• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

rabbim hakkınızda hayılısını nasip etsin kucağınızı doldursun inş
keşke maddi imkanım olsada elimden size karsı bir şeyler gelse çok üzüldüm adınıza inş aile büyükleriniz insafa gelirde yardım ederler size
rabbim bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş

Bende seni animsadim sanki..Ya biz isin bukadar kotuye gidecegini bilemedik.Esim bileziklerimi de aldi cok direndim neolcak belli degil alma dedim aldi ev icin:KK43:((( Yani hersey benim elimde degil malesef ki esim herzaman dinlemiyor beni.
Ev almayi bende istedim ama bilemedim boyle olacagini hersey normal bekleyin dogal yolla bile olur diyorlardi.Biz tedaviden sonra birsuru doktor gezdik 500 her defasinda hepsi katlandi.. Kredi ceksek odememiz imkansiz mumkunati yok artik kredi kartlari takipe girecek..Genetik testler tahliller 4 ayda cok masraf yaptik..
Bakalim hakkimizda hayirlisi
Hayırlısı biraz akışına bırak, destek çıkarlar umarım, yani imkanı varken insanın içi rahat etmez neticede. Tek 3 yıl şartı mı aşılama falanda istiyorlar 3 kere bizde hiç denemedik rapor olayını.

Devlet Hastanesi hiç gitmedim. .
5yıllık evliyiz bizimde yok. .
Vitale 10 milyar TL. .
5 yil boyunca hic bi tedavi yontemi denedinizmi.
Ayrica bu vitale antalyadaki vitalimi.
Eger oyleyse cok pahaliymis.
Biz de 7 senelik evliyiz.5 tup 2 asilama denedik.anlatmaya bile takatim yok oderece zorladi.
Rapor cikarsan bile ilaclarla 5bini buluyo raporlu hali.
Bide geneyik istiyolar cok deneme yapanlar icin.hani niye olmadi gibisine.
Embriyonun tanesine 750 dolar gibi bisey demisti dr.
5 embriyoya yapilsa genetik arti 5bin hastaneye arti ilavlar 3 bin desek oooo.
Yani zor valla.
Ben elimde ne varsa setime kunyeme kupeme kadar bozdurdum.
Ve 7 senedir maasimizin yarisi tupbebek icin cekilen krediye gidiyo.daha 3 senesi var bitmesine.
Ama olmadi.
Artik biraktik tevekkul ettik.
Yani yazsam roman olur

Biz de 7 senelik evliyiz.5 tup 2 asilama denedik.anlatmaya bile takatim yok oderece zorladi.
Yani zor valla.
Ve 7 senedir maasimizin yarisi tupbebek icin cekilen krediye gidiyo.daha 3 senesi var bitmesine.
Ama olmadi.
Yani yazsam roman olur

Offf rabbim sınavımız zor..
Ben 1 defa aşaşılama yapıldı tutmadı. .

Kizlar uzuleyimmi sevineyimmi bilemedim esimin sonucu cikmis 5 milyona dusmus sperm sayisi :KK43: umarim rapor alabilirz 3 yil evlilik sarti aramazlar.
Bu arada kayinvalideyle konustum Annesinden kalan bir tarla vardi ama isitme engelli kardesi oldugu icin ustune alip satamiyor imza alabilirse eger satip size vericem dedi.Babana sat dedim bir tarla hayatta lafini ettirmiyor dedi..
Nasip kismet bakalim....
kv senin yanindaysa buda iyi bisey
insallah oteki tarla olayi olur

Madem borcunuz var durumunuz yok çocuk için acele etmeyin sizde niye kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz ?

Offf rabbim sınavımız zor..
Ben 1 defa aşaşılama yapıldı tutmadı. .
Bazen esime diyorumki evlendigimiz ilk zamanlar elimizdeki altinlarla kredi cekip ev alsaydik bitmisti nerdeyse diyorum.
Oda diyoki ozmn nasil tedavi olacaktik(tupbebek yani)
İcimizde kalirdi ev almasaydikta tupbebek yapsaydik bebegimiz olurdu simdiye derdik buseferde diyo.
Osa hakli.

Bazen esime diyorumki evlendigimiz ilk zamanlar elimizdeki altinlarla kredi cekip ev alsaydik bitmisti nerdeyse diyorum.
Oda diyoki ozmn nasil tedavi olacaktik(tupbebek yani)
İcimizde kalirdi ev almasaydikta tupbebek yapsaydik bebegimiz olurdu simdiye derdik buseferde diyo.
Osa hakli.

