- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 34
Aminn INSALLAHHinş çaresini bulursunuz tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn INSALLAHHinş çaresini bulursunuz tez zamanda
Evet Avrupali lardan isimize gelen taraflari aliyoruz gelmeyenleri almiyoruz..Onlarda anne babasina bakmiyor ilgilenmiyorlar bizde isimize gelen kismini mi alalim?Ne haliniz varsa gorun mu diyelim?Herkes vicdanli bireyler yetistirsinki o sekilde suregitsin....Nereye gidiyor bu millet o onu yapmak zorunda değil bu bunu yapmak zorunda değil iyice Avrupalı olduk bu konuda aile bağlılık dayanışma vs kalmamış iyice bencilleşmeye başladık ne yazıkki
konu sahibi arkadaşım Allah tez zamanda bir kolaylık nasip etsin ne diyim aklıma bir şey gelmedi evi satsanız hiç değilse eve aylık kredi ödeyeceğinize tedavi için ihtiyaç kredisi çekip ödersiniz
Rbbim isinizi rast getirsin umarim hersey yolunda gider.Guzel haberlerini aliriz..takip edicem tedavi surecini..
Allah yardimciniz olsun cnm..
Bende inan hic anlamiyorm.Ben ablamin tum ceyizini ogrenci halimle yaptim durumumuz yoktu cunki..Hicte pisman degilim kaldi ki evladimin basina boyle birsey gelse sonuna kadar maddi manevi yaninda olurum..Ailelerin evlatlarına maddi anlamda destek olmamaları bana saçma geliyor. Elbetteki evlat olarak beklemek olmaz. Sonuçta herkes kendi ayakları üzerinde durmayı bilmeli. Ama nasıl bir anne-baba evladının mutluluğu için parayı feda etmez anlamıyorum. Hele ki böyle bir durumda. Bunun geri dönüşü yok çünkü.
Sana naçizane tavsiyem; işe gir o arada hem borç öder hem biriktirirsiniz. Ayrıca kafan başka şeylere odaklandığı için belli mi olur kendiliğinden hamile de kalabilirsin. Stres yok, sürekli olmuyor olmuyor diye olumsuz düşünceyi kafan getirmek yok. Rahat ol, inanıyorum olacaktır.
Aminnnnnİnşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmanızı nasip eder.Tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Amin insallah cnminş çaresini bulursunuz tez zamanda
Esim cok pasif hayatta konusup durumu izah edemez beni sokuyor devreye zorluyorbu konuşmayı bence siz yapmayın eşiniz yapacaksa sizin olmadığınız bir ortamda sizin haberiniz yokmulş gibi yapmalı...
Amin cnm insallahCanım ya rabbimin verdigi de vermedigide imtihan ışte.Bende senin yerinde olsam sanırım her yolu denerdim.inşallah hayırlı kapılar acsin rabbim sana ,bu yolda yar ve yardimcin olsun ınş.
Bu başa bişey gelme durumu değil ama. Aniden bir kaza olur ya da ölüm kalım gibi çok önemli bi durum olur, o zaman zaten muhakkak destek olur, o tarz durumlarla neden bu durumu kıyaslıyorsunuz anlamadım. Bu para isteyen bir tedavi ama ucunda ölüm yok, çocuğu olmuyor diye ölmeyecek bu insanlar, aile de bu şekilde düşünüp yardımcı olmamayı seçebilir. Herkesin kendi malı mülkü, yardım etmek kendi insiyatifindedir. Adamlar 'torun için değmez' diye düşünüyorsa elden ne gelir?
Canim ya bu bana ve benim gibi ısteyip de bebek sahibi olaylara bir çok insan için tama "başa bir şey gelme durumu" bu da bir sağlık sorunu evet belki ucunda olum yok olmuyorsa da vardır bir hayir ama bunu kabullenmek o kadar kolay olmuyor. Bunun için tedavi görüyorsun bir dünya hormon alıyorsun bunyem alt üst oluyor. Mesela kendimden örnek vereyim yumurtalari toplandi ama dr embriyo lari dondurdu hemen transfer etmedi çünkü sen psikolojik olarak iyi değilsin dedi suan sakinlestirici kullanıyorum ve tum bu tedavi süreci maddi manevi yipratti yor. Çevre faktörününu saymıyorum bile .Yani malesef çeken bilir. Bu arada bende mecburen ailemden maddi destek aldım çünkü başka çarem yoktu malesef.
Amin..Allah sizlerinde dualarinizi kabul etsin..Allah Razi Olsun sizlerden..rabbim hayırlı bir kapı açsın size amin
Peki 11.tedavide evlat sahibi olan insanlara ne diyeceksiniz susup otursaydi sizce evladina kavusabilirmiydi?Başkasından yardım beklemek ne ya bence çok yanlış ya onlar olmasa evin olmasa vs o zaman nasıl altından kalkıcaktın? Rabbim hayırlı evlat versin bi tek siz değilsiniz bu durumu yaşayan. Bence susun oturun. Eşiniz ne düşünüyo bilmiyorum ama herşeyin bi vakti saati var. Nice insanlar bebek tedavisi görüyor olmuyor sonra birden normal yollarla peş peşe doğuruyuor
Ay inanmiyorum caksir otu aldik esim icin ama nasil yapacagimizi bilemedik tamam onu da denerim.Avakado polen bal dogal sut yumurta bol baklagil bunlara ozen gosteriyorum simdilik ancak onuda denerim cok tesekkur ederim..Arkadaşlar size mücezivi bir bir bitki söyleyeceğim hem yumurta sayısını ar5tırıyor hem sperm sayısını 5 senedir yumurta sayısı az olduğu için hamile kalamayan kardeşim bu şekilde hamile kaldı çakşır otu hergün cezvenin içine iki üc tane atın iki üç dakika kaynatın hem eşiniz hem siz için ister günde bir kere ister sabah akşam için yalnız üç ay boyunca aralıksız yapın bunu yaparken büyükihtimal hamile kalırsınız benim kardeşimin doktoru yumurtalarının bu kadar çoğalmasına inanamamış tüp bebek yaptırmayı düşünürken hamile kaldı bu yolla mutlaka ama mutlaka deneyin Allah hepinizin yüzünü güldürsün
Evlat edinmeyi düşünmez misiniz peki ?Ay canm ya keşke bende senin gibi rahat olabilsem ama ben çocuksuz nasıl yaşarım bilmiyorum ..Bebek sevgim çok aşırı şekilde..Ama Rabbim vermiyorsa birşekilde alışılacak!!Sende doktora gitmelisin biran evvel bir sorun varsa bil ona göre bekle..
eşiniz pasif diil bence kaçıyor pasif olan kişi hesaplaş demez...Esim cok pasif hayatta konusup durumu izah edemez beni sokuyor devreye zorluyor
Dusunmez olurmuyum tabiki dusunuyorum ama eslerden iki tarafinda kabul etmesi lazim yoksa cocuga yazik olur..Esimi ikna edebilirsem ikiz bile isterim ben cocuklari cok seviyorum annesiz birsuru cocuk var onlara iyi bir anne olmak cok kutsal birsey Allah katinda..Rabbim hayirlisini versin..Evlat edinmeyi düşünmez misiniz peki ?
Bu kadar çok çocuk seven biri bence çok güzel bir anne olur...
Katiliyorum kolayina oyle geliyor sanirim..eşiniz pasif diil bence kaçıyor pasif olan kişi hesaplaş demez...