kanser hastalarininkiyle esit degerdeymis..Ben kac kez transferden sonra bayildim..Yumurta toplamada bacaklarimi kelepceyle fazla skmislar damarlarim catlamis mosmordu bacaklarim su anda sisip morariyolar dolasim bozuklugundan..
Gercekten ceken bilir inanilmaz zor bir surec Allah yardimcimiz olsun..

Biryerden toplu para gelse yardima ihtiyaci olanlara tup bebek destegi yapicam.Melinas Mom var okumussundur oda nelere gogus geriyor.Yardim ediyor tup bebek yapanlara..

Başkasından yardım beklemek ne ya bence çok yanlış ya onlar olmasa evin olmasa vs o zaman nasıl altından kalkıcaktın? Rabbim hayırlı evlat versin bi tek siz değilsiniz bu durumu yaşayan. Bence susun oturun. Eşiniz ne düşünüyo bilmiyorum ama herşeyin bi vakti saati var. Nice insanlar bebek tedavisi görüyor olmuyor sonra birden normal yollarla peş peşe doğuruyuor

Arkadaşlar size mücezivi bir bir bitki söyleyeceğim hem yumurta sayısını ar5tırıyor hem sperm sayısını 5 senedir yumurta sayısı az olduğu için hamile kalamayan kardeşim bu şekilde hamile kaldı çakşır otu hergün cezvenin içine iki üc tane atın iki üç dakika kaynatın hem eşiniz hem siz için ister günde bir kere ister sabah akşam için yalnız üç ay boyunca aralıksız yapın bunu yaparken büyükihtimal hamile kalırsınız benim kardeşimin doktoru yumurtalarının bu kadar çoğalmasına inanamamış tüp bebek yaptırmayı düşünürken hamile kaldı bu yolla mutlaka ama mutlaka deneyin Allah hepinizin yüzünü güldürsün

Peki 11.tedavide evlat sahibi olan insanlara ne diyeceksiniz susup otursaydi sizce evladina kavusabilirmiydi?
Biraz daha ilimli yaklasin lutfen sizde annesiniz ya da anne adayisiniz

Ay inanmiyorum caksir otu aldik esim icin ama nasil yapacagimizi bilemedik tamam onu da denerim.Avakado polen bal dogal sut yumurta bol baklagil bunlara ozen gosteriyorum simdilik ancak onuda denerim cok tesekkur ederim..

Evlat edinmeyi düşünmez misiniz peki ?
Bu kadar çok çocuk seven biri bence çok güzel bir anne olur...

Evlat edinmeyi düşünmez misiniz peki ?
Bu kadar çok çocuk seven biri bence çok güzel bir anne olur...
Dusunmez olurmuyum tabiki dusunuyorum ama eslerden iki tarafinda kabul etmesi lazim yoksa cocuga yazik olur..Esimi ikna edebilirsem ikiz bile isterim ben cocuklari cok seviyorum annesiz birsuru cocuk var onlara iyi bir anne olmak cok kutsal birsey Allah katinda..Rabbim hayirlisini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…