Doğurmasın senin gibiler ne demek bana bi açıklar mısınız? İnsanlar vermezlerse de vermezler, mecbur değiller diyoruz, bu da hayatın bir gerçeği, böyle bir bakış açısı da var, siz kalkmış doğurmasın sizin gibiler diyorsunuz. Ben de şunu diyeyim o zaman, evlerine giren parayı, görümceye alınan telefonu bile saymış burada, senin o parada gözün var, o parayla sana yardım etmezlerse ileride ben de onlara yardım etmem diyorsun, çok fesatsın, doğurmasın senin gibiler diyeyim o zaman? Hoş olur mu, misal? Öyle söylemedim, vermek o insanların inisiyatifine kalmış diyorum, sen burada doğurmasın senin gibiler diyorsun. Ayıp ediyorsun. Ben o ailenin yerinde olsaydım durumum el verdiği kadar yardımcı olurdum ama herkes aynı şeyi düşünmez, ben olsam yardım ederdim ama yardım etmeyen de etmez yani. Kimsenin aileliğini, anneliğini sorgulamak size kalmadı. Bu düşünceyle giderseniz daha çok tıkanırsın bence. Gidersin rica edersin, verirlerse iyi, vermezlerse de eyvallah yani.
Git o aileye de bakalım, görümceye o telefonu aldınız, ayda şu kadar para giriyor evinize, ben evlat hasreti çekiyorum siz para vermek zorundasınız, vermiyorsanız da doğurmasın sizin gibiler falan de, git öyle iste bakalım verirler mi? Üslup çok önemli.