• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğimiz yok bittik tükendik biz!

Aynen öyle diyor 1.5 yıl fazla bir sure degil
Kv ev alsın, evi aldı, tedavimi yapsın, tedaviyi yapar bu sefer der araba alsin, arabayı alır, bu sefer der bebegimi masraflarını karsilasin , bu istekleri bitmez bebegi gelir universite yaşına, bu sefer de der ki gorumcemi ozel unide okuttu benimkini de okutsun !! Su konudaki başlığa bakar mısınız bir Allah aşkına....destegimiz yok bittik tukendik diyor..kv nin evine giren 9 bin tl yi söylüyor.gorumcesi işe girmiş evlerine 8-9 bin giriyormus. Gorumce de zaten abisinin masrafları için işe girdi çalışıyor !! Benim de evime 7-8 bin giriyor , yakında daha da artacak inşallah ama ben de haala kiradayim , ev almaya yeltenmedim ona buna güvenip..kirada gezerim kimseden medet ummam..gelirime gore de giderim var..bu maaşla ay sonunu göremiyorum resmen. Kv nin de kendine gore demek ki gideri var. Para vermiş , koşmuş ev almış, tedavinin ol madem evden daha önemliyse senin için dimi yani ..ama yok, illaa destek illaa destek..

1,
Hem diyorsunuz 1.5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyoruz hem diyorsunuz evi alali 4 ay oldu satamam, kredi borcu var, madem tedavi surecindeydiniz neden ev kredisine girdiniz.kv evi alırken size maddi yardım etmiş ya hani, o parayı ev almaya harcayacaginiza tedavinize harcasaydiniz daha iyi olmaz mıydı. Ama siz diyorsunuz kv hem ev alsın hem tedavimizi yapsın, evine 9 bin tl giriyor vs vs..ettiği yardımla tedavinizi yapsaydiniz cnm..
Tüp bebek tedavisini Ocak ayındab beri görüyorum.1,5 yıldır çocuk istiyoruz.Onlar öyle uygun gördüler.Aralarında anlaştılar.Doktorlar bize kendiliğinden bile olabileceğini söyledi hep..Ancak Amh son tedaviden sonra hızla düşüşe geçti.Kv zaten nişanlıyken ev alacaktı ben istemedim bizde öderiz böyle size yükşenmek olmaz dedim. Süreç öyle gelişti ben hep diyorum baştan böyle olsa asla ev işine girmezdim.Ayrıca onlarda yardım etme taraftarı bizimle üzüntüden eriyolar hergün.Şikayet etmiyorlar oğullarına yardım ettikleri için.Ancak tam net konuşmadığımız için yardım konusu açılmıyor..

Kv ev alsın, evi aldı, tedavimi yapsın, tedaviyi yapar bu sefer der araba alsin, arabayı alır, bu sefer der bebegimi masraflarını karsilasin , bu istekleri bitmez bebegi gelir universite yaşına, bu sefer de der ki gorumcemi ozel unide okuttu benimkini de okutsun !! Su konudaki başlığa bakar mısınız bir Allah aşkına....destegimiz yok bittik tukendik diyor..kv nin evine giren 9 bin tl yi söylüyor.gorumcesi işe girmiş evlerine 8-9 bin giriyormus. Gorumce de zaten abisinin masrafları için işe girdi çalışıyor !! Benim de evime 7-8 bin giriyor , yakında daha da artacak inşallah ama ben de haala kiradayim , ev almaya yeltenmedim ona buna güvenip..kirada gezerim kimseden medet ummam..gelirime gore de giderim var..bu maaşla ay sonunu göremiyorum resmen. Kv nin de kendine gore demek ki gideri var. Para vermiş , koşmuş ev almış, tedavinin ol madem evden daha önemliyse senin için dimi yani ..ama yok, illaa destek illaa destek..
Evet bizim ailelerimiz bu şekilde ..Onlarda zamanında aynı desteği almış.Allah nasip ederde benimde evladım olursa bende aynı desteği yapıcam.Kv min kv si çiftçi zor geçiniyormuş zamanında ev alması için büyükbaş hayvanlarını satmış.Bizimkiler aileden çyle gördüğü için yapıyorlar.Benim kendi ailemde aynı şekilde..Bizim bağlarımız farklıdır..Maddi manevi herkes birbirinin yanında olur.Görümcem yarın evlenşyorum dese abisi eşim varsa destek olur herşeyine..Herkesin aile yapısı farklı.
Evet bittik tükendik çünki tedavi süreci zaten çok yığratıyor birde devam edecek maddi manevi gücün kalmıyor.İnsanları suçlamak kolay.Başınıza gelmeden anlayama