Nasip etsin inşallah Rabbim bizlerede. .

rabbim hakkınızda hayılısını nasip etsin kucağınızı doldursun inş
keşke maddi imkanım olsada elimden size karsı bir şeyler gelse çok üzüldüm adınıza inş aile büyükleriniz insafa gelirde yardım ederler size
rabbim bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş
Amin canm benim eksik olma dusunmen manevi destegin yeter.Daha cok zor durumda degiliz Allahtan bileziklerim var bozup bir kismini karsilayacam..Insallah:( Rabbim daha fazla aratmasin uzmesin:(

Madem borcunuz var durumunuz yok çocuk için acele etmeyin sizde niye kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz ?
Amh yani yumurtalik rezervimde hizla azalma var doktorlar 6 ay sonra sansiniz olmayabilir dedi tekrar tekrar deneme yapmamiz gerekiyormus:((

Canm biz zaten evlenirken çoğu eşyamızı kendimiz aldık durumları olduğu halde fazla altın istemedim eşya uygun aldım.Gelinlik uygun aldım .Ama kaynanam gelinliğimin fiyatında elbise aldı..Ben onları düşündükçe onlar bencil davrandı.Şimdi çok ihtiyacım var durumları da var ama işte anne var anne var malesef ki..
Varya kendi
Yani zor valla.
Ama olmadi.
Yani yazsam roman olur
Canim Allah yardimcın olsun çok üzüldüm. Allahım inşallah bir mucize yaratsin en kisa zamanda hamile ol inşallah hayırlısıyla çok içten söylüyorum. Allah maddi manevi hicbirimizin emeklerini boşa cıkarmasin. Bizimde maalesef 1 senedir deniyoruz olmuyor

Varya kendi

Canim Allah yardimcın olsun çok üzüldüm. Allahım inşallah bir mucize yaratsin en kisa zamanda hamile ol inşallah hayırlısıyla çok içten söylüyorum. Allah maddi manevi hicbirimizin emeklerini boşa cıkarmasin. Bizimde maalesef 1 senedir deniyoruz olmuyor
Canm hepimizin Allah yardimciniz olsun ben de herbiriniz icin ayri ayri dua ediyorum.Mucizelerimiz bizi bekliyor gerceklesmek icin dogru zamani..Maddi manevi cok yiprandik biz esimle guler eglenir gezerdik ..Ama bu surec strese sokuyor insani kahkaha bile atamaz olduk..
Siz doktora gittinizmi canm tahlil yapildimi sorun ne?

Amın Cok sagol canm benım
Dogru haklısın canm olmadı evet harc borc bulunacak bırkere de olacagını bılsem keske..Doktorlar ınsanı oyle bır panık yaptırıyor kı..
Canim bak geçenlerde bi bayanla sohbet ettik. Eşimin bi ogrencisinin velisi. Kadına doktor zamanında demişki senin asla ama asla bi çocuğun olamaz. Bu kadar netmis. Mümkün değil vs. demiş. Ve aradan 15 yıl geçmiş kadın başka bi kontrol için doktora gidiyor bi bakiyolar hamile. Ve sonrasında 2 tane daha çocuğu olmuş hemen. Yani doktorlar ne kadar acımasız olsada bazen biz yine de hiç uzulmeyelim. Allah nasip ederse inşallah bizimde olacak. Allahım ol desin oluversin inşallah hepimizin bebekleri hayirlisiyla tabi.

Canm hepimizin Allah yardimciniz olsun ben de herbiriniz icin ayri ayri dua ediyorum.Mucizelerimiz bizi bekliyor gerceklesmek icin dogru zamani..Maddi manevi cok yiprandik biz esimle guler eglenir gezerdik ..Ama bu surec strese sokuyor insani kahkaha bile atamaz olduk..
Siz doktora gittinizmi canm tahlil yapildimi sorun ne?
Yok canım biz daha doktora gitmedik. Beni üzen şeyde bu zaten. Bi türlü yanastıramıyorum esimi doktor meselesine. Allah korusun bi sorun var mı yok mu bunu bile bilmiyorum. 1 senelik evliyiz daha erken biraz daha deneyelim sonra gidelim diyor. Inşallah Allah pişman etmez ne diyim ne yapsam da ikna olmuyor. Bu ay gecikmem var aslında ama o kadar içimde umut yokki çünkü geçtiğimiz ay baya yiprattim kendimi 20 gün geçti sonra regl oldum çok üzüldüm. O yüzden hiç umutlanamiyorum bile 4 günlük gecikmye

Canim bak geçenlerde bi bayanla sohbet ettik. Eşimin bi ogrencisinin velisi. Kadına doktor zamanında demişki senin asla ama asla bi çocuğun olamaz. Bu kadar netmis. Mümkün değil vs. demiş. Ve aradan 15 yıl geçmiş kadın başka bi kontrol için doktora gidiyor bi bakiyolar hamile. Ve sonrasında 2 tane daha çocuğu olmuş hemen. Yani doktorlar ne kadar acımasız olsada bazen biz yine de hiç uzulmeyelim. Allah nasip ederse inşallah bizimde olacak. Allahım ol desin oluversin inşallah hepimizin bebekleri hayirlisiyla tabi.
Zaten boyle mucizeler bizi ayakta tutuyor umudumuzu yitirmememizi sagliyor..O kadin 15 yilda ne acilar cekti Allahim sen gosterme biran evvel yavrumu ver neolur ben cocuklari cok seviyorum..Cocuk sevgim buyuyor cig gibi oldu Sen yalvartma Allahim isteyen bekleyen herkese ver neolur...Mucizeni bizlere de goster..

Back