1,

Tüp bebek tedavisini Ocak ayındab beri görüyorum.1,5 yıldır çocuk istiyoruz.Onlar öyle uygun gördüler.Aralarında anlaştılar.Doktorlar bize kendiliğinden bile olabileceğini söyledi hep..Ancak Amh son tedaviden sonra hızla düşüşe geçti.Kv zaten nişanlıyken ev alacaktı ben istemedim bizde öderiz böyle size yükşenmek olmaz dedim. Süreç öyle gelişti ben hep diyorum baştan böyle olsa asla ev işine girmezdim.Ayrıca onlarda yardım etme taraftarı bizimle üzüntüden eriyolar hergün.Şikayet etmiyorlar oğullarına yardım ettikleri için.Ancak tam net konuşmadığımız için yardım konusu açılmıyor..
Bir zahmet konuda yazdıklarınızi okur musunuz. 1 bucuk senedir tüp bebek tedavisi görüyorum yazmışsınız ..Ayrica da başlığa bakin bi, yazdilariniza bakin bi..simdi gelmiş, kv deler de yardım yemeyi istiyor vs ağız degistiriyorsunuz. Neyse. Sonuc olarak inşallah hayırlısıyla anne olursunuz. Ama hayatınızı kimseye muhtaç yasamayin. Soğan ekmek yiyin, kimseden para istemeyin. Kv den hele hic istemeyin. Yaptıkları iyiligi beşyüz kere yüze vururlar sonra

1,

Aynı benim elti.yiyici.ben tüp bebekle hamile kaldım.tüp bebek tedavisinden KV te bahsetmedim bile.bunu kullanarak para koparmayi düşünen böylelerinden nefret ediyirum.bitmiş tükenmiş bakar misin laflara

bir kere çocuk istemenı son derece haklı bulmakla birlikte,wvlerıne 8-9 bin lira gırıyor nedne yardım etmıyor deyıp yardım istemen tuhaf(gönüllü etseler ok),ama sana şahıt olduğum bir şeyi anlatacağım,aynı bına komşum,kirada makarna yedi,aç kaldı,soğan ekmek yedi,tam 11 tüp bebek(3 üçü normal)bütün oaralarını biriktirp,aç sefıl gezıp çocuk için harcadılar,ve kadının her yeri delik,karnı falan,ben yarım ınsnaım der hep,neyse en son oldu çocuk,taşındılar,ama 4 yıldır hastahane köşekkrınde çocukda doğuştan bır sorun varmış,yanı bana göre bı ınat,bu ısrar tuhaf,ama bana göre,sizi eleştirmıyorum,ama ailenın vermemeside o kadar doğal sneın çocuk için uğraşman kadar,bu arada diğer hastalığın için çok geçmiş olsun
Yazık üzüldüm komşunuz adına:(Belki haklısınız eşimde fazla ısrarcı olma diyor ama annelik içgüdüsü sanırım.
Ben vermiyorlar demedim yardım etme konusu açılmadı durum kritik olduğu halde.8/9 bini de durumlarının iyi olduğunu belirtmek için yazdım.Kötü olsa vicdansız biri değilim kimsenin zor duruma düşmesini istemem.Görümcem okuyordu masrafları vardı biz çoğu şeyimizi kendimiz yaptık onların masrafı var diye evlenirken.Ama işe girdi onun masrafı da bitti.Ben yüzümü kızartıp istiyecem sadece fikir almak istiyorum nasıl konuyu açayım neyapayım diye..Yoksa size isteyip istememe konusunda etik mi değilmi dığru öu yanlış mı şeklinde sormuyorum.Benim içgüdülerim çocuğun için herşeyi yap diyor.he verirler yada vermezler başka çare düşünülecek elbet..

Evet bizim ailelerimiz bu şekilde ..Onlarda zamanında aynı desteği almış.Allah nasip ederde benimde evladım olursa bende aynı desteği yapıcam.Kv min kv si çiftçi zor geçiniyormuş zamanında ev alması için büyükbaş hayvanlarını satmış.Bizimkiler aileden çyle gördüğü için yapıyorlar.Benim kendi ailemde aynı şekilde..Bizim bağlarımız farklıdır..Maddi manevi herkes birbirinin yanında olur.Görümcem yarın evlenşyorum dese abisi eşim varsa destek olur herşeyine..Herkesin aile yapısı farklı.
Evet bittik tükendik çünki tedavi süreci zaten çok yığratıyor birde devam edecek maddi manevi gücün kalmıyor.İnsanları suçlamak kolay.Başınıza gelmeden anlayama
Siz benim başıma neyin gelip neyin gelmediğini nereden biliyorsunuz ki ? E neyse görmüş oldunuz kv Ye, gorumceye güvenerek hayatinizi idame ettirmeye çalışmanın sonuçlarını..Kimse kimseye içinden gelerek para vermiyor..hale bir zaman gelsinde demiş bak kaynanan, madem sizde adetler böyle, niye kv para vermemek için kem küm ediyor..

Aynı benim elti.yiyici.ben tüp bebekle hamile kaldım.tüp bebek tedavisinden KV te bahsetmedim bile.bunu kullanarak para koparmayi düşünen böylelerinden nefret ediyirum.bitmiş tükenmiş bakar misin laflara
2 tedavimden onların zaten haberi olmadı.Ayrıca laflarınıza dikkat edin lütfen.Maddi manevi desteğimiz yok ruh halimden size ne biterim de tükenirim de!!!!!

* Evi satın. Hem kv kp işin ciddiyetini anlar.
* Bir işe girin çalışıp para kazanın.
* Kv ve kp'den yardım değil borç isteyin. Gerekirse senet yapın.
* Desteği de Allah'tan bekleyin. Yolunuz açılacaktır.

Kimse size yardım etmek zorunda değil(malesef) Başkasının ( evet kv kp de olsa aynı şey) malına göz dikmeyin parasını da saymayın.

2 tedavimden onların zaten haberi olmadı.Ayrıca laflarınıza dikkat edin lütfen.Maddi manevi desteğimiz yok ruh halimden size ne biterim de tükenirim de!!!!!
Buradan nasıl bir maddi destek umuyordunuz anlamadım.sizin gibiler benden fersah fersah uzak dursun.buraya konu açmakla ne haklı ne de masum olursunuz.biraz vicdanlı olun

Bir zahmet konuda yazdıklarınızi okur musunuz. 1 bucuk senedir tüp bebek tedavisi görüyorum yazmışsınız ..Ayrica da başlığa bakin bi, yazdilariniza bakin bi..simdi gelmiş, kv deler de yardım yemeyi istiyor vs ağız degistiriyorsunuz. Neyse. Sonuc olarak inşallah hayırlısıyla anne olursunuz. Ama hayatınızı kimseye muhtaç yasamayin. Soğan ekmek yiyin, kimseden para istemeyin. Kv den hele hic istemeyin. Yaptıkları iyiligi beşyüz kere yüze vururlar sonra[/QUO
Sizi kimin buraya yönlendirdiğini biliyorum ki bukadar saldırıya geçmenizden belli konuyu da kapatmayacam istediğiniz kadar saldırabilrsiniz serbest size..Ben çoğunluğun güzel yorumlarını kendime moral olarak alıyorum sizin yorumlarınızı okumuyorum bundan sonra..Devam edebilirsiniz sıkıntı yok

Sizi de aynı şekilde kimin yönlendirdiğini biliyorum..Sizde devam edip saldırabilirsiniz konuyu kapatmıyorum cevap ta vermiyorum..

Beni kimin.yonlendirdigini mi biliyorsunuz..hic gulecegim yoktu. Cidden psikolojiniz iyi degil..bu lafinizdan sonra sizinle diyaloğa girmicem çünkü durumunuz iyi degil psikolojik açıdan. Allah yardımcınız olsun.

Beni kimin.yonlendirdigini mi biliyorsunuz..hic gulecegim yoktu. Cidden psikolojiniz iyi degil..bu lafinizdan sonra sizinle diyaloğa girmicem çünkü durumunuz iyi degil psikolojik açıdan. Allah yardımcınız olsun.

Gerçekten bazen insanları anlamakta zorlanıyorum insanlar evlenir ve çocuk sahibi olmak ister bu çok doğal birşey benim en yakın arkadaşım ve ablamda bu yolda uğraşıyor şahsen benimde olmasaimkanım elbetteki kendi annemden de kaynanamdan da isterim yardım sonuçta onlarda kocamın annesi babası .yemin ederim hiç tanımadığım halde konu sahibi sana konunu okuduğumdan beri dua ediyorum allah hayırlı bir kapı açsın hayırlısıyla bir evlat versin inşallah sana.

Back
X